Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

flexten sonra normale bile geçince farklılıklar vardı
flexte mal değilsen kolaydıda normalde sadece part1 ve part2 yi yapabildim ben. part3e yetememiştik bile bi grupla.
sonrada sıkılıp kapattıydım oyunu. fark var tabi ama sıkılıyosun sürekli aynı şeyler olunca. insanlar bitsinde gidelime giriyo nerdeyse onunda etkisi oluyo wipe yemekte
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
WOD`da ne oynanır diye baktım classların beta reviewlerine...

ne yapmış abi bu herifler?

baya baya kötü durumda bütün classlar?

en iyi durumda olanlar eski exp'daki core hallerine dönenler?

gani nerf (nerfte değil yani direkt mekanikler, speller falan silinmiş) yerine 1 veya 2 tane ability koymuşlar.

gameplay, rotationlar inanılmaz basitleşmiş.

cidden blizzard'ı anlayamıyorum ya ben.
Sosyal ağlarda paylaş

dps rotasyonundaki tuşlar hakikaten azaltıldı, özellikle wotlk'ta oynadığım enha shamanla şimdikine bakınca gerçekten büyük fark var fakat onun dışında tonla ability var, dps için olmasa bile ben şu an bind yetiştiremiyorum shamana.

edit: berber'e yüz değiştirme özelliği gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben skillerin azaltılmasına çok takılmıyorum da, talent sistemine ifritim cata'dan beri. resmen yetersizlik abidesi bir sistem bana sorarsanız. şu talent konusunda en çeşit veren oyun rift'ti sanıyorum.

bırakın abi insanlar farklı bişey denesin ya illa reliable build olacak diye ne kastılar ne kastılar.

levellamak eziyet resmen. lvl 40 olmuşsun 1 talent yeni gelmiş falan. eskiden 2 levelda bir skill bişi geliodu negzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

oo oley berbere yüz değiştirme olayı çok iyi

rengi de değiştirebiliyor muyuz? :) ben soluk hastalıklı orc suratımı değiştirmek istiyorum çünkü hehe

En hardcore dönemlerden olan TBC döneminde warlockların rotasyonu sadece shadowbolttu hehe. Shadowboltu UO loopa koyup raide katılanlar var aramızda :)

Bence 10 tuşlu rotasyon yaptırıp onu "skilled" veya işte komplex olarak algılamak bence çok gereksiz. Standart bir DPS rotasyonun 10 larca tuş içermesi yerine skill, beklenmedik durumlara tepki verebilme, fightı iyi takip edebilme, hata yapmama, CDlarını doğru zamanda kullanma vs gibi şeylerden belli olmalı.

Öbür türlü çok saçma bir hale geliyor 10 tuşa sırayla basma ve sürekli cooldown takip etme olayı. O yüzden düşürsünler rotasyondaki ability sayısını hiç önemli değil. Guitar hero oynamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

wod'da disc priest ve resto druid dışındaki healerlar baya çöp olmuş gibi ya

hiç hoşuma gitmedi değişiklikler, gameplay fln baya budanmış. doğrusu mop'da daha kötüydü, tek spell'i falan spamlıyordun salak saçma.

disc priest baya enteresan geldi ki o kadar healing nerf'unden en az etkilenmiş healer spec gibi duruyor.

shaman en sevdiğim healerdı. totem + 1h/shield olayını çok seviyorum zaten. healing wave, healing rain falan çok güzeldi. bildiğin holy priest olmuş shaman. ebesine atlamışlar.

resto druid eski zamanlara geri dönmüş, mobility + instant castlar akıyor. bütün healing specler major mobile abilitylerini kaybetmiş neredeyse, instantlara casting time gelmiş. restoyu bir spell dışında etkilememiş. full mobility, instant castler devam eskiden olduğu gibi.

mistweaver hiç denemedim gameplaylere falan bakıyorum enteresan görünüyor ama blizzard'ın en son exp'de gelen class/ırkları acımasızca nerfleme gibi pis bir özelliği var, kesin monkların üzerinden geçecekler, düzelmesi aylar alacak. şu an zaten nerf manyağı olmuşlar ama yetmez - nerfe devam seziyorum.

melee dps olarak yine rogue banko. kaç exp'dir competitive oynamamıştım melee dps olarak rogue.

ps. çöp olmuş falan derken effective healing'de düşük veya yüksekten ziyade gameplayden bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yığınla spell felan uçtu yanlız, birde son expansionlarda ne kadar boş skill ekledikleri buradan ortaya çıkıyor. Nourish , symbiosis felan uçtu 2 side son expansionlarda gelmişti. Demekki boş iş yapmışlar.

