Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baal'ın Cep Telefonu Aksesuarları Dükkanı

BaaL

Öne çıkan mesajlar

selam HTC One M7 için var şuan sadece malesef, One S için şuan bir ürünümüz yok. aynı kılıf malesef one S için de üretilmemiş ama bir dahaki ay başka bir kılıf modeli one S için bulabilirim.

htc one m7 rugged kickstand kılıf fiyatı : 45 TL

Sosyal ağlarda paylaş

UAG i4/i5/s3/s4 için geliyor, siyah ve beyaz renkleri mevcut
fiyatları 49.90 (- %10)

uag

s4 için cüzdan deri kılıflar da 69.90 (- %10) (deri denilip poşet çıkan kılıflardan değildir)

dworgian aslında şimdiye gelmiş olacaktı ama numune falan alındı bakanlık tarafından derken uzadı serbest bırakmadılar sağolsunlar ürünleri, hala yolda yarın elimde olur diye düşünüyorum, pm'den bi adres bir de renk seçimi atsana senin slim'i ve pascal'ın siyah lumia kılıfını ürünler geldiği gibi göndericem
Sosyal ağlarda paylaş

Rica ederim, haber ederim tabi ki.

Yeni gelen ürünleri dükkana ekliyorum büyük bir kısmı tamamdır.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ek-bil/

pascal ve dworgian'ın kılıfları kargolanmıştır.
diğer htc one m7, lg g2, lumia soran arkadaşları sahalarda görmek isteriz :>

bu arada hepinize çok teşekkür ederim, paticik gibi herkesin bir elinin yurt dışında olduğu, internetten bir sürü kez alışveriş yapan insanların bulunduğu, pazar alanında milletin birbirini baltaladığı :d bir yerde şu gösterdiğiniz ilgi gerçekten çok motive edici oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıf geldi;

Satıcı ile ilgili yorum:
BaaL ile alışveriş sorunsuz bir kere. Her türlü ödeme kolaylığı var. Kılıfı öyle bir sarmış ki sarmalamış ki bişey olmasın diye, kılıfın 3 katı kutuda geldi kargo. Satış sonrası destek de gayet yerinde.

Ürün:
Spigen slim armor aldım (iphone 4). Gayet düzgün oturuyor. Açma/kapama tuşu sert biraz ama zaman içinde değişir o. Şarj kısmı normal şarj cihazıyla problemsiz ama yan sanayi büyük girişli şarj aleti varsa elinizde azıcık ittirmek gerekiyor takmak için. Paket içeriği tam, ektsra ön cam filmi de geldi sağolsun yedek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...