Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 pvp için her xpansion başı warrior ezer, warriora fix gelir. Sonra mage uçar. Mage i nerflemezler, onun yerine huntera buff gelir. Hunter mage i keser. Bu hep böyle olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 S-H said: Darksun said: Solo birşeyler yapmak istiyorsanız mage/lock gidin, millet MOP da rare keseyim diye işkence çekerken hunter peti yollayıp afk oluyordu. tanklar da öyleydi. warrior hariç, garibim :( Ben feral dim =p rareların vuruş patternlarını ezberleyene kadar amma işkence çektim. Kesmek için türlü türlü şaklabanlıklar yapıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 feral druid oynamak çok sıkıcı değil mi ya bu arada? var mı oynayan? 10 küsür yıldır oynuyorum bir kere elim feral druid'e gitmedi, çok eğreti geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben bi sene pvp yaptım feralle direkt rogun iyisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Darksun said: çok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ferali baya iyi hatta Woda druidle baslamak istiyordum falan ortalık druid kaynadıgından vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Unleash the inner beast! Feral aynı spekle hem tank hem dps olabildiği dönemlerde çok keyifliydi + raid saverdı. Şimdi eh işte normal bi dpsten/tanktan farkı yok sadece modeller daha güzel. Ne ortalık druid mi kaynıyor? Ben de mi vazgeçsem? =( Of çok kararsızım DK Shaman Druid arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ben druid i seviyorum ya, sıkılırsan direk rol değiştirebiliyorsun. Herşey var ranged,melee dps, healer, tank... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 o zaman ben de druid i seks makinelerinin olduğu servera taşıyım. bu arada benim için druidde en büyük turn off armor ve weapon görünmüyor olması. hem guardian hem feral için. balance ve resto'da çözdüler en azından problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 lan bu ne bildigin frostboltla quest yaptırtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 axedice said: Unleash the inner beast! Feral aynı spekle hem tank hem dps olabildiği dönemlerde çok keyifliydi + raid saverdı. Şimdi eh işte normal bi dpsten/tanktan farkı yok sadece modeller daha güzel. Ne ortalık druid mi kaynıyor? Ben de mi vazgeçsem? =( Of çok kararsızım DK Shaman Druid arasında. paladin oyna sen ben shaman oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 druide at olma geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: lan bu ne bildigin frostboltla quest yaptırtıyo Olene kadar frostbolt malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 axedice said: Unleash the inner beast! Feral aynı spekle hem tank hem dps olabildiği dönemlerde çok keyifliydi + raid saverdı. Şimdi eh işte normal bi dpsten/tanktan farkı yok sadece modeller daha güzel. Ne ortalık druid mi kaynıyor? Ben de mi vazgeçsem? =( Of çok kararsızım DK Shaman Druid arasında. Dk>Druid>shaman resto oynamıyorsan eger ve raid yapıcam falan diyorsan shaman berbat ötesi hem elemental hem enhance. 565ilvl enhance shaman kastım wodta oynarım diye 520 ilvllı feral druidim daha fazla dps yapiyor. lvl 100de de değişen bir şey yok shaman forumları ağlama duvarına dönmüş. buff gelir ama 6.1 den önce zor yoksa bu halde bırakmazlar. Unholy Dk süper bence spec olarak DKnın en güzel speci dpste de diğerlerine göre yukarıda ben olsam kesinlikle unholy tercih ederdim. Druid bnm gözlemlediğim her speci cok iyi oldugundan cok fazla oynayan var MC raid yapıcaksan ve guildin hazır değilse Druidle guild bulmak zor olabilir gibi geldi bana onun dışında gayet oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 frost magein raid dps'i frostboltfrostboltforoafodsogrosrgslrg proclayınca lance yada frostfire bolt BU MUDUR ? 3 tane tuşu olan herkes yapar la bunu (arada bişeyler atılabiliyo ama onun dışında BU NE LAN) retri pala da öyle 3 tane kombo yap patlat 3 kombo patlat en karışıgı feral druid heralde 2 tane şeyi up tutman gerek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 olorin84 said: axedice said: Unleash the inner beast! Feral aynı spekle hem tank hem dps olabildiği dönemlerde çok keyifliydi + raid saverdı. Şimdi eh işte normal bi dpsten/tanktan farkı yok sadece modeller daha güzel. Ne ortalık druid mi kaynıyor? Ben de mi vazgeçsem? =( Of çok kararsızım DK Shaman Druid arasında. Dk>Druid>shaman resto oynamıyorsan eger ve raid yapıcam falan diyorsan shaman berbat ötesi hem elemental hem enhance. 