BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Madcat said: g2a mı geldi şimdi diğer o dediğiniz site noldu keyler gelmedi mi daha dun gece geldi bana g2a'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kermit said: 16tl için arala para kazandırmak lel Bu arada çok geride kalmış ama :D Aral'la benim bayilik anlaşmam var ya ondan ucuza geliyor. GG'deki key fiyatlarına kutulu alabiliyorum diyeyim sadfasd Gerçi 100TL'ye falan bulunuyorsa o itlere vermem para, oradan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a sadece paypal mı kabul ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aral 50 tl ucuza satsa yine araldan almam. herifler türkiyede gamingin tümörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 hmm aral'dan 120TL'ye alabiliyorum. G2A'dan 112TL, G2A'dan alayım bari bir de boktan kutusuna mı para vereceğim fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 toggie said: g2a sadece paypal mı kabul ediyor? bi dunya sey var ana sayfada en asagiya scrolllarsan var secenekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 G2A'den alırken zenmate kullanıp almanya gösterdim, adresi almanya verdim ve aradıklarında (konfirmasyon için telefonla aradılar) nerdesin diye sorunca almanyadayım dedim. Üstüne de paypal evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 toggie said: g2a sadece paypal mı kabul ediyor? Yok kartla almıştım ben. Kartı tanıyınca tl ye çeviriyor kurdan. Yanılmıyorsan 82 gibi bir şeye almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ben 10 gibi açarım sırayım, 1 gibi girerim herhalde. sabahı buluruz :). Warriorumla kırıcam iron horde un belini :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 genç çalışanları olan şirketlerin çoğu yarın boş departmanlara sahip olacak. ayın 13. bütün wowcular izinli lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 d&r'da satılmaya başlamışmıdır ya dışarı çıkıcamda bi dönerken alayım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 mümkün degil 13'ünden önce gelmesi.. unut dnr falan traş o iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 pati guild yapcak potansiyelimiz var mi twisting nether horde tarafinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 valla bizim guildimiz var. adıda çok geyik team of makara diye. ortamımız da var güzel. ha sizi sarar sarmaz onu bilmem. raidde yapıyoruz. yeni content ile pvp de yapmaya başlıcaz. gelmek isteyen olursa welcome to olimpiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 nerde frans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu olimpia avrupayı dize getirenler değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 axedice said: G2A'den alırken zenmate kullanıp almanya gösterdim, adresi almanya verdim ve aradıklarında (konfirmasyon için telefonla aradılar) nerdesin diye sorunca almanyadayım dedim. Üstüne de paypal evet. Tam bir dolandırıcısın sen ya, hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Şimdi başka patch gelmeyecek mi? Blood elfler böyle çirkin mi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 almanca mi konustun adamlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Gurbetçiyim demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Im in zermani demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Keşke adres sorsalarmış aptala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 gegen die wand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bişmark caddesi no 13 berlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 barış özbek almancası ile konuşsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar