j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 renklere, yiyeceklere falan hep isimler vermişiz ama kokuların doğru düzgün ismi yok. niye yok ya? yoksa var da ben mi bilmiyorum? hep sıfat olarak kalmış. gül kokusu falan demişiz bırakmışız. neden özel bi isim vermemişiz? hmmmfs hmmmfs
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kokuların unique kaynağı var, renk gibi değil, çeşitliliği de daha fazla
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çünkü kokular daha önce duymadıgımız şeyler degiller yani hayatında ilk defa tavuk kokusunu koklayan birisi bu kokunun ismi sandalye olsun diyebilir ama tavuk kokusunu duyunca zaten bu tavuk kokusuna benziyo diyosun ha çok absürt 6 aylık bozuk bağırsak üzerine uranyum 254 kokusunu koyup 2 gün bekleyip koklarsan ilk defa koklucagın bişiy oldugu için o kokuya isim verebilirsin + olarak parfümler var mesela angel angel gibi kokar davidoff davidoff gibi kokar kimse gidip louisvitina bu gül kokuyo demek liviton kokuyo der HADİ EYVALLAH KONU KİLİT (:
Mal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 baharat, çiçek, fresh diye gruplara ayrılıyor. koku türü. başka varsa bilen yazsın.
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hayır abi ya, sen doğdun, büyüdün sana mavinin mavi olduğnu öğrettilr. ne yani mavi rengin üzerinde mavi diye yazıyor muydu? yani bi kokuya ben isim verdim diyelim, çocuğuma bak bu ____ kokuyor dedim o da çocuğuna aktardı. bu şekilde aynı renk gibi, acı, ekşi, tatlı gibi aktarılabilir gayet.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çünküğ kokunun sahibi olan maddelere isim vermişiz Gül kokusu diyosun güle isim vermişiz işte, kokuyu da gülden üretiyolar http://i.imgur.com/YwwOrPU.jpg
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 en güzel koku insanların kendi kokusu
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Koku nereden geliyorsa onun ismini alıyor işte. Şaşırdınız iyice haa.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 renk de genelde neyin rengiyse onun adini aliyo aslinda.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ingilizce dusundum ben onu ya, simdi turkcede cok gelmedi bisey asdf. leylak rengi filan denir ya mesela, veya somon, acaba somon baligindan mi o, sampanya filan var, am maviyi yesili kim uydurmussa tebrikler.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gül kokusuna hede demenin hic kimseye bi faydası olmadıgı icin yok
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kan kırmızı, gök mavi, çimen yeşil, memeucu pembesi
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://cdn.abclocal.go.com/images/kgo/cms_exf_2007/news/bizarre/9319204_600x338.jpg
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aquila said: ingilizce dusundum ben onu ya, simdi turkcede cok gelmedi bisey asdf. leylak rengi filan denir ya mesela, veya somon, acaba somon baligindan mi o, sampanya filan var, am maviyi yesili kim uydurmussa tebrikler. FAILED ! Benim banı aç.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çünkü sense edilen bir şeyi solid bir şeye bağlıyorsun. koku daha spesifik. bir kokudan senin algıladığın soyut bir imgeyi mehmet başka algılıyor. bottoma inersen colorda da bu böyle red ama ne red? rose red mi? wine red mi? ruby red mi?
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 mesela melodical olarak nature içinde belirli notationlarda sabit kalan canlılar olsaydı notalara da subject referansları verecektik halit abi fa'sı gibi
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://images.moviepostershop.com/scent-of-a-woman-movie-poster-1992-1020191314.jpg
Öne çıkan mesajlar