Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 10m buy order, bugun 40i göruruz gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 patladi gitti ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 btcturk cok iyi ya hiç değişiklik olmasın bir süre git gide düşüyor sdfds tepkilere de geç cevap veriyor verdiğinde de abartmıyor hiç sfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hacim çok düşük abi biraz artsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 btcturk direk turk insaninin borsa ile imtihani abi, ilk cakilisinda btc fiyati 1400'u gördu lan, böyle bi panic sell olamaz ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hHAhajajaja BTc-Turkte nakitle beklemek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ya şeytan sat ltc'leri nmc'ye göm diyor, 10 civarını görse iyi kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nmc ne? namus coin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 6ya düşmüş nmcye evladınızı satın basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dün 9,80'den sattım bugün tekrar alabilirim 6,80-7,40 falan olsun alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lan 6'yı görmüş gün içinde uyuyodum, damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 applev0dka said: ya şeytan sat ltc'leri nmc'ye göm diyor, 10 civarını görse iyi kazandırır abi nmc ölu essek gibi ya girdimmi cikilmiyo, cok dusukten girmek lazim ozaman gg direk. 5-6 lari gördummu basmak lazim, 9dan satsan %50 kar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 exactly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nmc ne abi şaşmayın btc ltc'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bronz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 cok dusukten biraz riskli ama koyup unutabilecegin bi meblag varsa mantikli abi. 6dan girsen herturlu 8'i görur 2-3 gun icinde en kötu ihtimalle. direk > %30 kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ya su btcturk'e ltc gelse cok fena olur aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: nmc ne abi şaşmayın btc ltc'den turk mantigi ile mi trade ediyosun abi? NMC 6'dan 10'a % olarak BTC, LTC'den daha cok getiriyo scalp yapmıyosan daha cok kazanamazsın BTC veya LTC ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi 8.8 i gördü keşke girseydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 aynı şey NVC için de geçerli rangebound trade ediyosa LTC, BTC gününüzü harcamayın NVM veya NMC zorlayın gün sonuna kadar %25 oynuyor / gün içinde 2-3 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nvc çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi dusukten almak lazim, hele ki nvc bence cok riskli, market cap dusuk nvcde, millet sell ordera bi abansa bisi kalmicak, direk scamlenicen. Bide nmcde hareket cok az, 5-6 dan kapatip 8den falan vermek lazim engec bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 getiri olayından dolayı söylemedim abi marketcap ne kadar düşükse manipülasyon o kadar kolaylaşır. yani btc'i ele al mesela, 100 bin dolarla belki 5-20 dolar oynatırsın. biri gelir kafana çakar. nmc'de marketcap ne ki? 10 adam bir araya gelse tahtayı kurutur bir anda uçurur, bir anda öldürür. btc : $ 12,515,104,760 ltc : $ 911,685,544 nmc : $ 68,385,793 market ne kadar daralırsa o kadar kolay kontrol edilir. kontrol ne kadar az kişinin eline geçerse o kadar tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: nvc çöp çöp olsa ne farkedicek ki. sabahına USD'ye çeviriyosun. momentumu yakala 4-5 saat tut sat sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 +1 bingildak beni gecen hafta silkerten nmc iste oyuzden, 11.7den girdim satana kadar ne cektim daha ustune bide zararina sattim sfas Abi momentumu yok iste onu diyo. Market cap'i az olan bi coinin dip fiyati diye bisey olmuyo. Erimesi ve fiyatinin olmayacak bi yere gelmesi cok zaman almiyo. Sonra yuksekten girip, bekledigin yere gelmesi vakit aliyo falan, hic gelmeyedebilir öyle bisey var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar