Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 3843 ten açtık sırayı amk hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 oktayca said: kardeş senin o bir haftalara para ödüyor bu insanlar yalnız ufak bir ayrıntı ama böylede birşey var. birde nerden belli bir haftaya düzeleceği ya düzelmezse? türkmaul dayım sıra mıra yok bariz lag spike ne ararsan var garisondan çıkamıyoruz bütün dunemaul garisonda şu anda :) sürekli şöyle bir hata geliyor haritada "transfer aborted:instance not found" türk olduğunuz için büyükbaş muamelesi görüyorsunuzdur asdas blizzard refund eder 2-3 gün merak etmeyin. bu arada forum genelinde gözüme çarpıyor, cümlelerinizi "amk" ile tamamlamazsanız seviniriz baya, herkes sizin kadar seviyesiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ciddi ddos yemişler http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/9bf5be121dab65e47e133f81eef8f27c/201087794/B2X50waIgAArxQn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 amk kullanmayın beyler seviyesizliğin lüzumu yok efendi olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 amk diye bir gazete bile çıktı bu ülkede ya neyin kafası bu hahah bu arada takılmalar zone lar ile alakalı mesela şimdi 96-98 yeri olan spires of arak dayım hiç bir şekilde gecikme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Lectre said: oktayca said: kardeş senin o bir haftalara para ödüyor bu insanlar yalnız ufak bir ayrıntı ama böylede birşey var. birde nerden belli bir haftaya düzeleceği ya düzelmezse? türkmaul dayım sıra mıra yok bariz lag spike ne ararsan var garisondan çıkamıyoruz bütün dunemaul garisonda şu anda :) sürekli şöyle bir hata geliyor haritada "transfer aborted:instance not found" türk olduğunuz için büyükbaş muamelesi görüyorsunuzdur asdas blizzard refund eder 2-3 gün merak etmeyin. bu arada forum genelinde gözüme çarpıyor, cümlelerinizi "amk" ile tamamlamazsanız seviniriz baya, herkes sizin kadar seviyesiz değil. dostum bu amk konusunda haklısında ben yazmadımki neden beni alıntılıyorsun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 axedice said: Ciddi ddos yemişler http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/9bf5be121dab65e47e133f81eef8f27c/201087794/B2X50waIgAArxQn.jpg atlantik okyanusunun orta yerinden gelen saldırı*?!? http://rs1img.memecdn.com/u-mad-forever-alone_o_698946.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Zergling said: barbu said: giremeyenler için söylüyorum. HİÇ LAG YOK LAN BİR SÜREDİR AHAHAHA inşallah düşersin 0 lag var. hatta moblar bile onceden load oluyor filan. baya iyi :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 adam haklı beyler adamın seviyesini düşürüyosunuzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 neyse çıktım ben hadi girin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 1 kişi 1 kişidir sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Biz oyuna para verdik ühühühü, blizzard beceremedi oyunu ühühühü diye ağlayanlar, ne kıymetli 12.99 euronuz varmış arkadaş ya. Ha hayatınızda ilk defa oyun aldıysanız tabi bide ekstra 160tl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 gökalp git başka yeri trollle aglama duvarı burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 kabak tadı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 elektriklerin kesilse ama her ay 30 lira ödesen hoşuna gider mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Zikko said: elektriklerin kesilse ama her ay 30 lira ödesen hoşuna gider mi ? 30 lira elektrik faturası ne la mum ışıgında otursan her gece daha çok yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 gündüz işe gidiyodur heralde fdgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 adam teknik forumda başlık açmış Try Swtor while u wait diye bi kaç kişi yazsada eğlenirdik bari oyundan beklentim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Abi sorun şu, daha 1 ay önceden konuşuyorduk burada çıkınca oynanmayacak vs. diye. Ha bu kadar yüklü patlama beklenmiyordu, gereğinden fazla yüklenme vs. olsun ama olacağı belliydi. Ben almadım pre-paid, açmadım hesabımı. Arkadaşlarla dedik 2-3 hafta geçsin öyle başlarız. 2 hafta ya da 1 ay geç başlamanın bize kaybettireceği tek şey var o da dungeonları vs. bilmediğimiz için ilk girdiğimiz de NOOB, LÖRN TÖ PÖLÖY diye laf yiyecek olmamız. Hani kayıp yok, kazanç çok. Ben CS de bile 30 ping üstü görünce ağlayıp, sinirden oynayamayan adamım. Competive o yüzden girmiyorum, ne çekeceğim bu kadar? Yok efendim para verdik oynayamıyoruz. Vermeseydin abi bu kadar bariz sorun yaşanacağını bildiğiniz halde... Bunları göze alıp aldıysanız da söylenecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 mulgear6 said: gökalp git başka yeri trollle aglama duvarı burası Ne trollemesi malmısın Gidin ağlama duvarı diye topic açınağlayın lan orda. Sürekli biz para verdik blizzard net sıçtı postunuzu görmek zorundamıyım ben. 12.99u bölün 3 güne ben gmndereyim paranızıda susun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 dungeonlar faceroll hala 93-94 oldugunda filan ilvl'ların eşitleniyo nerdeyse full hc gearlı adamlar (mop raid gearı) bi kaybın yok açıkcası bizimki mastürbasyon aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 baklava almak icin birbirini ezen adamlardan tek farkiniz siz bi de ustune para verdiniz zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 yuh ya! , saat 6 buçuktan beri sıradayım 3000 kişilik kuyruğun anca yarısı gitmiş şu anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu serverları kapasitesi kaçki 5k sıra var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Yeni geldim işten....Fcuk yeaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar