Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk iş günüme 0 uykuyla gidicem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla saat 4te uyandım işe gidebilmek için , ne zaman işim erken olsa böyle uyanıyorum , son 10 gündür falan bu şekilde , daha kimse bana uykum var demesin . İzin günlerimde bile 5.5ta falan uyanıyorum istemsiz şekilde.
Mesaj tarihi:
Bunu koskoca adama söylemek utanç verici ama , en azından yatağa gir , yatakta dön dolaş , gözünü kapat, bunları bile yapsan baya bir dinlenmiş olursun , en azından vücudun dinlenir , beyin biraz uykusuz kalır yapacak bişi yok. Kalkıp uyanıp paticikte falan takılma yani , bende saat 20:00da uyumaya çalışıyorum 4te kalkıcam diye ama daha henüz hiç 10dan önce falan uyumadım , o 2 saat kıvranıyorum yatakta en sonunda uyuyorum.
Mesaj tarihi:
ObuzHapsever said:

Bişii olmaz 2-3 seneye bağışıklık sistemin çöker, 4-5 seneye de kalpten gidersin.

töbe de. 20 yaşından beri (bkz:14 sene) (yazar burada "34 yaşında adamım" diyor) mis gibi gidiyor valla.

gerçi bu sene bi tekledi bağışıklık ama olsun
Mesaj tarihi:
bence bir insana 5.5 - 6 saat uyku yetiyor abi.. evet uyusam bende uyuyorum camış gibi 10 saat ama , günü yaşamak istiyorsan daha doğrusu wow filan oynamak istiyosan saat 2 den önce filan yatılmıyor :p
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

genelde 11-12 gibi yatar 8 gibi kalkarım.çok yoğun yada hiç iş olmadığı sürece hiç sorun olmuyor.çok yoğun olunca neysede hiç iş olmadığı günler tam bir işkence oluyor

her gün 8-9 uyuyan sonra sorun yaşayan varsa onları kınıyorum ve onlara kötü laflar hazırladım..
Mesaj tarihi:
pontipati said:

beyler şöyle düzende uyuyanlar var mı cidden merak ediyorum yapılabilir mi diye
http://infothread.info/wp-content/uploads/2011/07/Brain-Hack-Sleeping-Patterns.jpg

it is on the internet it must be true
  • Yeni Oluştur...