Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kutun dolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ben iphone 5 spigen slim armor siparisi vermistim, hemen kargolandi, bugunde elime gecti, fiyat/performans gayet iyi, kaliteli malzeme. Ekran kilifi ve 3 adet jelly bean butonuyla geldi. Tek gozume carpan guc dugmesi biraz sert, oda biraz kullaninca yumusayacaktir. Tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oha aynını yazacaktım. sen yazmışsın eline sağlık :) dün 16:40'ta verdim siparişi bu sabah elime ulaştı, harbiden hızlı kargo. slim armor da güzel fekat dediği gibi güç tuşuna biraz sert basmak lazım. bence zamanla yumuşar o da. teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 slim armoru 4 için göndermeyen toptancıya sevgilerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çok teşekkürler arkadaşlar. i5 slim 10-15 Ocak arası elimde olacak. vaktiniz olursa bunları facebook'tan da aynı şekilde yazarsanız referans olur :p https://www.facebook.com/ekbilcovers bu arada çok muazzam ürünler de geliyor şimdiden size tanıtımını yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 lumia icin var mi bi gelisme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 BaaL said: çok teşekkürler arkadaşlar. i5 slim 10-15 Ocak arası elimde olacak. vaktiniz olursa bunları facebook'tan da aynı şekilde yazarsanız referans olur :p https://www.facebook.com/ekbilcovers bu arada çok muazzam ürünler de geliyor şimdiden size tanıtımını yapayım. i4 olacak sanırım o. i4 olacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hem i4 hem i5 için mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ocak ayında da toptancın i4 için slim armor yollamazsa adresini ver gidip yüzyüze konuşalım çinli abiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pascalnouman said: lumia icin var mi bi gelisme Ocak 5-10 arası elimde olacak bir kaç güzel model. siparişleri hazırladıktan sonra bi 15 gün sonra modelleri buradan gösteririm almamış olursanız o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aiptek on numara aletmiş. fiyatı ne kadar olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Gittigidiyordaki dükkana giremiyorum, link çalışmıyor =/ S4 mini aksesuarları var mı ona bakıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ek-bil/ dükkan ismini kısalttım ama ilk mesajdakini değiştiremiyorum. s4 mini malesef şimdilik. Ocak ortası stoğa girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ocak ayı içerisinde gelecek bir kaç ürünü tanıtayım da aşşalara düşmesin topik. fiyatları henüz belli değil tam olarak (ithalat kaleminde "rüşvet" diye bir gider olduğundan) bir çok telefonla kullanılabilen: lg g2: ipad 2-3-4 ile uyumlu bluetooth klavye htc one : ipad, i4,i5,s3,s4,s4 mini için de değişik bir kaç ürün var koymadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 s3 minide olsun şu lenslerden alıcam.hatta bu yukardaki uyar belki kamera biraz aşağıda kalıyo ama olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 s4 zoom vereyim sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 şu ipad bt klavyeye talibim beyaz olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bundan getirme la, bikaç kişide var, artislik yapamayız sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Iphone kullandığın için zaten artislik yapamazsın artık, geçti o devirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 xboxçular böyle yorumlar yapmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 genc lumiacilar rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 xperia Z'ye yine bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 xperia z malesef bu işin büyük markaları da es geçmiş o yüzden pek bir şey yok =/ kalitesiz ürün de getirmek istemiyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 baal bundan varmıydı. https://www.elementcase.com/Sector-5-iPhone-5-5S-Case-p/api5-1020-xxxx.htm karbon renkli istiyorum varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar