paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, Hükümet LPG'e 30Krş kitlemiş (:D İstanbul 2,81TL/l -> 3,11TL/l Ankara 2,61TL/l -> 2,91TL/l Ortalama tüketim değeri 10l/100km olan benzinli bir araç (min +%10 farktan ötürü) 11l/100km LPG tüketecek ve 100km için maliyet: 11l/100km x 3,11TL/l = 34,21TL/100km Diesel'de ise ortalama 6,5l/100km tükettiğini düşünelim: 6,5l/100km x 4,38TL/l = 28,47TL/100km Kısacası; eğer litre bazında tüketiminiz diesel motordan >%40,84 ise LPG size pahalıya gelmeye başlıyor. İlk etaptaki zengin karışım anında bol bol tüketilen benzin km birim maliyetine dâhil değil. Hele ki bu soğuk günlerde bu tüketimin payı daha da yüksek oluyor ;) Benim diesel ortalamam 4,8l/100km şu an :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bi bildikleri vardır zammın hökömete laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 30 kurus baya bi kitleme yalniz. 5 - 5 kitleselerdi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 benzin kullanımını arttırmak istiolardı dizelede yapıştırabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yarasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben her zaman 20 tl'lik alıyorum, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 3.5/100km dizel tüketimim var. benzine ve lpg'ye istediği kadar zam gelebilir :) daha yeni depoyu yarılacam 640km yol gitmişim, araç bilgisayarı bi 540 daha gidersin diyordu bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 daha fazla yapsınlar da şu trafik azalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 azalmaz hacı benzin 10tl de olsa alıcak arabayla gidicek millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 senko said: 3.5/100km dizel tüketimim var. benzine ve lpg'ye istediği kadar zam gelebilir :) daha yeni depoyu yarılacam 640km yol gitmişim, araç bilgisayarı bi 540 daha gidersin diyordu bugün :D öeh.ne marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pejo 307hdi. biraz benim kullanınımla da alakalı yalnız bu rakam. bu ay max ne kadar görebilir diye ekstra dikkatli kullanıyorum. yoksa lambur lumbur kullansan arabayı 4litre'ye çıkar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 asdf taksici geyiği yaptım -> daha çok artar hatta, zenginlik göstergesi gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 lambur lumbur kullandığında çok fark etmiş gerçekten sdfasdf.çok iyimiş ama yaktığı mazot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pejoların sektörde tek başarabildiği şey ekonomik motor üretebilmek zaten. başka bi numaraları yok adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 senko said: pejo 307hdi. biraz benim kullanınımla da alakalı yalnız bu rakam. bu ay max ne kadar görebilir diye ekstra dikkatli kullanıyorum. yoksa lambur lumbur kullansan arabayı 4litre'ye çıkar o. Aynı arabayla ben 6 litre filan yapıyordum valla kullanım stili ile alakalı kesinlikle. Ama sattık kurtulduk bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 basıyorsundur sen abi 120yi geçtin mi 8-10 litreleri görmeye başlıyorsun zaten. ama dediğine katılıyorum, kullanım stili çok değiştiriyor. hızlı kalkışlar, yüksek devirde vites değiştirme, soğuk havada devirli kullanma, ani hızlanma bunların hepsi etkiliyor yakıt tüketimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 devlet 2. el dizel satışlarına teşvik vermiş daha hızlı evet pompala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yarasin. mustahak size. birilerini 3 dönem secerseniz böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 senko said: pejo 307hdi. biraz benim kullanınımla da alakalı yalnız bu rakam. bu ay max ne kadar görebilir diye ekstra dikkatli kullanıyorum. yoksa lambur lumbur kullansan arabayı 4litre'ye çıkar o. 70 le mi gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 90ı geçmeyin, 50 liralık yakıt alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 100kmde ortalama 7 litre lgp yakıyorum ben kredi kartını kestim arabayıda keseyim senko gelsin evimden alsın beni olur bu iş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, Kullanım, benzinden LPG'e kaydıkça yaşanan vergi kaybını telafi etmek için fiyatına veya vergisine yükleniyorlar :) LPG'li aracın emisyona göre vergisi zor, sonradan yapılan uygulama yüzünden emisyon oranı ne olarak kabul edilecek belli değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 "Ben hep 50 liralik aliyorum farketmiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kharon servis çek bize kahvelerin bizden hadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar