CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 adamların umrunda mı bir sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 WoW dan bile şu sonucu çıkarabiliriz.Türk milletine miken yaranıyor arkadaş.. o bişey değilde oyun nasıl geri dönülürmü? yoksa aynı mokun laciverti hiç bulaşmamı? nedir durum.yada daha giremedik lagfest den nasıl test edelim biladermi? adasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 baslarim lag larina, oyunu anlatsaniza, oyun hakkinda tek bir lafiniz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oynayabildigim her anından zevk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 başlangıç questi şimdiye kadarkilerin en iyisiydi bence. (ulan tbc'de domuz boku toplamıştık be) ortamlar falan da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 boncuk aramıştık lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oha ömrümde ilk kez spinebreaker'ı full gördüm. 123 kişi var ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 eve geldim ve 2500 kişi ile sıramı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Twisting Nether ve birkaç server çok problemli. Diğer serverlar yine iyi kötü oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 TN 92 zoneuna gectim simdi duzeldi baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 2939 kisi sira :( argent dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 en bol bulunan çiçek hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 papatya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 1000 kişi 400 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://i.imgur.com/iix7DvA.jpg thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 allah 90 - 92 arasındaki ekibe sabır versin .. 93 olmak üzereyim arayı açtıkça rahatlıyosun lag olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 94 um rahatlamadı, 4 sn delay var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 valla ben daha pandanin 2. zoneuna yeni gectim, kafam rahat asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Dun gece portaldan gecmem 2 saat surdu, gectim diye sevinirken ilk questi yapmam da 2 saat surdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi "kuscu" ile ucarken hava takili kaldi karakter, logout login yaptim hala orda. hs kullanilmiyo ve char stuck ekranindaki opsiyonlar da calismiyo gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Biraz bekle sonra tekrar login ol, bana da aynisi olmustu Garrison uzerinde oyle duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Dün birazda bala 1-2 dc den sonra portal ı geçtim sonrası kalabalıktan uzaklaşmaya çalışmakla geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 BioHazarD said: abi "kuscu" ile ucarken hava takili kaldi karakter, logout login yaptim hala orda. hs kullanilmiyo ve char stuck ekranindaki opsiyonlar da calismiyo gg :D gulitten biri yazmış dungeon que'ye girip sonra hearthstonea basınca geçiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Millet 6 saatte 100 oldu. Ben 4 saat lag vs. uğraşırken 92 olabildim. Nasıl başarıyorlar anlamıyorum ? Kungen'e baktım adamda bir gram lag yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 BioHazarD said: abi "kuscu" ile ucarken hava takili kaldi karakter, logout login yaptim hala orda. hs kullanilmiyo ve char stuck ekranindaki opsiyonlar da calismiyo gg :D Ben dungeon finderdaydım çıkınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar