Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

Baktım bir aydır dota oynamamışım, resmen ruh sağlığım düzeldi. Valve bu konuda en az kusuru olan taraf, adamlar oyun yapmayı beceremiyorlar, beceremedikleri için kendileri ile barışıklar başkalarının oyunlarını satıyorlar. Sen gidip bu adamlara oyun yap dersen anca bu olur.

valve oyun yapmayı beceremiyor. evet anlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen bende randomladım akasha invokerdan sonra mid filan demiş musik açık herkesi muteladım mide gittim piskolojik savaşı kazanırım diye, gavat invoker bottlemı çaldı yolda gelirken ondan sonra kan çıktı oyunda feedledim küfürledim vs ben onu reportladım o beni reportladı ama ne ban yedim ne bişi oldu.

stress atmak için giricem artık sadece küfürümü edip çıkarım
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Flassh seni okudukça ceza sisteminin iyi çalıştığına ikna oluyorum. Sen sürekli mute yiyorsan demek ki olmuş.

lel

takım oyununda mute ban savunmak, hemde oto mute hahaha

cm modda herif mute yemiş ama kaptan falan

mükemmel kafalar, gerçi sen oyun çıktığından beri matchmaking süper diyen değil miydin?

developerlar da senin kafadan işte, oyundan bi habersiz
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd4441 said:

Burda flash'ın yazdıklarını beğenmeyenler hangi mmrda acaba söyleyebilirler mi? Çünkü 5500 mmrda bile flashın buanlattıkları oluyorda ondan soruyorum siz 6500lerde falansınız herhalde? Bu kadar rahat olduğunuza göre

çünkü 5500 mmr
5500 değil

4k da 4k değil

rusların çoğu mmr abuse ile 5 6 k ile başlıyor
hahahah

satılanlar accler falan, ohoo

oyundan bi haber olup, günde 1 oyun atıp ezilip ezilmediğinin farkında bile olmayanlar için sistem calısıyor, yersen
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Mighty_THoR said:

Baktım bir aydır dota oynamamışım, resmen ruh sağlığım düzeldi. Valve bu konuda en az kusuru olan taraf, adamlar oyun yapmayı beceremiyorlar, beceremedikleri için kendileri ile barışıklar başkalarının oyunlarını satıyorlar. Sen gidip bu adamlara oyun yap dersen anca bu olur.

valve oyun yapmayı beceremiyor. evet anlıyorum.

adamların kaç oyunu var bakalım

cs,tf third party mod onları zaten geçtik
half life 1 o güne kadar görülmemiş bir ai ile ortaya çıktığı için doğal olarak başarılı oldu, half life 2 tek kelimeyle sıkıcı, bugün piyasaya çıkmış olsa tutunma şansı yok ama hadi en büyük oyun var ya işte o half life 2 diyeyim.

eee bu mudur? Tamam çok oyun yapmak marifet değil nitelik>nicelik de bir blizzard da değiller?

valve oyun yapmayı biliyor savını nasıl savunacaz?
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam çok kötü oynadı küfür ettim diyor, sonra niye 1 hafta ban aldım diyor, burada qq'ladığı kadar oyunda qq'lasa ben de report'larım. Öyle tipleri biliyorum.

Ceza sistemi ayrı, mmr sistemi ayrı.
Bence ceza sistemi hafif bile, low prio maçlarını çok kolay geçirebiliyosun.

MMR sistemine hiçbir zaman süper demedim ama iyi. Flash örneğinde konuşuyorum. Kendi mmr seviyesine çıkmış belli ki, niye daha yükselemiyorum diye ağlıyor sürekli, suçu takıma atıyor. Halbuki yok öyle bir şey, sen oyuna daha çok etki edebilsen otomatik yükseleceksin.

Bakın şunu derseniz kabul ederim, mmr gerçek skill'i göstermiyor. Mid oyuncusu mmr'ını daha rahat yükseltir. Sıkıntı buysa geç mid oyna yükselt mmr'ını. Benim mmr'ım 3950-4050 arasında gidip geliyor. Tabi ki ben de takımımda saçma sapan oynayan biri yüzünden maç kaybettiğim oluyor, iyi de karşıdan birinin saçma sapan oynaması yüzünden kazandığım da oluyor. Bunların çoğunluğu trol oyuncular değil, kötü oynuyor veya hakim olmadığı hero seçmiş adam.

2000 mmr'lı adamla 5000 mmr'lı arkadaşı party kurup girerse senin 4500 mmr'lı oyununa bile 2000 mmr'lı adam gelebilir. Buna karşı tek öneml lig sistemi olabilir. Açıkçası bence gereksiz kısıtlayıcı, yine de lig sistemi isteyen ister tabi. Belli mmr'ın altıyla oynamak istemeyenler olacaktır.

Şunu da söliyim, illa kötü oynayan düşük mmr'lı olmayabiliyor. Adam yorgundur, morali bozuktur, alkol almıştır, interneti kötüdür. Bunlar oyuncunun genel oyunundan ayrı maça özel şeyler. Böyle adamlar da görüyorum ama yapacak bir şey yok, alkol testi yapıp oyuna sokamazsın adamı.

Ayrıca pro oyuncuyu referans alıyorsan merlini matchmaking için iyi diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...