Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

o değilde aramızda en fazla batık yapan kim oldu? ne kadar batırdınız?

Ben sanırım , 2.6 bitcoinim vardı , şimdi sıfır var.

Gerçi bende oyun karakteri satıp almıştım o kadar coini hiç nakitle girmemiştim işe ama olsun , bu kadar çok batan yoktur yinede.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

nasıl yok oldu 2.6 btc?

İlk 2.6 btc olduğunda 50 dolar ediyodu , sonra elimde tuttum napçam ki şimdi bunu diye diye bi ara 150 dolar falan ediyodu en peak zamanı , pokere ve just-dice işine girdim, oralarda yedim.

En çokta yanılmıyosam tek elde 0.7 mi ne kaybetmiştim , bende 3 as var elimde 2 yerde 1 , yerde bi de iki 9 var , adam da meğer 2 9 varmış elinde , four of a kind > full house olduğunu o an öğrendim , ben full house daha yüksektir sanıyodum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

BabacumMostors said:

o değilde aramızda en fazla batık yapan kim oldu? ne kadar batırdınız?

Ben sanırım , 2.6 bitcoinim vardı , şimdi sıfır var.

Gerçi bende oyun karakteri satıp almıştım o kadar coini hiç nakitle girmemiştim işe ama olsun , bu kadar çok batan yoktur yinede.

abi seninki büyük saflık olmuş ama be.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben baya memnunum valla, iyi de ders olmuş oldu.

Ayrıca unutmayın , bitcoin öyle 1000 dolarlar falan etmiyordu, edecek gibi de hiiiiç durmuyodu, 2.6 bitcoinin değeri 150 dolar falan ediyodu , ben gittim kumarda bastım 150 dolar kaybettim , o da çok koymadı.

Bugün 1000 dolar ama yarın 10 dolar mı 10000 dolar mı olacağının garantisi yok , o yüzden çok takmadım kafaya. He evet olsaydı yine bitcoinle alakalı bişiler yapardım onu isterdim ama nakit olarak para kazaniim falan diye giriştiim bişi değil.

Bitcointalkta çevre geniş, alır 2 borç devam ederim ama onları da batırıcam diye korkuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ben baya memnunum valla, iyi de ders olmuş oldu.

Ayrıca unutmayın , bitcoin öyle 1000 dolarlar falan etmiyordu, edecek gibi de hiiiiç durmuyodu, 2.6 bitcoinin değeri 150 dolar falan ediyodu , ben gittim kumarda bastım 150 dolar kaybettim , o da çok koymadı.

Bugün 1000 dolar ama yarın 10 dolar mı 10000 dolar mı olacağının garantisi yok , o yüzden çok takmadım kafaya. He evet olsaydı yine bitcoinle alakalı bişiler yapardım onu isterdim ama nakit olarak para kazaniim falan diye giriştiim bişi değil.

Bitcointalkta çevre geniş, alır 2 borç devam ederim ama onları da batırıcam diye korkuyorum :D

Bitcoin Price Could Reach $98,500, Say Wall Street Analysts

http://www.coindesk.com/bitcoin-price-reach-98500-say-wall-street-analysts/

dskdaşkldsalşk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...