olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 garrison her aksam boyle ya! Beceremediler o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Aynen ben de garrisondan sotaya girdim, şu anda oyuna giremiyorum sotayı da yüklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Garrison'da çıkan kafama edeyim, oyuna giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 TN login server patladı, character screen gelmiyor. Az önce dc yemediyseniz ve hala oyundaysanız aman diyim karakter değiştirmeyin sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 TN offline şu anda. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 kere bastan macro yaptim patlayinca gidiyo ne mal sey dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 instancedan çıkamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 free migrate'i bi daha açsınlar ilk gün kaçacam tnde yeminle baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://www.wowhead.com/npc=75072 bugün bunu keşfettim hort charımla gezinirken devamını getirdim falan sonunda dudağım titredi gözlerim yaşardı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 benim ekran kartı sapitti iyice. 30sn de bir takilio crash oluyor calismayi durduruyor.driver hatası veriyor herşeyi denedim olmadı gtx660 ti fikri olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Anca 100 oldum, en yayık levelladığım exp herhalde lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 leveling easy moddu bencede. tbc nin 5levelini 5 günde yapmıştım. Bu resmen saatler içinde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Thraine_Numeheru said: benim ekran kartı sapitti iyice. 30sn de bir takilio crash oluyor calismayi durduruyor.driver hatası veriyor herşeyi denedim olmadı gtx660 ti fikri olan :) Ben de her akşam 1-2 crash yiyordum. Siyah ekran ya da görüntüler sapıtıyor, driver hatası veriyor vs. Ekran kartı iyice ayvayı yedi dedim. Dün akşam WOW için yeni sürüm Nvidia driver yükledim bu akşam sorun çıkmadı. Yani umarım sorun çözüdü. Bu arada benim ki GTX 560 Ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya karakterim garrisonda kaldığı için login olamıyorum. napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 inscription kasanlar yardımcı olabilir mi? war paintsten başka birşey yapamıyorum. nasıl hızlı kasabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 lunatari said: ya karakterim garrisonda kaldığı için login olamıyorum. napmalıyım? aynı sunucuda başka karketerin varsa onunla login ol olmadı yeni karkater aç lvl 1 bir iki deneme sonra giriyor, ben garnizonda bırakmıyorum artık bildiğin oradaki sunucular sıçmış durumda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu arada 5 lvl için played 24 saat dedi de bunun zaten yarısı falan ya iş yerinden sıraya girip afk olması yada alt tab yapıp oyunla iligli bir şeyler okuması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 lunatari said: inscription kasanlar yardımcı olabilir mi? war paintsten başka birşey yapamıyorum. nasıl hızlı kasabilirim? hayat sana savaş boyası veriyorsa, boyayacaan ellam başka bişi yok yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu bsdeki 630 ilvl iteme bile neden 100 true silver ingot istiyor bilen varmı ya ? abi 50 falan değil 100 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 lunatari said: ya karakterim garrisonda kaldığı için login olamıyorum. napmalıyım? bana dün akşam 1-2 saat sorun çıkardı bu olay, alt'a girmek falan bir işe yaramıyor, garrison sunucusu düzelene kadar denemeye devam et yapacak bir şey yok, bir de tavsiye olarak; oyundan çıkarken, dungeon girerken garrisonda olma. @sleepingdeath bi de onu uplamak için 150 tane istiyor. her meslekte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Tbc gibi upgradeli silah craft mı var. Stunheraldlı günler geldi aklıma, alırım bi' dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 7.6m subsdan sonra 10m'e çıkmış subs wod release ile. Bakalım yıl sonunda artacak mı düşecek mi tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 pattisliborek said: Tbc gibi upgradeli silah craft mı var. Stunheraldlı günler geldi aklıma, alırım bi' dal. 630 mavi silah var ( hc dungeon dengi ) bence materyali biraz abartı bunun için yine bs ile upgrade itemi yapıp 640'a basıyorsun sanırım 650'ye sonrasındada 665'e upgrade edecek itemleri yapıp ugrade edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 primal spiritlerle hızlı kasabiliyorsunuz o itemları falan. deli farm lazım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 oha bs materyalleri çok fazla ya kasmaya hiç değmez gibi geldi bana. abi bilemedim 10 ps'ye 1 ingot işdeyim hatırlamıom nasıl farmlanıyordu ama 100 tane için ilk silaha 150 için ilk upgrade ikinci için 200 ingot 450 ingot lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar