monoscope Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 25 saat kaldı açıklanmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 -Deno- said: o değil de mayıs'ta mı gitmek daha mantıklı ağustos'ta mı ? smmm staj başlatma sınavına giricem, muhtemelen mart'ta geçip 3 sene ertelicem, ama gene de yapıp bitirmek istiyorum. kimisi mayıs diyo, kimisi ağustos diyo. bana ağustos daha mantıklı geliyor aslında.Yazın kıbrıs'a düşmedikçe askerlik daha rahat. Kıbrıs'a düşersen de 10 gün yıkanmayı verirsin nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yazın niye rahat lan paso iş kitlemiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Yazın boş boş gezmeyin diye abuk subuk işler kitliyorlar doğru. Ama kışın denetimler olduğu için kan alıyorlar mesela bir çok yerde. Hatasız yapman gerekiyor işleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben denetimciyim zaten, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 siteyi güncellemişler alta küçük banner falan koymuşlar askerlik durumunuzu hemen öğrenin falan diye. lan çok heycanlandım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 27si yazıyo benim kağıtta şimdi baktım sizde ne yazıyo bu aralıkta verdikleri kağıtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bende 25 yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Beyler askerlik yazın zor diye mayısta gitmek istemiyodum. Neler diyosunuz gideyim mi? Yoksa ağustosu bekleyeceğim zaten sadece 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 geçen dönem sanırım gece yarısı 2 gibi anca öğrenebilmişti arkadaş. gençler bu arada ufak bir bilgi var; herkes abandığı için sistemin ağzına ediliyormuş. "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu Sorgulama" tıklayacakmışız. öbürü vakit kaybı oluyormuş sistem kasılırken. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sağol çomçom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 of bi bakıyomuşuz gece 12 de açıklanıyomuş böyle mmh uykular kaçıyomuş falan mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 25inde acıklanmıyor mu ya bana halıcıoglundaki kadın oyle dedi. 25inde acıklanıyor 26sında gel sevk kagıdını al dedi şimdi öteki soruma geciyorum ordan ankaradayım ben simdi. 25inde acıklansa kacına kadar sevk kagıdımı almam gerekiyor bikac gün veriyorlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 26sı pazar hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mobil applicationdan bakın site kitliyken orası çalışıyor oluyor sonra millet ayılınca orada kitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gitmeyince ne oluyor? yakalayıp götürmüyorlar değil mi? parası neyse verrim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Artık götürüyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yok hani tutup mu götürüyorlar? çünkü normal 2 inzibat gelirse falan yerim ben onları ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Götürmüyorlardı ama artık götürüyorlarmış diye duydum. Ilk 30 günü atlatınca sıkıntı çıkmıyor ya gelebilirsiniz. Tabiki imkan varsa gelmeyin bombok bi yer. Ben şimdi silahlık nöbetindeyim keyfim yerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya kesin bugün 11 de mi açıklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ya hepimiz beklioz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Auto refreshi actim oyle bir kenarda yenilenip duruyor bakalim patlayinca anlariz aciklandigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bedelli de Milli savunma bakanı yola geliyor.Kesinlikle yok mok diyordu 1 ay önce,şimdi götleri sıkışınca,ekonomi de darmadağan olunca , Torba yasa ile çıkarabiliriz demeye başladı: http://gundem.milliyet.com.tr/savunma-bakani-ndan-flas-bedelli/gundem/detay/1826230/default.htm http://t24.com.tr/haber/milli-savunma-bakani-yilmaz-bedelli-askerlikte-kapiyi-kapatmadi/249120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hadi bakalım heycanla bekliyorz 1.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oyalancak bişey bulmak lazım yoksa linkin başında zaman geçmiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar