fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 burak gibi inanilmaz kaliteli bir forvet varken neden oynamiyor ? bu mancini cok kotu bir td....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 real madridin kaleyi bulan 4 sutu var bunları 3 u kalecinin ustune gitti ve 4 gol attı. erayı neden kotuledigimiz belli. herif 4 maca cıktı total 5 top kurtarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bir tarafta fenerbahçe...3 kalecisinin 3ü de ligin en iyi 5 kalecisi arasında... diğer tarafta anlı şanlı,Avrupa fatihi Galatasaray ve Muslera oynamayınca tırt bir kaleci kaleye geçiyor.Çocuğa da yazık.Bundan sonra forma falan göremez süperligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 eraya yazık, buraya kadar ok. eraya kızmayalım ok ama burada cevap vermesi gereken birileri var şimdi. kardeşim bu kaleci neden üstüne gelen topu bile tutamıyor? neden kolunu uzatmaya korkuyor, casillas'ın drogbanın kafa topunu çıkarışı örneği en basiti, 2 kalecinin de üstüne top vuruluyor, biri ceza sahası dışından diğeri altıpas içinden. biri sadece olduğu yerde zıplıyor kolunu dirseğine kadar kaldırararak halme yapıyor, diğer yanda havada kedi taklası atıyor 6pastan gelen topu çıkartmak için. volkan'a sövüyoruz falan ama kaleci öyle olur işte, adam omuzunu çıkartmak pahasına uzanıyor topa, daha bir kaç hafta önce aynısını muslera da yaptı, resmen dhalsim gibi kolunu uzatıp 1-1de golü önlemişti. eray'ın ya psikolojik olarak yardıma ihtiyacı var, yada bu adama kaleciliği öğretememişler. öğretememişler kısmı olasılık dahilinde olmasına rağmen, eğitmen ve önündeki kalecilerin neler yapabildiğini bildiğimiz için ben bunun eray'ın kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. adamın kendine güveni yok, sezon başı röportajını vermişti bi yerlerde önümde nando var kaleye geçmem imkansız gibilerinden bir lafı vardı... ben teknik direktör olsam o gün alt yapıya geri postalar gerekiyorsa yeni yedek kaleci arardım. kendine güvensin azcık onu da ben öğretecek değilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu arada arbeloa'nın penaltı pozisyonunu izledim bi daha, çok net penaltıymış, doğru görmüşüm gece :D bi adamın ayağı yerden 5 santim havadayken, tam yere basacakken bi anda 30 santim yana kaymaz darbesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 AtlaraFisildayan said: -Deno- said: bence galatasaray'ın hakkı yendi çünkü real madrid 10 kişi oynadı galatasaray kaç kişi oynadı? 11 mi? 11 diyen çıksın gitsin futbol başlığından. alay edicez diye saçmaladınız iyice. fotomaçın manşet iyimiş :D http://img.haberler.com/gazete/fotomac-gazetesi/bugun.jpg?13_00 sakin ol şampuan biz de zamanında 8 yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 scorch said: eraya yazık, buraya kadar ok. eraya kızmayalım ok ama burada cevap vermesi gereken birileri var şimdi. kardeşim bu kaleci neden üstüne gelen topu bile tutamıyor? neden kolunu uzatmaya korkuyor, casillas'ın drogbanın kafa topunu çıkarışı örneği en basiti, 2 kalecinin de üstüne top vuruluyor, biri ceza sahası dışından diğeri altıpas içinden. biri sadece olduğu yerde zıplıyor kolunu dirseğine kadar kaldırararak halme yapıyor, diğer yanda havada kedi taklası atıyor 6pastan gelen topu çıkartmak için. volkan'a sövüyoruz falan ama kaleci öyle olur işte, adam omuzunu çıkartmak pahasına uzanıyor topa, daha bir kaç hafta önce aynısını muslera da yaptı, resmen dhalsim gibi kolunu uzatıp 1-1de golü önlemişti. eray'ın ya psikolojik olarak yardıma ihtiyacı var, yada bu adama kaleciliği öğretememişler. öğretememişler kısmı olasılık dahilinde olmasına rağmen, eğitmen ve önündeki kalecilerin neler yapabildiğini bildiğimiz için ben bunun eray'ın kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. adamın kendine güveni yok, sezon başı röportajını vermişti bi yerlerde önümde nando var kaleye geçmem imkansız gibilerinden bir lafı vardı... ben teknik direktör olsam o gün alt yapıya geri postalar gerekiyorsa yeni yedek kaleci arardım. kendine güvensin azcık onu da ben öğretecek değilim ya. bu sebeple casillas real madrid'de eray da galatasaray'da dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Eray çok kötü oynadı ama kurtlar sofrasında bütün ihalenin ona kalması da haksızlık olur. GS nin şuan ki durumu bir kaleci performansından daha ciddi. Aysal FT ve ekibinin inanılmaz transfer politikası hatası var. Gelen 2 şampiyonlukta FB BJK nin kötü durumları hiç düşünülmemiş. Terim takımı resmen dev aynasında gördü. Geçen sene bu defans hattı bağırıyordu resmen takımı yakacağım diye. Aysalın en büyük hatası ben bu ligde nasıl olsa yabancı sınırlamasını kaldırırım oldu. Başaramayınca B planı da yok kaldık ortada. Defansı geçtim MELO-SELÇUK ikilisinin gözünün içine bakıyoruz koca sezon 1 maç bile kaçırmasınlar diye. Var mı bu iki adam yerine koyacak bir kişi ? Hamit belki o da sezonu kapattı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 muslera eboue-chejdu-terry-ashley cole farfan-melo-pirlo-nani -------sneijder----- ------drogba------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 KuddusiMavra said: bir tarafta fenerbahçe...3 kalecisinin 3ü de ligin en iyi 5 kalecisi arasında... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 3. kalecisi kimdi lan Fener'in, halen serkan mı asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 KuddusiMavra said: bir tarafta fenerbahçe...3 kalecisinin 3ü de ligin en iyi 5 kalecisi arasında... bu hafta 3 kalecinizde kurtaramıcak sizi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 geçiceksin o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Cons said: KuddusiMavra said: bir tarafta fenerbahçe...3 kalecisinin 3ü de ligin en iyi 5 kalecisi arasında... :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ufuk(aykut) Sabri(eboue) - Chedjou - gokhan - Riera Selçuk - Melo - Sneijder -(Yekta-Ceyhun) Bruma - Drogba - Umut real maçında şu kadro farklı işler yapabilirdi en azından 10 kişiye karşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 karşıdan biri bizemi geççekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 tff seneye 12 oyuncuya izin vericekmis, yabanci siniri azalacagi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bale'ın da kafası güzelmiş maçta heralde, bugüne kadar attığım en güzel frikiklerden biriydi demiş. boyundan posundan utan lan eray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi top zencinin kafasina carpiyo sonra bi daha falso aliyo Bence eraya yazik olmus burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kalecinin tarlasını sürmüşler galiba, elini kaçırıyor gelen toptan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 asfskaof fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Esh said: Abi top zencinin kafasina carpiyo sonra bi daha falso aliyo Bence eraya yazik olmus burada. Zenci dediğin Drogba abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Lütfen yani. O sıradan bir zenci değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar