xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 24change indirim kodları (%10) 376577-B4AF-CF6083 C22B95-BD11-679270 D3E968-3DC0-804C85 7B425B-9449-772B5C 652E4A-55D6-2E4993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 btcturkten alın. daha hesaplı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arkadaşlar ltc'i iter misiniz lütfen haftasonuna nakitte girmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: btcturkten alın. daha hesaplı artık. btc türkün yeni ismini wow action house olarak değiştiriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 action house, harekete geçmek isteyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o değilde aramızda en fazla batık yapan kim oldu? ne kadar batırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 opsiyon sözleşmesi alabiliyor muyuz bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 BabacumMostors said: o değilde aramızda en fazla batık yapan kim oldu? ne kadar batırdınız? Ben sanırım , 2.6 bitcoinim vardı , şimdi sıfır var. Gerçi bende oyun karakteri satıp almıştım o kadar coini hiç nakitle girmemiştim işe ama olsun , bu kadar çok batan yoktur yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi paranı verip onu bile geri alamayabiliyorsun asdads transaction'da parası kaybolanlar var, support falan sallamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 nasıl yok oldu 2.6 btc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 21 açmıştır kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 koweoşıjsdıojas abi kumar mı oynadın btclerle hasudıadsıuhasdhuıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: nasıl yok oldu 2.6 btc? İlk 2.6 btc olduğunda 50 dolar ediyodu , sonra elimde tuttum napçam ki şimdi bunu diye diye bi ara 150 dolar falan ediyodu en peak zamanı , pokere ve just-dice işine girdim, oralarda yedim. En çokta yanılmıyosam tek elde 0.7 mi ne kaybetmiştim , bende 3 as var elimde 2 yerde 1 , yerde bi de iki 9 var , adam da meğer 2 9 varmış elinde , four of a kind > full house olduğunu o an öğrendim , ben full house daha yüksektir sanıyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 house always wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Poker diyorum , adamın elinde 2 tane 9 varmış diyorum , hangi house? dr.house? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mithat said: BabacumMostors said: o değilde aramızda en fazla batık yapan kim oldu? ne kadar batırdınız? Ben sanırım , 2.6 bitcoinim vardı , şimdi sıfır var. Gerçi bende oyun karakteri satıp almıştım o kadar coini hiç nakitle girmemiştim işe ama olsun , bu kadar çok batan yoktur yinede. abi seninki büyük saflık olmuş ama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben baya memnunum valla, iyi de ders olmuş oldu. Ayrıca unutmayın , bitcoin öyle 1000 dolarlar falan etmiyordu, edecek gibi de hiiiiç durmuyodu, 2.6 bitcoinin değeri 150 dolar falan ediyodu , ben gittim kumarda bastım 150 dolar kaybettim , o da çok koymadı. Bugün 1000 dolar ama yarın 10 dolar mı 10000 dolar mı olacağının garantisi yok , o yüzden çok takmadım kafaya. He evet olsaydı yine bitcoinle alakalı bişiler yapardım onu isterdim ama nakit olarak para kazaniim falan diye giriştiim bişi değil. Bitcointalkta çevre geniş, alır 2 borç devam ederim ama onları da batırıcam diye korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 btc ve ltc'nin o kontrolsüz yükseliş havasını seviyorum şimdi resmen kontrollü gidiyor çok sıkıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ivet, şöyle bir 25 görse sonra bir 50 görse, tam o sırada haber çıksa 5 dolar falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mithat said: Ben baya memnunum valla, iyi de ders olmuş oldu. Ayrıca unutmayın , bitcoin öyle 1000 dolarlar falan etmiyordu, edecek gibi de hiiiiç durmuyodu, 2.6 bitcoinin değeri 150 dolar falan ediyodu , ben gittim kumarda bastım 150 dolar kaybettim , o da çok koymadı. Bugün 1000 dolar ama yarın 10 dolar mı 10000 dolar mı olacağının garantisi yok , o yüzden çok takmadım kafaya. He evet olsaydı yine bitcoinle alakalı bişiler yapardım onu isterdim ama nakit olarak para kazaniim falan diye giriştiim bişi değil. Bitcointalkta çevre geniş, alır 2 borç devam ederim ama onları da batırıcam diye korkuyorum :D Bitcoin Price Could Reach $98,500, Say Wall Street Analysts http://www.coindesk.com/bitcoin-price-reach-98500-say-wall-street-analysts/ dskdaşkldsalşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 BabacumMostors said: o değilde aramızda en fazla batık yapan kim oldu? ne kadar batırdınız? $38k batırdım ama forexte, altın short'tayken obama suriyeye gircez analarını ağlatcaz dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bombilo said: :D mail atmıstım ben test asamasında demişlerdimail atıp sordum, arge planlama aşamasında dediler. bi kişi daha sorarsa bi adım daha geriye gidip diyecekler ki o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ouya'dan oyun alabiliyomuşunuz artık bitcoin ile, gerçi kim alacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yatmadan 29.5 tan topla demiştim toplamamış, şimdi yine 36 ya çıkmış zarar ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 KURUDU TAHTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar