Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bosa enerji sarfetmenin karsiligi, burut fors hashcash cozmece iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p41-yVIxqFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 nmc felç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Hadi hayırlısı olsun, ben de girdim LTC illetine 40tan. Ayağım uğurlu geldi. Anında 41 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ÇEKİLİN KIZIMIN ÖNÜNDEN 43.5'E GİDİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 43,5 mu ? Şaka mı yapıyorsun, ben 60'a çıkıcak diye girdim bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 45.368 'e koydum ben satış bu arada ltc'ye bence girmeseydin, nmc tam girmelik.. ltc durunca o fırlicak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Nmc'den çıktım, hamama gidip abdest aldım töbe ettim ne diyon sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi panic buy yalniz, sicmayin dikkat edin cakilabilirde bianda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yılbaşında min 80 abi rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 başlangıç tarihinden beri en yüksek 48'i görmüş bir şey bence 40'dan alınmaz ama tercih sebebidir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Hafta sonuna kadar 50'ye yaklaşır diye girdim. Hafta sonu bomba patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ltc çıkarken btc düşüyorsa vardır bi bokluk ikisi aynı anda cıkarsa saglam durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 nasıl bi ilişki var aralarında da öyle diyosun? 0.0136'ydı oranları, 0.04'ü geçti, şimdi 0.03866. kaldıralım mı o oranı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Şimdi siz bununla alakası yok yükselmesinin / alçalmasının diyeceksiniz ama : 10181941.06 USD Buy order var Gardaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 aradaki oranın ne olması gerektigine dair bisey yok ikiside cikarken birinin % olarak az geride olması oranı degistirir ama btc fiyatı usd bazında düşerken ltc arttıgında pump sonra da dump olarak sonuclanıyor ama bakalım belki btc artar hemen 2 çizgide bişey diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yildirimokur said: Şimdi siz bununla alakası yok yükselmesinin / alçalmasının diyeceksiniz ama : 10181941.06 USD Buy order var Gardaş ya. 16.7milyon$ buy order 15.4 milyon$ sell order var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 onun sebebi insanların btc'lerini dolara çevirip onunla ltc alması. aha yükseliyor koş koş koş diyip 3-5 btc bozdurup ltc alan binlerce insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 fistan verdiğin rakamlar ne rakami ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ltc/btc ltc/usd ltc/rur ltc/eur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Şu ara ne alsak kar ederiz? Ben bu christmas dalgasını beklemek için para attım ama bu yükseliş sürer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hee total'i koydun yani eyvallah, ben de bakıyorum 16m yok hic bir yerde sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ne şanssızım ya 37.5 tan sattım 41.5 şuan pek düşcek gibi de durmuyor :( bence 45 civarı görecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 valla ben alsattayim suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar