Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 öyle akraba mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 diaboliq said: " Size ne " diye bisey olabilir mi ya? Adam başlık açmış fikrimizi sormuş. sen sus vatsap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Llama said: öyle akraba mı olur lan Beyler adam Alman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hayır zaten bu kimin nesi kimin neyi olur konularında kafam karışıyor kolayca. annesinin bilmemkiminin cocugunun amcasının kızı falan böyle bilmeceli bir soruymuş da cevap kendisi cıkıcakmış hissi yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Olm bu ülkenin yarısı bu şekilde evlilik yapmış zaten, bişey olmaz devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dugunde oglan bizim kiz bizim calinir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Xunn'un kızımla evlenmek istediğini düşündüm de gayet normal geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 çocuk ihtiyacı varsa test, yoksa go for it diyorum ben evet tabulardan tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Phyx said: Xunn'un kızımla evlenmek istediğini düşündüm de gayet normal geldi niye abi lesbian ilişkiye mi karşısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hatunun resmini koy, karar verelim deger mi degmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Phyx said: Xunn'un kızımla evlenmek istediğini düşündüm de gayet normal geldi Abi hiç kan bagı oluyor mu? Olmuyor galiba. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 küfretme ayı /YÖNETİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abbbovvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fistan said: direk kan bağından çernobil tier :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aynen bende yarıldım ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bişey olmaz. evlenin de doğal seleksiyona kurban gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sandalye ye otuttur ayakları yere değiyormu bi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vivavale said: 0ne said: adem ile havva'dan beri tüm dünya ensest gidiyo zaten, o yüzden np. oha. bu da buyuk yalanlardandır. ayrıca seviyosan git konus abi. adem ile havva'dan gelmemiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nasıl bir topic ya, midem bulandı resmen; iğrenç adam op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Vingthor said: küfretme ayı /YÖNETİM ne dedi biri öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Kanımca küfür etmiş ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 tiLi said: vivavale said: 0ne said: adem ile havva'dan beri tüm dünya ensest gidiyo zaten, o yüzden np. oha. bu da buyuk yalanlardandır. ayrıca seviyosan git konus abi. adem ile havva'dan gelmemiz mi insan soyunun adem ile havvadan geldigi kur an a gore dogrudur. ama cocuklarının ensest iliskiye girerek cogaldıgı konusunda herhangi bir bilgi yoktur. sagda solda anlatılan hikayeler ya da kıssalar uydurmadır. hatta en cok bilineni ki bizim memlekette de yaygın olanı belli bir sayıya gelene kadar ensest cogalmanın serbest oldugu daha sonradan yasaklandıgıdır. bu zaten bastan fail oluyor ki ensest cogalma ' cogu postta dendigi gibi' insan ırkının ensest cogalma ile olusmasından farkı olmamaktadır. benim dusuncem adem ile havva yeryuzune indirildikten sonra kabile kabile insan toplulukları yaratılmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar