Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bitcoin sonrası litecoin i bulanlara bingildak said: ne litecoin'i abi, neyin kafasını yaşıyorsunuz sadasd amaç nedir yani? demedin iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi first original, second copy, third competition demişler. şu an listede sadece 42 currency olmuş. neyin kafasını yaşıyosunuz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: ne paticoin'i abi, neyin kafasını yaşıyorsunuz sadasd amaç nedir yani? hortumculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 das eyvallah o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 1100 den shortladim bakalim ne kadar inecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bugün hacim çok iyi ya, keşke bütün hafta böyle gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hacim olsa ne, duvarları görmüyormusn ltc'De Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 " all in all you're just another brick in the wall " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 duvra iyi bi şey. duvar olmasa gidicek aşağı ltc. bi de o yönden bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yine gidiyor abi fark etmiyor whale ne tarafa isterse o tarafa gidiyor. atıyorum 30.20'e koydu buy'ı 5 sn sonra 29.20'e çekiyor 29.20'e düşüyor direkt. 23leri böyle gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Valla sattim abi nmc'leri artik zararina da olsa. Sistim yeter artik, cumartesi gununden satmis olsaydim alsat ile suana kadar arayi coktan kapatmistim al/sat basladi yine bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ney alıp satıyorsun ltc mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hahahauahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi ltc çok iyi tutuyor. trend kırılmazsa bugün bir 37 deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 LTC çok iyi gidiyor, 32 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 applev0dka said: ney alıp satıyorsun ltc mi ? nmc'yi sattim, ltc'ye girdim hazir olun 23leri göruruz artik girdigim icin ltc'ye asgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 33'ten satılmış benim ltc'ler 30'dan gireyim diyorum fazla zorlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi keşke 23 görse ya, nakitte bekliyorum artık anladık ki her zaman nakit kenarda tutmak gerekiyor, 23 gördü mü alacaksın 32'den patlatacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ibnelik ya buseferde artar zararda kalirsin falan eauhh, ulan ne pisman oldum, zamaninda varya zararina bile cikip 23ten girsem ltcye falan tee kapanmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc beni şaşırtıyor ya sanırım cidden 37'i deneyecek bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 32 duvarını gecemiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ooov 35000 LTC koydu biri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 oha btcturk'ten almak daha karli olacak artik neredeyse. bu arada turkcoin yapalim. yuttururuz bizim dh'cilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 e'den alıp turke satma olayı cabuk bitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aynen şimdi bukadar parayı nasıl türkiyeye sokucam diye düşünüyorum yurtdısından ferrari alıp türkiyeye mi sokak napsak fistan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar