bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Çok iyiymiş. Tüm fiber müşterileri bir ay içerisinde en fazla 3 defa, aynı 24 saatlik dilim içerisinde sadece 1 defa turbo buton ürünü alabilir. 24 saatlik kullanım sonrasında müşteri abone olduğu kampanya şartlarına geri döner. Kullanıcı 24 saatlik 100 Mbps'e kadar hız kullanımı süresince Hız Alanı'ndan hiçbir şekilde etkilenmez. 4,90 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 30 GB'lık oyun çekeceksin, film listesi koydun vs. patlat 5 tl'i bir günde alayını çek bütün ay akk yamulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ataricideki gibi "tus basili kaldi panpa" yapabiliyon mu musteri hizmetlerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hacked... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 iyimiş torrent listesini hazırla sonra turboya bas hdd'i doldur dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 800- 900 gb iner herhalde tam kapasiteyle 24 saatte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oldukça mantıklı bence. ttnettee vardı yalnızç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 uydunette de olsa ya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Oha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 TTnet fiber her ay 1 defaya mahsus ücretsiz veriyor bunu. SO'da önceden 10 liraydı bu uygulama şimdi 4,90 yapmışlar. Ayrıca fazla fantezi kurmayın :) 2 defa satın almıştım bunu; 10mb/sn hiç bir zaman göremiyorsunuz zaten. Zamunda'da tüm stabil ayarlar ile gece yarısından sonra 8mb/sn zar zor gördüm. Benimde SO taahhütüm bitiyor; kendi kafamda bir paket yaptım. Bunu kabul ederseniz uzatırım yoksa bana by dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 He gel ttnette su çok güzel. 8mbite kadar nete 68 lira veriyorum ttnette, babamlar 50mbit internete 49 lira veriyor SO'da. Aklı olan SO fiber'den başka bir şey kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben 8mb/s i çok rahat görüyorum, 100mb bağlatınyı açarlarsa büyük ihtimal 12mb/s üzeri görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ay sonu 3. hakkımı kullandım, bugün ayın 2si ve hala hızım düşmedi, ay sonu alarak bugunu mu buldum naptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 deadwoll said: He gel ttnette su çok güzel. 8mbite kadar nete 68 lira veriyorum ttnette, babamlar 50mbit internete 49 lira veriyor SO'da. Aklı olan SO fiber'den başka bir şey kullanmaz. kampanya mı aldın yoksa direkt mi? Direktse taahhütün var mı yok mu? Fiyatlandırmaları karşılaştırırken bunları göz önüne almak gerek. 49 liralık tek paket var SOL'da o da 24mbit'e kadar 2 sene taahhütlü paket. taahhüt bozması da 400TL'ye falan mal oluyor en az. taahhüt almak her zaman mantıksız. zaten taahhüt vereceksen tt'de fiyatlar aynı seviyeye geliyor. öyle kıyaslamaya gerek yok fiyat üzerinden. edit: Yani taahhüt altına girmek istiyorsan birebir aynı şartlarda TT'de de kampanya var. Esasen onu demek istiyordum. http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/fiberin-krali-kampanyasi.aspx Ha ben TT'yi sevmiyorum, kullanmak istemiyorum dersen ayrı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 FAK TTNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Turbo butonla 10-11 mb/s goruyorum ben kablo ile , wirelessda 7.5-8 mb/s civarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 @Darkrider, onu yazdığım tarihe bak abi :P Şu an 59 lira veriyorum 16mbit'e kadar internete ttnette (telefon dahil). Gerçi babamlar hala 49 lira veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 olm eski konuymuş lan bu, tarihlere hiç bakmadım. her eski konuda bir yörünge dışı olurdu ya da foruma artık girmeyen bir kişi, öyle olmayınca da bocaladım demek ki sadfsdfsda FAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu arada TTNET'de fiberi için aynı naneyi yapmış. Roket miydi neydi adı hatırlamıyorum ama TTNET'in fiberi kötü eğer Superonline varsa hiç düşünülmeden alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 superonline da adil kullanım kotasına aldırmıyorlardı bi ara hala öylemi acep? Güzel digitürklü kampanyası varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 artık hiç acımıyorlar kota dolunca çat hızın düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Dragonfire said: superonline da adil kullanım kotasına aldırmıyorlardı bi ara hala öylemi acep? Güzel digitürklü kampanyası varmı? Digitürklü var mı bilmiyorum ama bana bedava Turkcell tv verdiler çok güzel şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 geçen cmt denedim turboyu, ne 100mbit oldu, ne de akk durdu. şikayet ettim, bakalım ne anlatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar