serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 www.cryptsy.com Bunu mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hatırlamıyorum da , her türlü altcoin exchange i vardı ve hacmi yüksekti. tasarımını benzetemedim bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lol, adamlar "eğer btc altın yerini alırsa dolaşımdaki altın/max btc den btc = 400k usd de olabilir" diye de yorumluyorlar. vay anasını. bu ütopik öngörü tutarsa burada bayağı kişi ferrari sahibi olur cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Amerika uyanıyor, bakalım neler olcak.. Eğer Amerika'da hükümet tarafından bir söylem, açıklama veya Çin benzeri bir müdahale olmazsa düştüğü yerden toplarlar, hatta düştüğü yerin biraz da üstüne çıkar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Somon said: hatırlamıyorum da , her türlü altcoin exchange i vardı ve hacmi yüksekti. tasarımını benzetemedim bunun coinex.pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bu arada Çin'in açıklamasındaki yorumları vs de okudum da negatif bir şey de değil gibi. Hatta uzun vadede ne haliniz varsa görün bireysel olaraka getirmişler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 moriarty said: Somon said: hatırlamıyorum da , her türlü altcoin exchange i vardı ve hacmi yüksekti. tasarımını benzetemedim bunun coinex.pw hah bu işte, +rep +dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 serjuhan said: Bu arada Çin'in açıklamasındaki yorumları vs de okudum da negatif bir şey de değil gibi. Hatta uzun vadede ne haliniz varsa görün bireysel olaraka getirmişler sanki. Bireysel olarak onu söylüyor, ama bu işi ticari yapanlara engel koyuyor. Bu durumda exchange siteleri, para aktarma organları falan baltalanıyor. Böyle olunca da şu an fırsat varken millet parayı cebine çekmek istedi. Orda dursa sonra nasıl çekecekleri belli değil. Kim bilir kaç yerden dolandırmaları gerekcek, komisyon vs. ama kesin çekip çekemeyecekleri de net değil. Bu yüzden topladılar muhtemelen. Ama uzun vadede bakınca parayı sisteme sokmaları ve çekmeleri zorlaşacak. Belki hacim olarak etkilenirler ilk başta, özellikle CNY kurları ortalıktan eksilmeye başlar. Ama çok da etkili olcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ahahaha yeni kalktım, ltc gece 38 görmüştü, 27 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 serjuhan said: Bu arada Çin'in açıklamasındaki yorumları vs de okudum da negatif bir şey de değil gibi. Hatta uzun vadede ne haliniz varsa görün bireysel olaraka getirmişler sanki. bizde bddk nın yaptığının benzeri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kredi kartıyla btc alınıyo mu? bi de illa 1 ve katları mı alınması gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 alınıyo, hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Abi .0000001 BTC bile alabilirsin. Evet kredi kartı ile alınabiliyor btc-e üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ve bu litecoin wallet ne skime yarıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Xenus said: ahahaha yeni kalktım, ltc gece 38 görmüştü, 27 ne lan china dicektim dşjkaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Esh said: ve bu litecoin wallet ne skime yarıyo? bi işe yaramıyor. kendi bilgisayarında saklamak istersen coinini o işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi 34-35 dağıtmıştım orderları pff neyse 37'den çıktım şimdi bu gidişle tekrar -30 görür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 çinde ltc 2346 yen'i gördü 224'den? dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 imamizer said: Esh said: ve bu litecoin wallet ne skime yarıyo? bi işe yaramıyor. kendi bilgisayarında saklamak istersen coinini o işe yarıyor. Bir bakıma güvenlik işte. LTCleri bu sitelerde tutup, site gümlerse filan patlamayayım diye offline walletına çekiyorsun ki ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi 5 dakika içinde 80 dolar düşüp çıktığı oluyor lan bu ne manyaklık. millete btcturku tavsiye etmek lazım. umrunda değil çin batmış, btc çökmüş anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 btc turk daha kolay aldırıyo gibi sanki. aldıktan sonra exchange işlemi nasıl oluyo peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şşş söylemeyin, eş'de sinsi sinsi sokuluyor sdsdsd kod generate ediyor aldığında onu taşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bitcoine cevirdikten sonra, çekme kısmından şu adrese btc çek diyorsun. o adres ise ya senin wallet oluyor yada hiç uğraşmadan btc-e den deposit btc diyorsun sana verdiği adresi gidip btctürkteki kısma yazıyorsun oraya gidiyor bitcoin sana uğramadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: çinde ltc 2346 yen'i gördü 224'den? dafuq? bişey oldu orda sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bug falandır belki bi kere de 30'u görmüştü öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar