elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 İnsanin kendi taktirini kendinin yazmasi cok tatsiz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Küfür var ilhami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Gelecek küfür senden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Sparkcaster said: Ayikiysen lafindan o kadar tiksiniyorum ki kaç gün kaldı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 gg, sabaha istanbuldayım. sürgün yeri = maymunlar cehennemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 evet askerlik de bitti. evimdeyim mutluyum. kıbrıs da askerlik benim için enteresan geçti. bir sınır karakolundaydım. varmı 354 lerden kıbrısa düşmüş askerliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Kasım celbi için son başvuru tarihi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 İçtimasiz oglene kadar uyumak efsaneymis. Askerligin tek katkisi verdigim 20 kilo oldu sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 dusuncelihayvan said: Kasım celbi için son başvuru tarihi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bir bayram + komutan sayesinde 11 gün evci olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 KillJoy said: dusuncelihayvan said: Kasım celbi için son başvuru tarihi nedir? 15 ağustos. şeyi sorayım ben de aradan.Okuldan çıkış işlemi bu süreye yetişir mi bilmiyorum.ilk etapta tecili bozmak için diploma vs istiyorlar mı? Nette sadece nüfus cüzdanı ile yapabiliyorsun diyen de var diploma şart diyen de. özet:15 ağustosa kadar gereken işlem için diploma vs ihtiyaç var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bakalım gideceğim bu hafta içi şubeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Evet diploma istiyor 15 Agustos'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Diploma istiyorlar, diplomasız tecili bozdurursan 12 aya alırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Kasım'da gg, 1-30 Eylül arasında transkript getir dediler sadece. Yüksek lisans yapıyorken kaydı sildirip askere gidiyorum, okul ayarlamış herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Kaydı sildirmene gerek yoktu ya, dondursan yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Alfheim said: Kasım'da gg, 1-30 Eylül arasında transkript getir dediler sadece. Yüksek lisans yapıyorken kaydı sildirip askere gidiyorum, okul ayarlamış herşeyi. aynen bende bugün gittim aynını dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ben de bugün gittim ama halledemedim sdf.Göz 5-5.25 diye yazdım.Kontrole gideli 1 sene olduğundan aslında 6 olmuştur sdf. Sevgili aile hekimimiz sadece miyop yazıp bıraktığı(yanına göz bozukluğundan dolayı kod yazması gerekiyormuş) için işlemlerim uzadı. Şubedeki kadın ya kodu girecek ya da hastaneye sevk edecek, zaman kısıtlı olduğundan kod yazdır dedi.6 numara oldu diyelim, bu numaralarla çürük alamam heralde.O yüzden kod yazdırmak daha mantıklı geldi, boşu boşuna hastane koridorlarında çürümeyelim sdf Çürük olmaz di mi bu numaralarla sdf.Bir de kod yazınca yanına ne oluyor yani, var mı bir avantajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 olmaz gidersin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Gözlük falan düşerse bizimki yerine karşı base e giderim aslında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 5 numara üzeri çürük idi bizim acemi birliğinde 2 kişi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Sevk istemedim, kod yazdırdım sadece.abi nette numaram 7 ama muaf edemedim diyenler dolu, 5le nasıl muaf ettiler. Bir de askere gittikten sonra mı muaf oldular, nasıl oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Acemilik başladığı gibi gidiyorsun acemi birliğindeki doktora, görmüyorum lan ben diyorsun. Sonra o da sana burası mutfak gerizekalı diyo, koğuşuna geri gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Of ya bilemedim.muaf olmak için en ufak bir umut bile olsa değerlendirmek istiyorum ama 15 ağustoaa kadar yetişmez herhalde.şubata kalmak istemiyorum. yetişir mi sizce sevk istesem? aile hekimi önünde bekliyorum karar veremedim sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar