Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Tauren Priest gördüm bide ben ya TAUREN PRIEST .. shadowform'da geziyodu .. Ben gerizekalıyım demenin wowcası sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu gece çıkıyo di mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: bu gece çıkıyo di mi oyun? Yarın, Perşembe 01:00 hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Eternal said: troll female dk ne ya.. ahahaah millet harbi SIĞIR yani. aç efendi gibi orc undead bak keyfine. Eternal said: Tauren Priest gördüm bide ben ya TAUREN PRIEST .. shadowform'da geziyodu .. Ben gerizekalıyım demenin wowcası sanırım.. Sanane ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ikiside var dimi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Yok strictly blood elf oynuyorum ben karılardan da saçma bir gözlem olmuş seninkisi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 en ucuz nerden alırım oyunu kredi kartıyla? g2a.com'da 40€ şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 instant-gaming.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 olup olmaması önemli değil de, niye insanlara sığır, gerizekalı falan diyorsun onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 neyse salla blizzortun siteden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Eternal sen ahmet misin? Abinin accountunu mu kullanıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 işte dwarflardan ne kadar shaman oluyosa tauren de o kadar priest olur abi.. şu oyuna şu lore'a yapılan saygısızlık ve sığırlıktır bu karakterleri açıp oynamak.. adam tauren priest açmış. priestlik tauren'nin sokağından geçti mi acaba ömrü tarihinde..utanmasalar undead'e paladin getiricekler yakında. ama bu insanların suçu yok ki allah blizzard'ın belasını versin .. olduğu gibi bırakmalıydı classların ırklara olan dağılımını. undead hunter ne yaa asudfhs neyse bişey demiyorum artık. tamam isteyen istedigini oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Undead hunter vardı ki hep (EPL'de takılırdı abim köpekleriyle). Sadece oynanabilir class değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 benim lugatımda yok abi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Neyse zaten acelemiz yok ilk charı yavaş levellarız nasılsa 5 chat daha var 100lenecek :P Baggio said: Absolut said: Pekiii yeni heirloomları nerden alıcaz veya satılmaya başlandı mı bunlar? Silah hariç onu biliyorum boss abiden düşüyormuş üşendim almaya :P . Başlanmadı, biraz revize olarak daha ileri bir patch'de geri gelecek heirloom'lar. PvP, Argent Tournament ve Darkmoon Faire'den alınan alternatifler hala oyunda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 @eternal http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Hehe bende Tauren paladin var öküz gibi :D For the light felan diye sunwalker kodosuyla geziniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bana tavsiye versenize warlock var onu mu kassam 16 lvl filan ama heirloomlu full yada hunter var 47 mi ne onu mu kassam kararsız kaldım resmen boostlamak için boomkin oynamıyıcagım için karakterlerimin arasında ranged dps eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hehe okuz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hunteri kas bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 millete vermeye başlamışlar keyleri instant-gaming'de beyler.. alabilirsiniz bana sıra gelmedi henüz ama 12si ögleden sonraya kadar falan cok rahat yetişir gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Araldan aldık yine mecburen adamlar yarın yollayacak elime geçmesi 13 öğlen anca =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 g2a galiba release'e yakın bir zamanda verecek keyleri. meh.. 2 gün öncesinde yazıyorlardı şimdi kıvırmaya başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben insanlardaki aceleyi anlamıyorum, d3 season 2 olsa anlıcam da, 90-100 arasını 1-2 günde yaptıktan sonra dungeonları hc dönmekten ve garrison q larını yapmaktan başka bişey kalmıcak oyunda, raid vs ler hafta hafta gelcek. herkes 2 günde 100 olcak, ondan sonra "sıkıldık ya" dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: bana tavsiye versenize warlock var onu mu kassam 16 lvl filan ama heirloomlu full yada hunter var 47 mi ne onu mu kassam kararsız kaldım resmen boostlamak için boomkin oynamıyıcagım için karakterlerimin arasında ranged dps eksik Hunter çok bayık ve 3 speci de neredeyse aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar