hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nmc niye artmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben de bu soruyu çok sordum. Ek: sonra zararına sattım. Ama ne yaptım ettim kara geçirdim o parayı, zor oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben hala nmc'deyim :D inatla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hamsilipilav said: nmc niye artmıyor nmc 24 saatte bi 1 saat 3-9 arası dalgalanıyo onun dısında 6-7 arası mıyışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tam 28'den satmıştım çıkış başladı. götüm götüm oldum bi an maintenance sağolsun geri aldım 27.8'den ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nmc kardeşliği köşesi kuralım biz skdflsdf 7.3 olsun satıcam direk ya ama bu 3lere dayanıcak gibi duruyor söliyim 3-4 takılıcak sanki 1-2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok kötü ya son 15 dk'da btc-e'de toplam 87 btc işlemi olmuş. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://i.imgur.com/pO8LEpq.jpg kısa vadede şuna doğru gidiyoruz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 capitulation'dayız abi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bugun liqpay kullanabilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 şimdi olay ne bu gidişle ltc dahada artmazmı diyosunuz la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kimse bilmiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 saat 8 ile 12 arası çok hareketli oluyor bence artar ltc 34 görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fizban said: bugun liqpay kullanabilen oldu mu? ben kullandım sabah 10 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bugün görürdü 34'ü bilincli bir şekilde 32.5'ten yukarı çıkarmadılar gece. 3m'lik baraj çekti herif. 2 saat 32-32.5 gitti geldi barajı kaldırmadı adam sonra gene aşağı doğru kaptırmış. yukarı çıkmayacaksa bu kadarlık sell wall koymanın esprisi ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sokam coinlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 beyler battik askfjhag ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kirdiniz iste ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Korax said: beyler battik askfjhag ahaha BETER OLUN!! AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 black friday muhabbetlerimi bu hale soktu piyasayi ? veyahut yilbasina yaklasiyoruz fiat a mi donuyor millet .. bakin bi suraya : marketcap butun coinler dusus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ne panikmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Zamanında Hollandada laleden çok batan olduydu. Sonunuz onlara benzemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar