monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sistem zaten askerlik şubenize gidip öğrenin dedi şimdi sdfsdf. valla ürküyorum şu siteyi kullanırken yanlışlıkla tekrardan askerliğe başvururum falan diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu arada askerlik şubesine gittim hala asker gözüküyormuşuz 354. kdler olarak. Ne kadar sürer yurtdışına çıkcam dedim 1 ay sürer dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bugün hala askeriz resmi olarak, iznin son günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 önemli olan p.tesi de asker gözükçekmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 mantık olarak hayır ama şube 1 ay daha sürer dediyse öyledir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bugun bakabildim edevlete durum belgesi istedigimde subenizle gorusun dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bn bitireli 2 ay ildu subeye gitmesem bi daha askere alirlar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 dedikleri gibi sanırım hala edevlette şubenizle iletişime geçin diyor askerlik durum belgesi için. neyse bekleyecez artık yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben şubeye falan girmedim, bitirdikten 1 ay sonra e-devlet durum belgesi veriyordu, 353 kd olarak yaptım. bizim arkadaş bölük yazıcısıydı, askerliğimizin bitmesine 2 hafta kala 353kdlerin hiçbirinin girişinin yapılmadığını farkettirip düzelttirmişti. dosyalarımızın da hepsini hazırlayip kargoya verilecek şekilde paketlemişti. muhtemelen biz gittiğimiz gün arkamızdan kargolandı. bittikten sonra da dosyanızın hazırlanıp şubenize gönderilmesi gerekiyor. 354lerin bitirme zamanı tam tayine geldi. ordaki yazıcı asker sallar bölük astsubayı da takip etmezse şubeye gitmeden asla netice alamayabilirsiniz sdfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben benimkini hemen arkamdan gönderttim postayla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 E peki durumun boyle olmasi yurtici/yurtdisi gezilerde sıkıntı yaratir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Yaratır. Askerlik şubeden veya edevletten kontrol ettiğinde asker olarak gözükmüyor olman lazım. Yoksa pasaport polisi çevirebilir. Yurtiçi gezersin onda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 E peki jandarma falan çeviriyo yolcu otobüslerini bodrum marmariste falan kimlik kontrolü yapıyolar herkese. Orda da sıkıntı yaratmaz mı, yaratırsa terhis belgemi göstersem falan sorun çözülür mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Yurtdışına çıkarken bildiğim kadarıyla artık sıkıntı olmuyor, ama dönüşte direkt havaalanından Asiz'e gidebilirsin :D Bir kere daha Pati'de anlatmıştım. Benim askerliğimi yaptığım yerde bi eleman vardı, adam lise sonrası gitmiş Avusturya'da üni. okumuş, orada iş bulmuş, aile kurmuş, evlenmiş. Çocuğu var mı hatırlamıyorum da bayağı yıllardır orada yaşıyor düzeni falan oturmuş yani. Adamın dişi felaket ağrıyor, işte artık çektirecek mi kanal tedavisi mi olacak ne olacaksa Avusturya'da feci pahalı zaten. Diyor ki "Ya, ne zamandır Türkiye'ye de gitmiyordum, 1 hafta işten izin alayım, aileyi falan göreyim, hem dişi de hallederim o arada." Adamı hooop, havaalanından alıyorlar askere. Üstelik de adam ne üni. denkliğini yaptırmış, ne de dövizli askerliğe başvurmuş (bir ara hallederiz diyerekten) çatırt diye 12 ay kilitlemişler adama. Adam üni mezunuyum diyo, bizde öyle gözükmüyor diyorlar. Yaptırayım denkliği diyor, "Artık geçti iş işten" diyorlar. İşyerini aramış "abi ben gelemiyorum 1 sene askerim" diye. "Neyse ya en azından askeri hastanede diş beleşe gelmiştir" dedim, dövse yeriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ahahah vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 vay anasını 21 temmuz'da hürgeneral oldum. zaman geçtikçe yeni yeni askerlik sendromunu attığımı anlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 1 ay oldu edevlet hala askerlik durum belgesi istediğimde şubenizle görüşün uyarısı veriyor. İşe başlıycam sigortamı falan başlatabilecekmi ki firma durum böyleyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Şu an başvurunca Şubat/Mart 2015'te gidebiliyoruz değil mi? 1-2 hafta içinde başvuru yapmayı düşünüyorum. Birde ne zaman dönüyoruz? Sanırım ağustos 10 gibi falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bende şubat 2015 için basvurucam, kasım gibi basvururum diyordum. kasım dan önce mi yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 30 Kasım'a kadar başvurabiliyorsunuz. Peki neden Şubat dönemini seçiyorsunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Niye çok mu kötü lan :( Bedelli çıkmadı nisan'da bitiyor tecilim de iş/güç artık dayanamayacağım askere gidip işi değiştirmem gerek. Kasım'da gitmediğime pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 işidle master yaparsın şimdi gidersen sdadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 yapacak bir şey yok :( MBA @University of ISIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 benimde master ocakta bitiyor, şubatta gidip aradan çıkartıyım artık diyorum. şubatın ne sakıncası var beyler? nisan mayıs aylarında havanın ısınmasıyla olaylar coşar mı diyorsunuz? bu gidişle olayların ne zaman biteceği belirsiz, daha beklemem ben. ileride daha kötü olmayacağı da belli değil üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar