Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 iş günüm bile demek yanlış, deneme sürecimin ilk günü. mükemmel bir izlenim bırakıcam random bayılmalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 olcagı varsa da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Uzun zamandır çalışmıyorsan normal durum, sabaha kadar pc başında takılmaktan. 1 hafta sürmez 22 de yatıp 7 de kalkmaya alışır bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 oha 9 saat uyku ne yuhh. ben 12de yatıp 6 da kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 8 saat asagisi kurtarmaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 1.5 senedir max 6 saat uyudum. genelde 4-5.30 arası değişiyor. ağlamayın. çalışın. daha çok çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 insanlarla iletişimi bol bi işteysen 8 saatin altı kurtarmıyor bireysel bir pozisyonsa bak keyfine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/A_small_cup_of_coffee.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 elesso said: insanlarla iletişimi bol bi işteysen 8 saatin altı kurtarmıyor bireysel bir pozisyonsa bak keyfine.. küçük bir odada tek başımayım, en fazla 1 kişi gelecek, pc başı işi. hareketli bişey olsa gene uykusuzluk hissedilmiyor ama bunda nasıl olacak bakalım. 2-3 güne düzene girer de deneme aşamasının ilk gününde böyle olmayaydı iyiydi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 EVDE KAHVE KALMAMIŞ İŞE BAŞLIYCAM BAŞLAYAMIYORUM ÇOK MUTSUZUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 işe başlamadan evine kahve gönderen iş yerleri olabilir aslında araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2 3 gibi yatıp 7.40 da kalkmaya bünye kaç yıl daha dayanır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bişii olmaz 2-3 seneye bağışıklık sistemin çöker, 4-5 seneye de kalpten gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 japonların bi araştırmasında 4 saat yeterli diyordu. ama onlar japon malı olduğu için bize en kötü 5 saat diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 genelde 11-12 gibi yatar 8 gibi kalkarım.çok yoğun yada hiç iş olmadığı sürece hiç sorun olmuyor.çok yoğun olunca neysede hiç iş olmadığı günler tam bir işkence oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 k1nJo said: japonların bi araştırmasında 4 saat yeterli diyordu. ama onlar japon malı olduğu için bize en kötü 5 saat diyorum ben. bide 2 saat aralıklarla 20 dk uyuma olayı var.vücut çok dinç oluyormuş lafta.1 hafta denedim ölüyordum az kalsın asfjashfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben düşünürken yoruldum assdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2 yildir falan 5 saat uyuyorum, pazar 10 saat falan uyurum ama.uni bittikten sonra zor alisiyosun ama sabah ezaniyla uyuyup oglen uyqnmanin tadi baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 birde ben ne kadar uyursam uyuyayım sabah uyanınca uykulu oluyorum arkadaş.ama saat 11-12 yi geçincede 2-3 saat uyusam bile uykumu tam almış gibi oluyorum aslfhasfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Uyumayın ulean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben de öleydim bu aralar balık yağı kapsülü kullanıyorum azcık etkili oldu sanki plasebo mudur bilemem ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kahve ic kola ic sigara ic red bull ic gittiginde de hasta oldugunu soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 8 saat uyuyorum zar zor yetiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Uykuya harcanan zamana yazık lan. 1 de yat 6 da kalk, bazen serviste yarımşardan 1 saat uyurum tamam. elimden gelse 4 saat uyusam keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar