Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol, adamlar "eğer btc altın yerini alırsa dolaşımdaki altın/max btc den btc = 400k usd de olabilir" diye de yorumluyorlar. vay anasını. bu ütopik öngörü tutarsa burada bayağı kişi ferrari sahibi olur cidden
Mesaj tarihi:
Amerika uyanıyor, bakalım neler olcak..

Eğer Amerika'da hükümet tarafından bir söylem, açıklama veya Çin benzeri bir müdahale olmazsa düştüğü yerden toplarlar, hatta düştüğü yerin biraz da üstüne çıkar diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Somon said:

hatırlamıyorum da , her türlü altcoin exchange i vardı ve hacmi yüksekti. tasarımını benzetemedim bunun

coinex.pw

hah bu işte, +rep +dürüm
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu arada Çin'in açıklamasındaki yorumları vs de okudum da negatif bir şey de değil gibi. Hatta uzun vadede ne haliniz varsa görün bireysel olaraka getirmişler sanki.

Bireysel olarak onu söylüyor, ama bu işi ticari yapanlara engel koyuyor. Bu durumda exchange siteleri, para aktarma organları falan baltalanıyor. Böyle olunca da şu an fırsat varken millet parayı cebine çekmek istedi. Orda dursa sonra nasıl çekecekleri belli değil. Kim bilir kaç yerden dolandırmaları gerekcek, komisyon vs. ama kesin çekip çekemeyecekleri de net değil. Bu yüzden topladılar muhtemelen.

Ama uzun vadede bakınca parayı sisteme sokmaları ve çekmeleri zorlaşacak. Belki hacim olarak etkilenirler ilk başta, özellikle CNY kurları ortalıktan eksilmeye başlar. Ama çok da etkili olcağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu arada Çin'in açıklamasındaki yorumları vs de okudum da negatif bir şey de değil gibi. Hatta uzun vadede ne haliniz varsa görün bireysel olaraka getirmişler sanki.

bizde bddk nın yaptığının benzeri işte
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Esh said:

ve bu litecoin wallet ne skime yarıyo?

bi işe yaramıyor. kendi bilgisayarında saklamak istersen coinini o işe yarıyor.

Bir bakıma güvenlik işte. LTCleri bu sitelerde tutup, site gümlerse filan patlamayayım diye offline walletına çekiyorsun ki ben öyle yaptım.
Mesaj tarihi:
bitcoine cevirdikten sonra, çekme kısmından şu adrese btc çek diyorsun. o adres ise ya senin wallet oluyor yada hiç uğraşmadan btc-e den deposit btc diyorsun sana verdiği adresi gidip btctürkteki kısma yazıyorsun oraya gidiyor bitcoin sana uğramadan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...