Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.wowhead.com/flying

bu sayfayı actıgınızda neleri tamamlayıp tamamlamadıgınızı gorebilirsiniz. sadece son sıradaki achievement'ı tamamlamıs olmanız gerekmiyor. 200 treasure istiyor tamamlamak icin, ama flying icin 100 tane toplamak yeterli.

bunlara ek olarak 3 tanaan faction'ı ile revered olmanız lazım, o da yaklasık 2,5-3 hafta surecek ve daily questler ile rep kazanılabilecek.
Mesaj tarihi:
ya adamlar da ikilemde baya herhalde geçen mist of pandaria ile tmamaen yeni content yaptılar yeni lore yeni karakterler. Hiç beğenilmedi , ister istemez insanlar bildiği karaktelri isito

herhalde o yüzden bastılar tamamen eski karakterli terkrardan. ben oynamiom şu an ama bu expansion beğenildi die biliorum yani ben ilk başlarında beğenmiştim.
Mesaj tarihi:
Ben de başta baya sevmiştim, garrisonu fulleyince ah bitti, farm bitti, lore olarak da Orc'lardan bezdik artık, 4 5 aydır da kapadım hesabı.. Yeni ne gelebilir bilmiyorum ama Garrison kalkmadığı sürece gg bu oyun...
Mesaj tarihi:
En büyük hataları garrisonu itin poposuna tıkmaları oldu milleti oyunda tutucam derken işe dönüştü content de yavaş gelince e haliyle çoğu kişi baydı ben bile 10 yıllık guildi tatile aldım adam eksikliğinden.
Mesaj tarihi:
Jungle ortamı güzel olmuş ama İlvl ı yüksek adamı garrisondan çıkartmaya değecek rep harici pek bir şey yok sanırım :) benim gibi casual takılan ,işte karakter kasan LFR + normal takılan adamlar içinse bildigin cennet olmuş.
Mesaj tarihi:
yeni zone için stable tavsiye ederim. mount üzerinde daze yememe işi çok kolaylık sağlıyor + meslek olarak bs seçtiyseniz garrison binasına konulan follower özelliğiyle silah ve armorlar kullanım ile zarar görmüyor. yani mount üstünde ölene kadar hiç bir repair parası ödemeden gezmek mümkün.
Mesaj tarihi:
Archimonde demosu ne öyle ya ben devam eder zannediyordumda bitmiş işte yahu. Ekim-Kasım 6-7 de blizcon da diğer expansion duyurulur artık herhalde.

Yine asılı kalmış olay, daha bu iş bitmedi legion geri döncek vs, ama fake atıp bir sonraki expansion u başka birşey yapabilirler yani :D

• Yeni Oluştur...