Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 illa niye türk olması gerekiyor ya yardım istenecek insanın ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Herkez ingilizce bilmek zorunda değil. Yada yabancılarla oynamak. Hoş bi yerde kendi sorunu diyebilirsin ama yazdıgı yazı çokta yanlış değil. Eskiye nazaran kaynak ve yardım eden oyuncu sayısı çok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bu arada patiden gelenler bio'ya pati nicklerini falan yazsınlar daha çok kaynaşırız sıcacık bi ortam oluşur ^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Turkish Coffee kanalı vardı bir aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 said: --------------------------------------------------------------- Channel ID: 2113247107 Channel Name: Turkish Coffee Listener: megetegem Session started: 2007.08.17 15:18:33 --------------------------------------------------------------- [ 2007.08.17 15:18:37 ] EVE System > Channel MOTD: Hoşgeldiniz. [ 2007.08.17 15:19:08 ] megetegem > slm arkadaslar Turkish Coffeden verdiğim ilk selam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 nası buldun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Nostaljik amaçla saklamısım heralde. Eve klasörümde aratınca çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi girip oynayamadım daha kahrolası büyümek ve iş hayatı. bir tek moba oynayabiliyorum gir çık şeklinde. of ulan of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 2 kisi gelicez bizde. Sifirdan başlıyoruz. Oyun iniyo simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bugun basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Saeros said: bu arada patiden gelenler bio'ya pati nicklerini falan yazsınlar daha çok kaynaşırız sıcacık bi ortam oluşur ^^^^^ Benim nick Memati. Görevlerde, markette sorun olursa ulaşabilirsiniz shuttle bir yığın adam indiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bu akşam op var =) saat kaçta baba? ne bilim ağküu. akşam işte, 8-9 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://www.tinyuploads.com/share/files/YRch4h söyle bir 1 senelik plan yaptım benim karekter icin. siz iyidir, düzgün plandor derseniz ona göre neural remap atıcam (25 gün kısaltıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hata verıo link kurbaa olmus yalnız 1 senelık plan nedır ya yap gıtsın kanka en fazla bıraz pısman olursun tuh dersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Şimdi şöyle bir fit yaptim http://i42.tinypic.com/1pbgg6.jpg ve Lvl 3 SoE görevlerine geçtim. Görevleri yapmak eskisine nazaran daha çok vaktimi alıyor ve bunun dışında bir amarr olarak bu görevde ne yapabilirim? Kaç kaç vur çok yavaş ve etkisiz oluyor. Doğal olarak acaba DPS'imde mi sorun var diye düşünüyorum. Nedr yorumlarınız? http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=Blockade3br Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 drone da kullan baba bak 50m3 drone bayın var, 5 tane med alır oraya, onun dışında daha fazla skill lazım. mission zorluk curve u 3 ten sonra artıyor. bu arada ninja edit, tankın nasıl dayanıyor? biraz az değil mi o tank? resistleri arttırın babalar eanm yerine mission spesifik hardenerlar ömrü uzatır stresi azaltır. bugun beraber yapalım olmadı, bende geleyim diyorum gelebilirsem aksama. sistem neydi? bide abi tekrar tekrar sölüorm, neden cap booster kullanmıosunuz ki? cap harcıyor diyemi? en alttaki TE yi çıkartıp yerine heat sink takıp, medlere tracking booster takabilirsin capler yerine böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 şundan bahsediorm http://postimg.org/image/wy5r8yfwj/ böle bişi yapabilirsin 2x spesific hardener 2x medium armor rep 2x heat sink riglerede - eğer 70 lerın altındaysa resistler resist rigi - ya dps ya da armor rep rigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 resistler hemen hemen aynı fakat senin buildinden çok daha fazla slot harcıyorum daha düşüğü için. Haklısın aslında senin buildi yapmak lazım ama onun için de train olmam lazım en iyisi azar azar görev yapayım bir yandan da train olayim geri kalanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 görev için gemi fitlerken tek başına resistten çok görevde gereken dmg tipine göre ne kadar tanklayabildiğine bakmak lazım. bunun için de eft ye dmg profile yüklemek baya faydalı. şurda var daha detaylı şekilde anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 evet nub geldi, nasıl katılacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 oyunda memePub a giriyosun ( ya da merkezde yukarda yazıo ) orsan sonra yardımcı olurlar babs artık nublarımızda vet nub =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 aluriel baya yuklu mıktarda gemı bagısı yaptı respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dün gemim patladı şimdi yedekteki gemime gitmeme 25 jump var. baştan karakter açsam ve doğru dürüst beladan uzak bir başlangıç mı yapsam. hem sub da alayım hediye gemi neyim alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 megetege said: said: --------------------------------------------------------------- Channel ID: 2113247107 Channel Name: Turkish Coffee Listener: megetegem Session started: 2007.08.17 15:18:33 --------------------------------------------------------------- [ 2007.08.17 15:18:37 ] EVE System > Channel MOTD: Hoşgeldiniz. [ 2007.08.17 15:19:08 ] megetegem > slm arkadaslar Turkish Coffeden verdiğim ilk selam :P vayyyy :) ağam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Nienna, yeniden baslamayi dusunuyorsan eger kesinlikle 21 gun trial al birinden, oyle basla. Hediye gemileri bosver. Direk oyuna baslarken sub alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar