-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 dinlemem etmem ama justin iyidir. hiç olmazsa kapatmıyorum bi parçası çalarsa radyo'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 moriarty said: üüüf ne kaldırılır bu konserden ya. biraz daha acar misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 seks diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://i.imgur.com/OizYE68.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Sahne show'u döver direk, cok iyi gercekten orkestrasi, koreografi falan. 100 TL hicbisey degil izlemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Başlığı bieber diye görmüşüm, kim bu mallar diye bakıyorum deminden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gidilirde,30larında belieber leşçil karılar doluşcak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 la deminden beri justin biber diye bakıyorum, ne diyor bu adamlar diye düşünüyorum, resmi görünce jeton düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 moncici'den hiç beklemezdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 -Deno- said: seks diyor işte ee o zaman gidilir. ekmek cikacaksa. cokta ucuz degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi gidin zaten adam çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi gel justin övüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://media2.giphy.com/media/8WnET4T1yg0w0/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 and you are not a gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/27509610/images/1380599236719.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Galiba chris brown digeri, bi de justin. Son donemlerde michael jackson tarzi album cikariyorlar, gayet basarili. Monçiçi, haber et bilet almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 justinin bütün albümleri iyiydi nsyncden ayrıldıktan sonra. of metalci elitizmi çok iğrenç lan gıygıygıygıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 justin dinlelem ama metalciler su kaçırıyor çoğunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 justin (tu) jt medley live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 çirkin adamlardan oluşan varoş metal grup hayranları rahatsız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 moncici said: kararsız kaldım gidilir mi sizce Kardeş sen sanatçı felsefolik gariplikler adamı tandansında değil miydin? Ne ihtiyacın var castin konserinden karı kaldırmaya? Bırak da biraz biz mühendisler nasiplenelim.. Evet gençler taktikleri alalım şimdi. Sürü halinde gitmiyoruz, en fazla 2li 3lü ekipler olarak avlanıyoruz. Ne giymek gerekir, bide hangi şarkıları ezberleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 son albume iyi calisin, bikac hareket ogrenin, en son konserlerinde canli yayinlarda ne giymis ona bakip, biseyler uydurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 son EMA'daki sahne şovunu izleyin bu adamın. ben de askerde olmasam 175tl dökülürdüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi öncelikle sakal makal ne varsa kesiyorsunuz. seyrek sakallıysanız kirli de bırakabilirsiniz. sonra pahalı kuaföre girip, "yanlar üstlerden daha kısa olsun, ense traşı gözüksün, üstler de karışık olsun" diyorsunuz. 60 tl bayılıyorsunuz pull and bear'dan HAZIR KOMBİN alıyorsunuz. aman mühendis kafanızla kombin falan yaratayım demeyin. ve ortama akıyorsunuz. kazanız mübarek olsun. (kızların yaşını sormayı unutmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bu arada bana senden beklemezdik diyenler olmuş. ne yani, depresyon kazağımla teşrif ettiğim underground post rock konseri çıkışı modern sanat sohbetlerinde mi kız kaldırdığımı sanıyordunuz? evet aynen öyle yapıyorum sdfsdf. (ucuza geliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar