aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 diaboliq said: " Size ne " diye bisey olabilir mi ya? Adam başlık açmış fikrimizi sormuş. sen sus vatsap.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Llama said: öyle akraba mı olur lan Beyler adam Alman..
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hayır zaten bu kimin nesi kimin neyi olur konularında kafam karışıyor kolayca. annesinin bilmemkiminin cocugunun amcasının kızı falan böyle bilmeceli bir soruymuş da cevap kendisi cıkıcakmış hissi yarattı.
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Olm bu ülkenin yarısı bu şekilde evlilik yapmış zaten, bişey olmaz devam et.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dugunde oglan bizim kiz bizim calinir iste.
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Xunn'un kızımla evlenmek istediğini düşündüm de gayet normal geldi
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 çocuk ihtiyacı varsa test, yoksa go for it diyorum ben evet tabulardan tiksiniyorum
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Phyx said: Xunn'un kızımla evlenmek istediğini düşündüm de gayet normal geldi niye abi lesbian ilişkiye mi karşısın?
manve Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hatunun resmini koy, karar verelim deger mi degmez mi
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Phyx said: Xunn'un kızımla evlenmek istediğini düşündüm de gayet normal geldi Abi hiç kan bagı oluyor mu? Olmuyor galiba. Hayırlı olsun.
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fistan said: direk kan bağından çernobil tier :D.
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aynen bende yarıldım ona :D
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bişey olmaz. evlenin de doğal seleksiyona kurban gidin.
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sandalye ye otuttur ayakları yere değiyormu bi bak..
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vivavale said: 0ne said: adem ile havva'dan beri tüm dünya ensest gidiyo zaten, o yüzden np. oha. bu da buyuk yalanlardandır. ayrıca seviyosan git konus abi. adem ile havva'dan gelmemiz mi
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nasıl bir topic ya, midem bulandı resmen; iğrenç adam op
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Vingthor said: küfretme ayı /YÖNETİM ne dedi biri öm atsın
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Kanımca küfür etmiş ama emin değilim.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 tiLi said: vivavale said: 0ne said: adem ile havva'dan beri tüm dünya ensest gidiyo zaten, o yüzden np. oha. bu da buyuk yalanlardandır. ayrıca seviyosan git konus abi. adem ile havva'dan gelmemiz mi insan soyunun adem ile havvadan geldigi kur an a gore dogrudur. ama cocuklarının ensest iliskiye girerek cogaldıgı konusunda herhangi bir bilgi yoktur. sagda solda anlatılan hikayeler ya da kıssalar uydurmadır. hatta en cok bilineni ki bizim memlekette de yaygın olanı belli bir sayıya gelene kadar ensest cogalmanın serbest oldugu daha sonradan yasaklandıgıdır. bu zaten bastan fail oluyor ki ensest cogalma ' cogu postta dendigi gibi' insan ırkının ensest cogalma ile olusmasından farkı olmamaktadır. benim dusuncem adem ile havva yeryuzune indirildikten sonra kabile kabile insan toplulukları yaratılmıstır.
Öne çıkan mesajlar