serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 24 change ile işte. Şu an yatmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yatmıyor abi 2 gündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kredi kartı ile redeem code devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 okpay e neden gonderiyordunuz kod almak yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kod da her zaman olmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sırf kendi başıma 1500$ falan komisyon bıraktım 24 e payeer e çok deli kazandılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hala çeviriyor musun Somon ya? btcturk'ü sen mi öldürdün yoksa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 2.6 altına satmadım hiç, pazar bi kere 1.2 ve 1.3 ten btcturkten aldım onu sattım 2.3 e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ya yükselmiyor valla çıldıracam. Benim de orderlar 2550-2600 civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 şimdi arkadaşlar para yatıran arkadaşlar toplamda % kaç komisyon ödüyorlar bi yazabilirler mi? 24change->btc-e (ki hep kapalı) %6 alıyor. diğer yöntemler? yandex, okpay falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yandex to btc-e 8% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 BIRAKIN ÇOCUĞU UÇSUN ARTIK YA FLY LITTLE BIRD FLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 serjuhan said: Ya yükselmiyor valla çıldıracam. Benim de orderlar 2550-2600 civarında. Ben 1,5 gün bekledim, çok bile bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 1000i geçiyor btc-e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Para olacak toplayacan düşük satanları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi ltc'i kim örseliyorsa o botla, sevişirken ayağına kramp girsin ya. 31 barajında belki 3000 ltc sattı son 15 dk'dır, ne zaamn bitse yenisini koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Elbet bitecek bu iş elbet o duvar yıkılacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Elimde LTC olmamasına rağmen, dün geceden beri şu 30-31 barajını geçememesi acayip sinirlerimi bozmuş durumda. Resmen adamlar bezdirme tekniği uyguluyor. Sizleri düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ima etmek istedikleri bişey mi var acaba asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Gidin buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi inanılmaz sistematik konulan amount'lar hep aynı. sanki stack, stack bozuluyor. biri eriyor, anında diğeri çat diye geliyor. biri eriyor, anındaa diğeri geliyor. en iyisi bakmamak, adamı hasta eder. BTC uçuyor, çin uçuyor. bir whale LTC'e 4 gündür kan işetiyor. bitmedi adamda ltc. kaç milyonla girdiyse it oğlu it. düştükçe topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi ltc de zorluk düşük. ayı minerlar oraya dikti gözünü birazda. o yüzden fiyat sabitleniyor gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bu bitti diyelim, bazı kötü huylu adamlar da 31 de satış yapmaya başlarsa 1 gün boyunca. NAAAPAAARSIN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ne post kastınız şu konuda arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Starcraftla nereye kadar aga. Sırf post kasmak için BTC aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar