xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Koinim'in avantajı ne ki? Siteleri bişeye benzemiyor, hacim yok, güven vermiyor, sahiplerine neden güvenelim vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Avantajı yok ama alternatif olsun maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 davetiye saçmalığı nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 davetiye yok ya, üyelik al, ertesi gün geliyor kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hakkaten sanki hacim cok fazla, fiyat uygun ya da super elit bi yerde davetiye istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mr_Hand said: Ya bişey soracam, mastercard bi kartım olursa işlemlerim ne kadar rahatlayacak? Ona göre haftaya ek hesap açıp kart çıkarıcam eğlencelik. lan dipte kalmış post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 visaya gore baya rahatlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 25'den aldığım ltcleri 31.65'de verdim 25'de yine alıcı olarak beliyorum. zaten 36-40 arasında bir sürü mal var. belki millet yeşil barları görünce gelirde yine 40'ları görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 visa ile oluyor fakat çok komisyon ödüyorsun 8-10% eriyor para sokarken mc sanırım şu an 7% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 34-35-36 ya dizildim. lan satılsın artık ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 33.80'i kırarsa 35.40'a kadar itebilir. ama düşecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc ve nmc'den yıl sonuna kadar beklesem mi, hafta sonu çıksam mı.. çok kararsız kaldım btctürk artması lazım ya, kazancı en çok o etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 crypto currencylere artan bu ilgi bu şekilde devam eder ve balon olarak patlamazsa bence her türlü değer kazanacaklar. oranları şimdi ki gibi böyle katlana katlana mı olur bilmiyorum. bir de uzun süreli nasıl güveneceksin böyle bir sisteme durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Akıl varsa ltctürk kurar köşeyi dönersiniz beyler , abanın komisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 1 ay çok uzun bi süre sayılmaz. yılbaşı hedef gösterilen bir zaman, sonrasında biraz stabilleşip popülerlik durumuna göre artmaya veya inmeye devam edebilir. ama o zamana kadar ne kadar artar bilmem, çok hızlı bir artış olmazsa (geçen haftayı geçmezse) beklemeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi aralığın 2. haftasında satış yer deli gibi black friday'den daha ağır satış gelir hatta, millet nakite dönecek her türlü. tabii ben hep küçük yatırımcıdan bahsediyorum, whale alır götürür belki bilemem. ama yılbaşı öncesi piyasalarda beklenen tepki satıştır, alış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Btctürk hesap limitleri ile oynayarak hem bizim hemde kendi iplerini çektiler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Art said: Btctürk hesap limitleri ile oynayarak hem bizim hemde kendi iplerini çektiler.... hesap limitleri + para çekme zamanını uzatmaları da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mithat said: Akıl varsa ltctürk kurar köşeyi dönersiniz beyler , abanın komisyonları. ben iş yapacağını sanmıyorum. btcturk de btc işlem hacmi bile çok yeterli değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: abi aralığın 2. haftasında satış yer deli gibi black friday'den daha ağır satış gelir hatta, millet nakite dönecek her türlü. tabii ben hep küçük yatırımcıdan bahsediyorum, whale alır götürür belki bilemem. ama yılbaşı öncesi piyasalarda beklenen tepki satıştır, alış değil. şu hacmin % kaçı sence yılbaşı öncesi alışveriş için parasını bozacak profilde? bilinen piyasalardaki trendleri burada beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum, özellikle zamana bağlı olanları. bekleyip görcez tabi, konuşup birşeyler bilmek çok zor, en azından benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 şimdi burdan para kaldıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sattım ltcleri 28e koydum alışı bakalım neler olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Aiko said: şimdi burdan para kaldıran var mı? kaybeden var mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Aiko said: şimdi burdan para kaldıran var mı? ben hatun kaldırdım. usulca yanaşıp 'siz demi ltc'nin yükselmesini beklemekten sıkıldınız?' diye sohbeti açtım gerisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 xaty said: Aiko said: şimdi burdan para kaldıran var mı? kaybeden var mı abi Çok ağır küfür ederim , öyle küfür ederim ki doğacak çocuklarım torunlarım bile banlı olur bu forumdan. 2.6 btc kazanmıştım iki üç tırt oyun eşyası satıp (tabii o zamanlar 2.6 btc taş çatlasın 150 dolar falan ediyodu) gittim kumarda yedim mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar