Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik: Şubat/Mart 2014 Celp Dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet askerlik de bitti. evimdeyim mutluyum. kıbrıs da askerlik benim için enteresan geçti. bir sınır karakolundaydım. varmı 354 lerden kıbrısa düşmüş askerliği?
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

dusuncelihayvan said:

Kasım celbi için son başvuru tarihi nedir?

15 ağustos.

şeyi sorayım ben de aradan.Okuldan çıkış işlemi bu süreye yetişir mi bilmiyorum.ilk etapta tecili bozmak için diploma vs istiyorlar mı? Nette sadece nüfus cüzdanı ile yapabiliyorsun diyen de var diploma şart diyen de.

özet:15 ağustosa kadar gereken işlem için diploma vs ihtiyaç var mıdır?
Mesaj tarihi:
Alfheim said:

Kasım'da gg, 1-30 Eylül arasında transkript getir dediler sadece. Yüksek lisans yapıyorken kaydı sildirip askere gidiyorum, okul ayarlamış herşeyi.

aynen bende bugün gittim aynını dediler.
Mesaj tarihi:
Ben de bugün gittim ama halledemedim sdf.Göz 5-5.25 diye yazdım.Kontrole gideli 1 sene olduğundan aslında 6 olmuştur sdf.

Sevgili aile hekimimiz sadece miyop yazıp bıraktığı(yanına göz bozukluğundan dolayı kod yazması gerekiyormuş) için işlemlerim uzadı.

Şubedeki kadın ya kodu girecek ya da hastaneye sevk edecek, zaman kısıtlı olduğundan kod yazdır dedi.6 numara oldu diyelim, bu numaralarla çürük alamam heralde.O yüzden kod yazdırmak daha mantıklı geldi, boşu boşuna hastane koridorlarında çürümeyelim sdf

Çürük olmaz di mi bu numaralarla sdf.Bir de kod yazınca yanına ne oluyor yani, var mı bir avantajı
Mesaj tarihi:
Sevk istemedim, kod yazdırdım sadece.abi nette numaram 7 ama muaf edemedim diyenler dolu, 5le nasıl muaf ettiler.

Bir de askere gittikten sonra mı muaf oldular, nasıl oluyor o?
Mesaj tarihi:
Acemilik başladığı gibi gidiyorsun acemi birliğindeki doktora, görmüyorum lan ben diyorsun. Sonra o da sana burası mutfak gerizekalı diyo, koğuşuna geri gönderiyor.
Mesaj tarihi:
Of ya bilemedim.muaf olmak için en ufak bir umut bile olsa değerlendirmek istiyorum ama 15 ağustoaa kadar yetişmez herhalde.şubata kalmak istemiyorum.
yetişir mi sizce sevk istesem?

aile hekimi önünde bekliyorum karar veremedim sfsfd
  • Yeni Oluştur...