Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizi Mag ve Yabancı Muadili

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

eski diziler için gece bırak sabaha kadar çeksin yada sabah çıkarken bırak akşama hazır olsun vs. yeni bölümler için de rss feed bi çözüm olabilir.

ben de üşeniyorum download ile uğraşmaya ama kimse boşu boşuna kendini kandırmasın şimdi. download ile indirdiklerimiz ve stream izlediklerimiz arasında dağlar kadar görüntü kalitesi farkı var.

alt yazı derdi yoksa zaten sıkıntı yok milyon tane kaynak var download ile uğraşmak istemeyene.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi caninin istedigi an onemli.. Hani bazen acar bir sey izlersin o olay tabii altyazida cok onemli..

Acip o an bsg son bolumu izlemek bi anda seinfeld bolumu acmak bu yani olayin hoslugu..

Aksam eve gelip o gunku dizilerini acip uzanmak..

Yayinlandiktan 4 saat sonra altyazisiyla hazir bulmak..

Kalitede yetiyorsa kisiye sunlardan pass gecip torrente gecmek manasiz.

Max dizilerimi cektim koydum kenara ben altyazilarida tamam bsg wire vs.. Bekliyorlar tekrar izlersem diye.

Ha hepsi kapandiysa gogo torrent tabii dert diil o is..
Sosyal ağlarda paylaş

yok iste onlar eski diziler icin. ornegin dizimag de ben ne izliyordum, ripper street.

tamam torrentde var ama altyazisi yok. ingilizce alt yazi ile izledim ister istemez. birinci onceligim turkce altyazi normal olarak, dunyada olmayan bu altyaziyi bu adamlar 300 kisinin izledigi dizi icinde yapiyorlardi yani.

tek tek ornegin bolum 1 sezon 3.. vs gibi demek istedim.

neyse yerine zaten baskalari vardi sadece dizimag en iyilerden birisiydi dert yok o kadar.

birde torrent de dedigim olay yok. canin o an bilmemne x dizisini cekti ac izle olmuyor. illa git bul (varsa) cek indir altyazi koy vs. yillarca yaptik o isi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ben the wire izliyodum. 2. ya da 3. sezonda bi yerde kalmistim. nerde kaldigimi bile bilmiyorum.

dizimag olsa hic ugrasmadan kaldigim yerden devam edicem.

simdi devam edeyim desem actim imdbden bolumlerin ozetlerine bakarak kaldigim yeri buldum.
piratebayden sezon 2yi buldum tamami var: 1 seeder 0 comment

kaldigim bolumu tek buldum: ispanyolca.

ondan sonra neymis stream cok kotuymus. he kotu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Marty said:
simdi devam edeyim desem actim imdbden bolumlerin ozetlerine bakarak kaldigim yeri buldum.
piratebayden sezon 2yi buldum tamami var: 1 seeder 0 comment

https://thepiratebay.se/torrent/6083082/The_Wire_Season_1__2__3__4___5_Complete_Collection_DVD_Box_Set_H
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Editor said:

orc_lord said:

Kesinlikle katılıyorum, direk stream etmesi oldukça güzeldi. 720P gibi opsiyonlarda vardı. Torrent'i bulacaksın sonra indirip izleyeceksin falan gerçekten uğraştırıyor.

Sizde kaniyordunuz iste yazik 720p he tabi

Ya genel olarak bence başarılıydı. Özellikle popüler dizilerin en güncel bölümlerinin HD olarak sunulan versiyonlarında kalite yüksekti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...