565ilvl enhance shaman kastım wodta oynarım diye 520 ilvllı feral druidim daha fazla dps yapiyor. lvl 100de de değişen bir şey yok shaman forumları ağlama duvarına dönmüş. buff gelir ama 6.1 den önce zor yoksa bu halde bırakmazlar. Unholy Dk süper bence spec olarak DKnın en güzel speci dpste de diğerlerine göre yukarıda ben olsam kesinlikle unholy tercih ederdim. Druid bnm gözlemlediğim her speci cok iyi oldugundan cok fazla oynayan var MC raid yapıcaksan ve guildin hazır değilse Druidle guild bulmak zor olabilir gibi geldi bana onun dışında gayet oynanabilir. abi su anlattıkların mopta geldiyse başına sen baya yanlış oynamışsın demek ki ench shaman'ı.. top dps ilk 3dü çünkü ench shaman mopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: frost magein raid dps'i frostboltfrostboltforoafodsogrosrgslrg proclayınca lance yada frostfire bolt BU MUDUR ? 3 tane tuşu olan herkes yapar la bunu (arada bişeyler atılabiliyo ama onun dışında BU NE LAN) retri pala da öyle 3 tane kombo yap patlat 3 kombo patlat en karışıgı feral druid heralde 2 tane şeyi up tutman gerek ! 4 tane frostboltla başlıyosun, proclayınca frosfire bolt, 5 icicle olunca veriyon frozen orb'u ondan sonra ice lance spama başlıyosun, bide etrafta mob varsa elementalin frost nova mob başına ice lance procu veriyo. arcane de, 4 tane ab, procladıkça missile, 4 charge iken 1-2 daha arcane blast, hem max damage de vuruyosun hem de missile procluyo 0 dan başlamıyosun stacke. hiç proc yapmazsa arcane barrage atıp resetliyosun buffı, 0 dan ab atmaya devam. bide işte bittikçe cooldown. Fire da pyro takibi, combustion, ve living bombu diğer moblara da spread yapan inferno blast takibi var o kadar. ez dps, ez life kafa en rahatı arcane, en çok dikkat gerektireni fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Eternal said: olorin84 said: axedice said: Unleash the inner beast! Feral aynı spekle hem tank hem dps olabildiği dönemlerde çok keyifliydi + raid saverdı. Şimdi eh işte normal bi dpsten/tanktan farkı yok sadece modeller daha güzel. Ne ortalık druid mi kaynıyor? Ben de mi vazgeçsem? =( Of çok kararsızım DK Shaman Druid arasında. Dk>Druid>shaman resto oynamıyorsan eger ve raid yapıcam falan diyorsan shaman berbat ötesi hem elemental hem enhance. 565ilvl enhance shaman kastım wodta oynarım diye 520 ilvllı feral druidim daha fazla dps yapiyor. lvl 100de de değişen bir şey yok shaman forumları ağlama duvarına dönmüş. buff gelir ama 6.1 den önce zor yoksa bu halde bırakmazlar. Unholy Dk süper bence spec olarak DKnın en güzel speci dpste de diğerlerine göre yukarıda ben olsam kesinlikle unholy tercih ederdim. Druid bnm gözlemlediğim her speci cok iyi oldugundan cok fazla oynayan var MC raid yapıcaksan ve guildin hazır değilse Druidle guild bulmak zor olabilir gibi geldi bana onun dışında gayet oynanabilir. abi su anlattıkların mopta geldiyse başına sen baya yanlış oynamışsın demek ki ench shaman'ı.. top dps ilk 3dü çünkü ench shaman mopta Mop bitti yahu niye moptan bahsedeyim. Shamanı 6.0.2 gelmeden 1 gün önce boostaldım zaten mopa inanıp ama üzüldüm sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Negzel shaman oynayasım gelmişti =( Dkyı da seviyorum ama pati oluşumunda sanki yeterince healer yok. Paladinden de gına gelmişti, böyle hem heal hep dipiyez yapabilecek bi karakter istiyorum. Geriye duryid kalıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 shaman gitmiş ya laytning boltu artık yürüyerek atamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 kosarak at, daha hizli gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ya sen basla shaman'a elemental her turlu akar. healer da ben varım :) challenge mode falan girersek heallarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 çömelikken atabiliyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar