Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turbo Buton (Superonline Fiber)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Çok iyiymiş.

Tüm fiber müşterileri bir ay içerisinde en fazla 3 defa, aynı 24 saatlik dilim içerisinde sadece 1 defa turbo buton ürünü alabilir.

24 saatlik kullanım sonrasında müşteri abone olduğu kampanya şartlarına geri döner.

Kullanıcı 24 saatlik 100 Mbps'e kadar hız kullanımı süresince Hız Alanı'ndan hiçbir şekilde etkilenmez.

4,90 TL
Sosyal ağlarda paylaş

TTnet fiber her ay 1 defaya mahsus ücretsiz veriyor bunu.
SO'da önceden 10 liraydı bu uygulama şimdi 4,90 yapmışlar.

Ayrıca fazla fantezi kurmayın :) 2 defa satın almıştım bunu; 10mb/sn hiç bir zaman göremiyorsunuz zaten. Zamunda'da tüm stabil ayarlar ile gece yarısından sonra 8mb/sn zar zor gördüm.

Benimde SO taahhütüm bitiyor; kendi kafamda bir paket yaptım. Bunu kabul ederseniz uzatırım yoksa bana by dicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
deadwoll said:

He gel ttnette su çok güzel.

8mbite kadar nete 68 lira veriyorum ttnette, babamlar 50mbit internete 49 lira veriyor SO'da.

Aklı olan SO fiber'den başka bir şey kullanmaz.

kampanya mı aldın yoksa direkt mi? Direktse taahhütün var mı yok mu? Fiyatlandırmaları karşılaştırırken bunları göz önüne almak gerek.

49 liralık tek paket var SOL'da o da 24mbit'e kadar 2 sene taahhütlü paket. taahhüt bozması da 400TL'ye falan mal oluyor en az. taahhüt almak her zaman mantıksız.

zaten taahhüt vereceksen tt'de fiyatlar aynı seviyeye geliyor. öyle kıyaslamaya gerek yok fiyat üzerinden.

edit:

Yani taahhüt altına girmek istiyorsan birebir aynı şartlarda TT'de de kampanya var. Esasen onu demek istiyordum.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/fiberin-krali-kampanyasi.aspx

Ha ben TT'yi sevmiyorum, kullanmak istemiyorum dersen ayrı asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...