Ben yine resto yakılacağım bakalım :)
Birde 2. spec olarak claws of shrivallah ı denemek istiyorum feral olarak heal ı fena olmazsa bir hybrid nasıl çalışıyor ona bakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Heal biraz fazla iyi gibi hybrid olarak ama bunun nedeni sanirim druidin defensive mekaniklerinin az olmasi. Beta arena videolari izledim 1o5k touch of bilmemne atiyor atiyor adam feral iken. Yeni talentla cat formdan cikmak gerekmiyor, 5 combo pointli finishing move yaptiginda cast time ve cost sifira iniyor. 75lvl tier ortadaki talent rejuv ve healingtouchun healini % 20 artirip friendly target a attiginda kendininde heallenmeni sagliyor.

Edit: hpler 300k civari wodda
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Heal biraz fazla iyi gibi hybrid olarak ama bunun nedeni sanirim druidin defensive mekaniklerinin az olmasi. Beta arena videolari izledim 1o5k touch of bilmemne atiyor atiyor adam feral iken. Yeni talentla cat formdan cikmak gerekmiyor, 5 combo pointli finishing move yaptiginda cast time ve cost sifira iniyor. 75lvl tier ortadaki talent rejuv ve healingtouchun healini % 20 artirip friendly target a attiginda kendininde heallenmeni sagliyor.

Edit: hpler 300k civari wodda

5 combo puanı ile (yada her kombo puanı ile %20) şansla zaten bedava healing touch procu şu anda da var. kediye heal 20% arrtıran glyph yine var. Yeni glyph var wod da gelecek oda kedinin yediği dmg i 10% azaltıyor oda bayağı güzel. Şu anki durumdan pek farklı gelmedi bana yani. Shirvallah formunda rejuv ne kadar heal atacak ona bakmak lazım rotation da energy i doldururken 2-3 rejuv atabilecekseniz güzel hybrid olabilir. Feral/guardian formunda mana regen 100% artıyor, rejuv da attack powerla felan scale oluyorsa adama benzer yoksa bir halta yaramaz. Kedi formunda shirvallah olmadan rejuv atamıyorsunuz bu arada.

Ben mop da doomkin olarak 90 lamıştım sonraki druid karakterimi feral olarak lvlladım aşırı fark, feral büyük rahatlık resmen. Garrosh cum saolsun pig sticker da verdi 100 e kadar rahatım :) Druid levellayacaksanız sakın wod da doomkin felan gitmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ww monk efsane zevkli geliyordu bana mopta cokta güclüydü alt olmasina ragmen 90 ladiktan 1 hafta sonra pugla girdigim arenada 1650 fln civarindaydm (tabi bisi degil ratingte fresh char ve pug yani) sonra daha da bufflandi mobility olarak. Pve de de hep iyidi ama tabi o yumruk vs olayi bazen napiyom lan ben dedirtiyor arada asdf.

Hybridler genel olarak talentla cözülmüş ve güzel olmuş gibi duruyor. Rogue da yeniden gücüne kavuşmuş burst olarak tabiki tbc wotlk gibi op degil ama utilityleri cc leri ile op tekrardan diger classlarin cc ler nerflenirken rogue hic bisi kaybetmedi blind dap gauge kidney cheapshot hele sub da shadow dance ile bide artik target shared combo point ile iyice control classi oldu. Dmg olarakta mopa göre daha iyi gibi duruyor kagit ustunde.

Ice mage gene control ve dmg olarak cok iyi gözüküyor.

Warriorun mantalite olarak agzina sictlar ama guclu fakat dumbed downin dibine vurdu. Kesin gene standart ilk patchte nerfte yer burst ü. Utility ve control olarak zayifladi dayaniklilik ve burst olarak guclendi.

hunter biraz control kaybetti ama hala cok mobile ve dmg i yerinde gibi.

Benim takip ettiklerim bunlar (skill/talent changes from databasses, beta pvp videolari ve forumlardan)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...