deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 4227 nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 tn'de acayip bir sıra var ve ilerlemiyor bari oyunun içi nasıl lag falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Belli ki 1 2 hafta böyle gidicek. 100 olan pati var mı? Raide giren falan? Ne alemde dpsler? Warriorun halini görünce dpste, tank yaparım dedim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ilk raid 2 aralıkta gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 db den selamlar http://i62.tinypic.com/aerswp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 4,5 saattir bekliyorum sıra 685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ulan vergi dairesinde bu kadar sıra beklemedik ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Garrison'daki madenin falan cd kaç saat bilen var mi? gunluk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 mulgear6 said: ilk raid 2 aralıkta gelicek o zaman 7 gün sonra falan açılır account temiz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 saat 18,30 da 4400 kişi saat 22,22 2010 kişi sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Giren sıra var diye çıkmıyor ki. Kalabalığın Yarısı duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 sabah 12 e dogru girdim sıra yoktu 4 gibi dısarı cıkmam gerekti 6,30 gibi geldim 4 saattir girmeye calısıyorum bu serverların kapasitesi kaç kişi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yav bu olaylarin basini filan anlatan bisey var mi, garrosh nasil buraya geliyo, nerden haberimiz oluyo da biz de geliyoruz thrall filan napmis arada, naruto olmadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 AHAHAH NARUTO OLMAK daha çok yondaime olmuş ya bu godoşu götürürlerken kaçıyo bi şekilde bi artifact bulup zamanda 30-40 yıl geriye gidiyo biz de peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ama işte doğru düzgün gidemiyoruz bile, adamlar dark portalı belli insan sayısına göre ayarlamışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kaçmıyor, kaçırılıyor diye biliyorum ben hatta şu timeless isle da bizim yardımcı olduğumuz lavuklar bizi keko yerine koyup kaçırıyordu sanırım. Kitabı okuyanlar vardı burada anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 4.5k sıra ne ya, release olalı 3 gün oldu, abv blizzard. yıllar sonra kullandırttın şu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bakın arkadaşlar şimdi bu oyun bir mmorpg, yani ney? rol yapma oyunu, düşününki 1k kişiyle birlikte 1km^2 bir yerdesiniz, sizce rahat quest yapıp, elaleme çarpmadan akıcı bir şekilde savaşabileceğiniz(asd) ihtimali mümkün mü? hayır. yani napıyoruz gogo desu gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yondaimenin boynunda anal bead kolye yoktu. mulgear6 said: AHAHAH NARUTO OLMAK daha çok yondaime olmuş ya bu godoşu götürürlerken kaçıyo bi şekilde bi artifact bulup zamanda 30-40 yıl geriye gidiyo biz de peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 said: However, before he can be judged, Garrosh escapes captivity and, with the aid of a mysterious ally, travels back in time to the orcish homeworld of Draenor prior to the rise of the Horde. su kisim kitaplarda mi anlatiliyo? nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 3. filme başladım hala sıradayım abv blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 aquila said: yav bu olaylarin basini filan anlatan bisey var mi, garrosh nasil buraya geliyo, nerden haberimiz oluyo da biz de geliyoruz thrall filan napmis arada, naruto olmadan once. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51tUGS10q%2BL.jpg şu kitap Warlords prequel işte. Pandaria'da Garrosh raidden sonra olanları anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Hadi size bug söyleyim bilenler bilmeyenlere anlatsın. Sınırsız garnizonda Herb , mine farmlayabilirsiz. Mesela mine veya herb garden seviye 1. Günlük 1 kere toplama hakkınız var bir daha ertesi gün çıkıyor. Şimdi nasil yapıyorsunuz anlatak.. Seviye 1 olan maden veya bahçeyi seviye 2. yapıyorsunuz ve iptal ediyorsunuz. Harcadığınız gold ve kaynak geri geliyor. Ve topladığınız kaynaklar ertesi günmüs gibi respawm oluyor. İstediğiniz kadar yapın. Banlanırsanız bağane :) Bilmeyenler için de heroic veya normal dungeonlar için belirli bir item lvl var malum. Nagrand da ring of blood da bir vendor pvp itemleri satıyor 630 yada 660. Adet başı 50g ilvl yükseltmek için taze kan. Hadi boş durmayın teraziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Oyuna girme bugı lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Su bug ne somurulur var ya. Oyunda olsam bir Çanta doldururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar