Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bi moon a gitse de çıksam. 39 dan aldık düdük gibi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Theridone said: Mr_Hand said: Olm günlerdir takip ediyorum topicleri. Çoğeylenceli lan :D para nasıl da kediye çevirdi zındıkları değil mi mübarek http://www.dizi.nl/wp-content/uploads/image/Besinci_Boyut_BL133.jpg yok lan eğlencesine mastercard çıkaracam sırf şu iş için :D yalnız bi sorun var, vakit yok akü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aquila said: fakirin para kazanicam hirsi cok acayip gercekten. zenginlerin hırsına hiç şahit olmadın anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Şu an benim param yok ama BTC'ye yatırım yapardım, 950-1000 görür bu gece ve yarın yine 800'lere düşer. Al sat için en iyi yer BTC. Alır beklerim diyorsanız LTC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Dworgian said: aquila said: fakirin para kazanicam hirsi cok acayip gercekten. zenginlerin hırsına hiç şahit olmadın anlaşılan abi zenginin para kaybetmeme hirsi cok cirkin, kazanma hirsi onemli degil asdf. 3-5in hesabini yapiyo milyar dolarlik adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 faber bitcoin yukarı gider demiş lol edit: balon olduğunu ama para basımının devam etmesi halinde vs http://www.cnbce.com/haberler/finans/faber-bitcoin-deki-yukselis-asiri-likiditeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 duvarlıyor yine dötler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aquila said: Dworgian said: aquila said: fakirin para kazanicam hirsi cok acayip gercekten. zenginlerin hırsına hiç şahit olmadın anlaşılan abi zenginin para kaybetmeme hirsi cok cirkin, kazanma hirsi onemli degil asdf. 3-5in hesabini yapiyo milyar dolarlik adamlar. o da doğru lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://i.imgur.com/e3WFDBY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 akila, amerikanın nabzını ölç bir işe yara özlü sözlere tok, insiderlara açız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 amerikayla yurumez abi, cine bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abiii.... tam ltc patlıyor, herifler siteyi kapadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aaa tam ltc'lerimi satarken bakıma girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ltc 25'i görür açıldıgı gibi bence dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 AHA SAHIBI GELDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sajkhduıalsdhuı7ashdsa SELL SELL SELL SELL BTC-E: http://1.bp.blogspot.com/-6gG_jLAjguY/USCwE6c9H5I/AAAAAAAAKpQ/TYl3IIuZFSk/s1600/sloth-no.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Xenus said: ltc 25'i görür açıldıgı gibi bence dsdsf ya 25i görürse çok üzülürüm 31'e sell demiştim çünkü ben dememiştim daha doğrusu diyememiştim :( diyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bingildak said: sajkhduıalsdhuı7ashdsa SELL SELL SELL SELL BTC-E: http://1.bp.blogspot.com/-6gG_jLAjguY/USCwE6c9H5I/AAAAAAAAKpQ/TYl3IIuZFSk/s1600/sloth-no.gif hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi rahat olun sistematik bir şekilde botlar götürüyor zaten, yine gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ltc çökmesin diye siteyi kapattılar fgdssfgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hacklendik derlerse ne patlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi heriflerin kazandığı paranın haddi hesabı yok her işlemden 0.02% komisyon çok temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 crypto-trade.com 'la ilgili sorun yaşayan var mı? 1 haftadır kullanıyorum da volume çok düşük, bi de pek terk edilmiş duruyor. fazla para koymaya çekiniyorum. bazen btc-e'den daha kolay oluyor para yatırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 botlar instant orderları girdi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 botlar 80'li 80'li sattıgına göre asağı gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar