JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 9 saatin altında uyursam bünye normal çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hala direniyorum beyler, kahve makineleri isyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben hep 5tl lik uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 OLUM EVE YENİ GELDİM AMK hala nasıl yaşıyorum hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 nasil ilk is gunu la o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 benim 6. ay oldu aha şimdi yataktayım sabah 9da işte olucam, nasıl olucam anlamayan bir ben varım ama olacakmışım yani. uyuyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 5 saat cok net yetiyor. Tek sorun sabah sicak uataktan cikmak. Cikip isedikten sonra problem kalmiyor. Yalniz her pazar istisnasiz 9 da tuvalete kalkmak nedir sonradinda uyku tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Valla saat 4te uyandım işe gidebilmek için , ne zaman işim erken olsa böyle uyanıyorum , son 10 gündür falan bu şekilde , daha kimse bana uykum var demesin . İzin günlerimde bile 5.5ta falan uyanıyorum istemsiz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi şaka gibi, yine uyuyamıyorum. uzun süren işsizlikten işliliğe geçmek ölüm kalım meselesiymiş meğer. biraz daha uyuyamazsam gg olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bunu koskoca adama söylemek utanç verici ama , en azından yatağa gir , yatakta dön dolaş , gözünü kapat, bunları bile yapsan baya bir dinlenmiş olursun , en azından vücudun dinlenir , beyin biraz uykusuz kalır yapacak bişi yok. Kalkıp uyanıp paticikte falan takılma yani , bende saat 20:00da uyumaya çalışıyorum 4te kalkıcam diye ama daha henüz hiç 10dan önce falan uyumadım , o 2 saat kıvranıyorum yatakta en sonunda uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çare kimyasallar yarın çak bi hap 21-22arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 HAdi lan kalkın sonra geç kalıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 3-4 sene önceye kadar günde 4 saat yetiyordu.şimdi 8 saat bile yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 5 kere işe başladım. 5ine de gece uyumadan gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ObuzHapsever said: Bişii olmaz 2-3 seneye bağışıklık sistemin çöker, 4-5 seneye de kalpten gidersin. töbe de. 20 yaşından beri (bkz:14 sene) (yazar burada "34 yaşında adamım" diyor) mis gibi gidiyor valla. gerçi bu sene bi tekledi bağışıklık ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 iş yoğunluğunun azaldığı hafta arada uyumaya gidiyorum 20-30 dakika kestiriyorum yemekten önce fln hatta şimdi gideyim napayım dosyalar da gelmedi amk işim komple öğleden sonraya kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bence bir insana 5.5 - 6 saat uyku yetiyor abi.. evet uyusam bende uyuyorum camış gibi 10 saat ama , günü yaşamak istiyorsan daha doğrusu wow filan oynamak istiyosan saat 2 den önce filan yatılmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 KuddusiMavra said: 3-4 sene önceye kadar günde 4 saat yetiyordu.şimdi 8 saat bile yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Esnaf said: genelde 11-12 gibi yatar 8 gibi kalkarım.çok yoğun yada hiç iş olmadığı sürece hiç sorun olmuyor.çok yoğun olunca neysede hiç iş olmadığı günler tam bir işkence oluyor her gün 8-9 uyuyan sonra sorun yaşayan varsa onları kınıyorum ve onlara kötü laflar hazırladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 1 de yatar 6da kalkarım bira hammallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lel her gün 4.5 saat uyku ile denetim yapıyorum ben. sen ne diyon gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 beyler şöyle düzende uyuyanlar var mı cidden merak ediyorum yapılabilir mi diye http://infothread.info/wp-content/uploads/2011/07/Brain-Hack-Sleeping-Patterns.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben everyman 2 nap yapıyorum. napların biri uyandıktan 50 dakika sonra serviste, diğeri akşam 6 da serviste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 pontipati said: beyler şöyle düzende uyuyanlar var mı cidden merak ediyorum yapılabilir mi diye http://infothread.info/wp-content/uploads/2011/07/Brain-Hack-Sleeping-Patterns.jpg it is on the internet it must be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar