Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Todesengel said: Sen yine 1 tane ltc ile takılıyorsun. Ben arada nmc,nvc,ftc,ltc,btc al sat yapıyorum. komisyon belini bükmüo mu abi. hesap yapmak bile dert o kadarcık tutarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Pump and dump takip edince komisyonun 100 katını kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 emin adımlarla kazandıklarımı kaybediyorum eheh http://img.photobucket.com/albums/v311/ammet/Banana.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 haftasonu bekleyişe geçtik yine anasını satayım 39 görür dedim, görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben 43'e sell order verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 39,85 41,50 satış bekliyorum gelen yok. 28,70 alışım var, oraya gelen de yok çok yalnızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 nmc çok hareketli, kıpır kıpır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Tam bi sabır sınamasıymış bu iş. Hiç bana göre değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abd verileri etkiler mi dedim.... etkilemedi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ne çıktı abi abd verileri, faizler uçacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Abi millet yeni yılda deli para harcamak için BTC'leri bozdurur mu deliler gibi acaba ? asdfasdas(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 açıklamalar sonrası dolar artcak diye bekledim de artmadı çok. aslında negatif çıkmasını bekliyodum verilerin, satmıştım dolarları, iyi oldu. kırıldım kendilerine birazcık, biraz ltc-nmc alsalar problemi çözebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: ne çıktı abi abd verileri, faizler uçacak mı? interest to da moon asdasdsadlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Christmas için banada düşebilir geliyor. Sonrada patlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben nakitte beklemedeyim an itibariyle, haftasonunu riskli olarak göruyorum, dusunce dipten alip bekleyise geciciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2013/12/05/bank-of-america-analysts-say-bitcoins-value-is-1300/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 25'e kadar inebilir 33.5'a otobüsü çekmiş gene adam 82k coinle dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 haftasonuna malda girmek çok saçma zaten hacim düşüyor baya, volatilite de düşüyor aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 adam otobüsü çektide hala inmiyor nasıl iş bu 33.51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 $30+ buy orderları biriktirdi dump yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 LTC/USD Sell 41.09 USD LTC/USD Buy 38.9 USD böyle bir history varken bozmayayım değil mi ben 39 altında zararına. sırf nakitte beklemek için? tutar ufak tutara bakmayın işin mantığını (ne kadar varsa) oturtmak amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ouv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sakın bozdurma, toparlayamıyor insan. Toparlıcam diye panik al/sat yapıyorsun, tam batıyorsun. Geri tuşu, yeni karakter açma gibi fikirler geliyor aklına. Elbet 40 olacak bu melet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hahahahaha yeni karakter açıp eski savelerimi kullanmak istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar