aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Aldım 1 dolara 1 ay bounty hunter amarr gemisi veren sub'sı greenmangaming'den. Gece çeker, triali başlatırım pazar günü. Ben daha önce Jammer oynamıştım biraz hoşuma gitmişti. Yine jammer ya da ufak ama etkili bir gemiyi kullanmak istiyorum. Bir müsait anınızda bana en azından ilk bir kaç haftalık skill training yolumu çizebilecek olursa müteşekkir olurum aziz patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Aynen corp kasasina soyle guzel ogrenmelik skill booklar koysanizda alip kassak varsa tabi oyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Zaten ana skiller belli; Power Grid Management 3-4 Shield Operation 4 Tactical Shield Manipulation 4 Mechanics 4 Repair Systems 4 Hull Upgrades 4-5 Bunlar butun gemilerde gerekli olan skiller. Sonrasi geminin silahina gore degisir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bunlarin cogu bende yok. Neyse bugun girince oyuna halletcem ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Şimdi oyuna başladım tutorial bitti gibi kariyer olarak military seçtim onunda 2-3 görevini yaptım. Başlangıç gemisiyle oyuna devam mi edeyim yoksaa bir değişikliğe gideyim mi? Bir de marketten gemirelere baktım da kullanmak için gerekli skilleri nerede yazıyor göremedim hah alırken skill requirements met yazıyormuş onu gördüm. Bir de asıl soru oyunu alırken hediye gemi vermişti adamlar onu nereden temin ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 karı açtım ama karı değilim lütfen dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ama bir içim suyum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hepimiz karıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 DareJedi said: Zaten ana skiller belli; Power Grid Management 3-4 Shield Operation 4 Tactical Shield Manipulation 4 Mechanics 4 Repair Systems 4 Hull Upgrades 4-5 Bunlar butun gemilerde gerekli olan skiller. Sonrasi geminin silahina gore degisir artik. tenk yu. bugün çekemedim akk girmesin diye pazartesi iş yerinde çekecem artık fsdf. bunlarla başlarım kastırmaya sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben de işten güçten oynayamadım bugün girip tutorialı bitiricem. sonra corpa gelir darlamaya başlarım sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tutoryaldeykende gel bu arada memePub a da gel. Captain logar bir miktar bağış yaptı trial bitirenlere dağıtıcam. Haftasonu bi op yapmayı planlıorm, pve veya pvp bi tarz eğitimde olabilir ama birlikte oynayınca çok daha keyifli oluyor bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Teknik sorunlari halledebilirsem basliycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben geldim de şu teologlar vardı agentlardan sonra onu yap diyodun , nerede onlar nasıl bulucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 lvl 2 leri amarrda var theology council mi ne hemen bakıyoruz, önce amarr empire'ı buluyoruz people and places den ordan empire ın altındaki corporationlara bakıorz https://wiki.eveonline.com/en/wiki/Theology_Council_%28NPC_corporation%29 Theology Council neden bu? çünkü level 4 leri highsecte ve aynı yerde 2 agentları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bi sıkıntı mı var oyunda , sürekli bi yavaş dolma , hiç inventory açmama falan gibi aptal saptal şeyler oluyor bende şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oyun sikintili biraz evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 benim karakter baya düdük, malum 3 gündür falan oynuyorum anca. bana da uygun mudur o theology council muhabbeti, geliyim mi o taraflara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tutolar bittiyse yapın abi. in corp mail attım herkese, theologyden devam edelim. Bu hafta sonu güzel şeyler yapıcaz =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Biraz bakındım başlıklara ama bir FIT başlığı göremedim. Ondan soruları olan bir rookie olaraktan buraya dedim. Dün akşam ilk adam gibi gemimi düzgün bir şekidle FIT ledim. Çok param olmadığı için silah konusunda biraz ucuza kaçtım ortaya böyle bir şey çıktı. Sizce bu gemi nasıl oldu? Lvl2-Lvl3 görevlerde performansı nasıl olur? http://i43.tinypic.com/spu0dz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 without skills yapma üstteki seçeneği, kendi karakterini import et resist profilini göreve göre ayarlarsın,adaptive nanoya gerek yok.2. heatsinki takıver onun dışında, 2x cap recharger yerine eğer şu haliyle stable değilse capin cap booster takmanı öneririm lvl 2 ok, lvl 3 lerde bc ye geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 lvl 3 yapamazsın o gemiyle hayatta. lvl 2 için de omen daha iyi değilmi maller yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bilmem, skiller az ya tank falan sağlam olsa daha iyi gibi bunun dısında bı fıkrım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 vay arakadaş ben ouyna başladığımda 1 elin parmakları kadar türk vardı nası eziyet oldu öğrenmek.. yardım eden biri olsa 1 ayda alabileceğim bilgileri zor yoldan 2 yılda öğrendim.. şimdi türk oyuncu sayısı bayağı arttı.. iletişim güçlendi .. eskiden güvercinle haberleşiyoduk şindi forumlar vs mevcut.. tebrik ederim.. yenileri eğitme sevdanıza saygı duyuyorum.. eğitin bu genç beyinleri ve bize gönderin biz recruit edelim :PPP başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sen oyuna ne zaman başladın bilmiyorum ama yardım edecek adamlar 2004'ten beri vardı etrafta http://wiki.eveuniversity.org/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 2006dan beri benim tanidigim 20den fazla turk var ve halen aktif oynuyorlar arkadas sanirim beta donemlerinde oynamis oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar