Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 toplanak ben varım, izin yazdım bugün kendime evdeyim sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Yanında synergy yaratabileceği herolarla (invo,prophet vs) gayet kullanışlı olabilir bs harika bir hero demiyorum ama heroyu kullanışsız yapacak tek olay az bişey bilen tiplerin hep tp ile dolaşıp early/mid solo gankleri yalan etmesi olabilir. ps: pubseeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 iş yapan bi hero iş yapmaz demiyorum pubda oyna yani nedir her heroyla iş yapabilirsin pub gamede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Sıkıntı ettiğin şey nedir peki tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 puck oynamasi zordur. ama becerirsen cok can yakar sinir bozarsin. mesela mulgear kötü. o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ad3m said: Sıkıntı ettiğin şey nedir peki tam olarak? bloodseeker'ın saçma bi hero oldugunu söylüyorum sadece sıkıntı ettiğim bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Peki >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 oyunun teması fln değişti lan tipler geldi loading ekranına fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 he geçen update ile geldi o hatta fark eden olmadıysa 2 3 hafta önce gelen maple harita değişti ufak tefek renk değişimi http://www.ongamers.com/articles/dota-2-20th-february-patch-content-analysis/1100-911/ şurda var eski yeni farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mmr cheating :D http://dotabuff.com/players/159124843 http://dotabuff.com/matches/498194594 http://dotabuff.com/matches/498231602 http://dotabuff.com/matches/498279116 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bot hesaplarla mmr kasanlar var. Bu attığın ne tam anlayamadım yalnız ilk link hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 karşı teamden feedleyen kişiler arkadaş oluyor aynı oyuna giriyorlar fakat farklı teamlerde sonrası feed şöleni ve yeniden 60dk oyun 60dk boyunca farm yapamayan aptallar... 60 dklık bi oyunda barath nasıl 60 lh ile dolaşabiliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 e hep nasıl denk geliyor ya. %100 win adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 developerlara bizi rus zülmünden kurtarın diyince aptallar tek sorun rusca konuşmalarıyla gibi algılayıp hiç bi boka yaramayan dil seçeneklerini getirdikleri için oluyor işte dil seceneğini sadece kore yapıyorsun server afrika mod captain bekliyorsun 10 dk falan ama aynı oyuna atıyor genelde böyle oluyor işte, developerların tek dertleri ama insanlar birbiriyleriyle sevgi böceği gibi konuşsunlar olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Adamlar neyin kafasını yaşıyolarsa tek düşündükleri insanların oyun içinde birbirlerine karşı saygılı olmaları oyunların kalitesi falan umurlarında değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 eldar said: bot hesaplarla mmr kasanlar var. Bu attığın ne tam anlayamadım yalnız ilk link hariç. Sun rise ve karşı takımda wampire nickli şahıslara bak Sun rise 5-0 6-0 wampire 0-10 0-12 bu bir tesadüf mü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 çünkü mid range oyuncu nasılsa ellerinde asıl tutmaları gereken yeni başlayanlar, lolden gelenler carttan gelenler ee onlarda geliyor ilk oyunda eziliyor, laf yiyor ağlaya ağlaya bırakıyor paracıklar kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 asdasd4441 said: eldar said: bot hesaplarla mmr kasanlar var. Bu attığın ne tam anlayamadım yalnız ilk link hariç. Sun rise ve karşı takımda wampire nickli şahıslara bak Sun rise 5-0 6-0 wampire 0-10 0-12 bu bir tesadüf mü :D adamın hesabına baktım şöyle bi, 20'ye yakın maç üst üste vampir'e karşı oynamış harbiden. Nası becerdiyse 4'ünü kaybetmiş, bayağı düşük skili muhtemelen. vampire 34 kere feedlemiş yine kazanamamışlar :D. http://dotabuff.com/matches/496571921 işte mmr'ı kandırmak da bi yere kadar, karşıya feedleyen adam koysan bile kazanamıyosun. bence bu keko kesin oyuna girerken yandan da laptop'dan falan fake hesabıyla giriyor. Yalnız nası hep farklı takımlara düşürüyor onu çözemedim. Benim gördüğüm bot hesaplarla mmr kasanlar, oyundaki 10 oyuncu da bot hesaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kendi kendilerine hile yapsalar kac yazar ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mmr kasıp satıyolar işte hesapları http://i.imgur.com/I0fpoDl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 knoxville said: kendi kendilerine hile yapsalar kac yazar ben anlamadım 6k mmr account 100+ dolar onu bırak bi dendiyle singsing ile falan arada oyun atmak var bide tüm oyunlarını bu aptal ruslarla atmak var hiç değilse high mmr oyunlarda bişeyler öğrenirsin böyle durduğumuz yerde kalmayız üşenmesem bende yeni account açıp kasıcam da çok üşeniyorum abuse yapmaya bile yok her türlü şuankinden daha high rank ile başlarım o yüzden zaten low winli bol ranklı onlarca account var meydanda eski accountlar tamamen stuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 sing ile oynasan ulan bi de sing olacaksın dersin bence allah karşı takıma bile vermesin komik de değil adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dakika da 1 last hit ratio ile oynayan herifle aynı değil yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 abi benim mmr düşük biraz ama eskiden az da olsa denk oyunlar falan olurdu. şimdi direk ya eziyoruz ya eziliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 singin sol daşağına kurban olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar