DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 her karaktere ayrı ayrı yapıcaz mı ?
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 direk account wide allahtan yoksa kafayı yedirtir.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://www.wowhead.com/flying bu sayfayı actıgınızda neleri tamamlayıp tamamlamadıgınızı gorebilirsiniz. sadece son sıradaki achievement'ı tamamlamıs olmanız gerekmiyor. 200 treasure istiyor tamamlamak icin, ama flying icin 100 tane toplamak yeterli. bunlara ek olarak 3 tanaan faction'ı ile revered olmanız lazım, o da yaklasık 2,5-3 hafta surecek ve daily questler ile rep kazanılabilecek.
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Nereden http://www.youtube.com/watch?v=qAIrj_Vqdfc Nereye http://www.youtube.com/watch?v=_lieulbyk9I&feature=youtu.be sdfjkl said: Tell them only that the Lich King is dead, and that World of Warcraft died with him!
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 E bu paket de bitiyor demek ki bu raidle. Ne gelecek şimdi tahminleri alalım. :)
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 oha bu son raid miydi ulan bu muy a aynı şeyleri kestirdiniz de kestirdiniz
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 zamanı geri alsınlar hikaye uydurup, herşey sıfırlansın vanilyadan tekrar başlayalım sırayla.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 legion ve mekanikleşmiş horde mevzuları ağır baymadı mı ya. orc kesmekten ciğerim soldu.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 motoru yenileyip daha sağlam bi lore ve ingame ile çıkmalılar bidahaki ek pakette. Herşeyi geçtim level kasmak zevkliydi diyecem de hiç zevkli değildi:P
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ya adamlar da ikilemde baya herhalde geçen mist of pandaria ile tmamaen yeni content yaptılar yeni lore yeni karakterler. Hiç beğenilmedi , ister istemez insanlar bildiği karaktelri isito herhalde o yüzden bastılar tamamen eski karakterli terkrardan. ben oynamiom şu an ama bu expansion beğenildi die biliorum yani ben ilk başlarında beğenmiştim.
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yeni reçeteleri nereden alıyoruz ? Millet 700 ilvl upgradeleri çıkarmışlar bile.35k dan satıyorlar. Bilen ? Duyan ?
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben de başta baya sevmiştim, garrisonu fulleyince ah bitti, farm bitti, lore olarak da Orc'lardan bezdik artık, 4 5 aydır da kapadım hesabı.. Yeni ne gelebilir bilmiyorum ama Garrison kalkmadığı sürece gg bu oyun...
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 En büyük hataları garrisonu itin poposuna tıkmaları oldu milleti oyunda tutucam derken işe dönüştü content de yavaş gelince e haliyle çoğu kişi baydı ben bile 10 yıllık guildi tatile aldım adam eksikliğinden.
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Jungle ortamı güzel olmuş ama İlvl ı yüksek adamı garrisondan çıkartmaya değecek rep harici pek bir şey yok sanırım :) benim gibi casual takılan ,işte karakter kasan LFR + normal takılan adamlar içinse bildigin cennet olmuş.
Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 3 raidle expansion mı bitiyor? Blizzard iyice oyuncularla taşak geçmeye başladı.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yeni zone için stable tavsiye ederim. mount üzerinde daze yememe işi çok kolaylık sağlıyor + meslek olarak bs seçtiyseniz garrison binasına konulan follower özelliğiyle silah ve armorlar kullanım ile zarar görmüyor. yani mount üstünde ölene kadar hiç bir repair parası ödemeden gezmek mümkün.
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 reverse karazhan,neribuian şehrü felan dedilerdi ama bakalım hala ses seda yok.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Abi 2 haftaya herkes ucacak zaten, bina yıkıp dokmeye gerek yok bence.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Archimonde demosu ne öyle ya ben devam eder zannediyordumda bitmiş işte yahu. Ekim-Kasım 6-7 de blizcon da diğer expansion duyurulur artık herhalde. Yine asılı kalmış olay, daha bu iş bitmedi legion geri döncek vs, ama fake atıp bir sonraki expansion u başka birşey yapabilirler yani :D
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ya ben hikayeyi kaçırdım, grom hangi ara düşmanlıktan çıkıp dost oldu?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Guldan jungle'da bunu kıstırıp esir alıyor. Bizim elemanlar kurtarıyor muhtemelen.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yanlız bu kadarsa expansion harici 1 büyük patch le bitirdiler olayı :p Yine bu content ile 1-1,5 sene beklemeseler bare.
Öne çıkan mesajlar