pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 eyvallah qanqa adresi geciyorum o zaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 hacı selam, HTC one s için şık bi kılıf ayarlıyabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 selam HTC One M7 için var şuan sadece malesef, One S için şuan bir ürünümüz yok. aynı kılıf malesef one S için de üretilmemiş ama bir dahaki ay başka bir kılıf modeli one S için bulabilirim. htc one m7 rugged kickstand kılıf fiyatı : 45 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 S4 icin uag ve cuzdan deri kiliflar ne kadar olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 hmm temam gg - %10 yaptım düşünüyorum şuan. birde uag göremedim fiyat 5s için onu sorayım? 1 tane olacak kendim için :P ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 geldi mi? geldi mi? geldi mi? geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 UAG i4/i5/s3/s4 için geliyor, siyah ve beyaz renkleri mevcut fiyatları 49.90 (- %10) uag s4 için cüzdan deri kılıflar da 69.90 (- %10) (deri denilip poşet çıkan kılıflardan değildir) dworgian aslında şimdiye gelmiş olacaktı ama numune falan alındı bakanlık tarafından derken uzadı serbest bırakmadılar sağolsunlar ürünleri, hala yolda yarın elimde olur diye düşünüyorum, pm'den bi adres bir de renk seçimi atsana senin slim'i ve pascal'ın siyah lumia kılıfını ürünler geldiği gibi göndericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 eyvallah reyiz hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Baal saol dostum gelince iyi bişi haber edersen senden alalım paramız yabancıya gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Rica ederim, haber ederim tabi ki. Yeni gelen ürünleri dükkana ekliyorum büyük bir kısmı tamamdır. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ek-bil/ pascal ve dworgian'ın kılıfları kargolanmıştır. diğer htc one m7, lg g2, lumia soran arkadaşları sahalarda görmek isteriz :> bu arada hepinize çok teşekkür ederim, paticik gibi herkesin bir elinin yurt dışında olduğu, internetten bir sürü kez alışveriş yapan insanların bulunduğu, pazar alanında milletin birbirini baltaladığı :d bir yerde şu gösterdiğiniz ilgi gerçekten çok motive edici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu arada UAG kılıflar gerçekten çok kaliteli, bu kadar fit oturan, iyi kesilmiş ve hafif bir kılıf daha görmemiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o/ kılıf gelsin de şuraya artık övgü mü yergi mi ne yazacağımızı bilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Kılıf geldi; Satıcı ile ilgili yorum: BaaL ile alışveriş sorunsuz bir kere. Her türlü ödeme kolaylığı var. Kılıfı öyle bir sarmış ki sarmalamış ki bişey olmasın diye, kılıfın 3 katı kutuda geldi kargo. Satış sonrası destek de gayet yerinde. Ürün: Spigen slim armor aldım (iphone 4). Gayet düzgün oturuyor. Açma/kapama tuşu sert biraz ama zaman içinde değişir o. Şarj kısmı normal şarj cihazıyla problemsiz ama yan sanayi büyük girişli şarj aleti varsa elinizde azıcık ittirmek gerekiyor takmak için. Paket içeriği tam, ektsra ön cam filmi de geldi sağolsun yedek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bende beyaz uag soyledim. turuncusundan yok heralde seceneklerde yoktu. Olsa ondan isteyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi uag alınca acil review ltfn. çok tank gibi durmuyorsa ben de uag alabilirim bir adet. ACİL REVIEW PLZ ASAP ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gelince yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya lüfen şu pis herife her modelden 1 tane gönder yeter ki şu başlığa gelmesin. adam sanki hanım alıyor ya. irdeledi, haftalarca takip etti, psikopat herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 beni mi dedin canım arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hahaha yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 e sen al bana her kılıftan 1 adet. zaten zenginsin. lafı mı olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 uag iyi ya. ama çok ayı gibi duruyo alet. rugged case için normal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ok bu feed yeterli. ben slim armorum ile devam edeyim. ama bıngıl bana her kılıftan alabilirsin. sen parayı ver BaaL'e biz hallederiz gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kalınlık olarak slim armordan cok da farklı değil yalnız. ayrıca daha şık. kova burcu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ama bunu yapma. slim armordan çok az kalınsa nasıl tank gibi olur yahu. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ekranı ince case le patlattıktan sonra hep rugged kullanırım heralde. uag baya iyi, otterbox falan aşırı hayvan, slim armor da fazla düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar