Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Real Madrid - G.Saray 27.11.2013 21:45 D-Smart

sabonis

Öne çıkan mesajlar

eraya yazık, buraya kadar ok.

eraya kızmayalım ok ama burada cevap vermesi gereken birileri var şimdi. kardeşim bu kaleci neden üstüne gelen topu bile tutamıyor?

neden kolunu uzatmaya korkuyor, casillas'ın drogbanın kafa topunu çıkarışı örneği en basiti, 2 kalecinin de üstüne top vuruluyor, biri ceza sahası dışından diğeri altıpas içinden.

biri sadece olduğu yerde zıplıyor kolunu dirseğine kadar kaldırararak halme yapıyor, diğer yanda havada kedi taklası atıyor 6pastan gelen topu çıkartmak için.

volkan'a sövüyoruz falan ama kaleci öyle olur işte, adam omuzunu çıkartmak pahasına uzanıyor topa, daha bir kaç hafta önce aynısını muslera da yaptı, resmen dhalsim gibi kolunu uzatıp 1-1de golü önlemişti.

eray'ın ya psikolojik olarak yardıma ihtiyacı var, yada bu adama kaleciliği öğretememişler.

öğretememişler kısmı olasılık dahilinde olmasına rağmen, eğitmen ve önündeki kalecilerin neler yapabildiğini bildiğimiz için ben bunun eray'ın kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

adamın kendine güveni yok, sezon başı röportajını vermişti bi yerlerde önümde nando var kaleye geçmem imkansız gibilerinden bir lafı vardı... ben teknik direktör olsam o gün alt yapıya geri postalar gerekiyorsa yeni yedek kaleci arardım.

kendine güvensin azcık onu da ben öğretecek değilim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

-Deno- said:

bence galatasaray'ın hakkı yendi çünkü real madrid 10 kişi oynadı

galatasaray kaç kişi oynadı? 11 mi? 11 diyen çıksın gitsin futbol başlığından. alay edicez diye saçmaladınız iyice.

fotomaçın manşet iyimiş :D

http://img.haberler.com/gazete/fotomac-gazetesi/bugun.jpg?13_00

sakin ol şampuan biz de zamanında 8 yedik
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

eraya yazık, buraya kadar ok.

eraya kızmayalım ok ama burada cevap vermesi gereken birileri var şimdi. kardeşim bu kaleci neden üstüne gelen topu bile tutamıyor?

neden kolunu uzatmaya korkuyor, casillas'ın drogbanın kafa topunu çıkarışı örneği en basiti, 2 kalecinin de üstüne top vuruluyor, biri ceza sahası dışından diğeri altıpas içinden.

biri sadece olduğu yerde zıplıyor kolunu dirseğine kadar kaldırararak halme yapıyor, diğer yanda havada kedi taklası atıyor 6pastan gelen topu çıkartmak için.

volkan'a sövüyoruz falan ama kaleci öyle olur işte, adam omuzunu çıkartmak pahasına uzanıyor topa, daha bir kaç hafta önce aynısını muslera da yaptı, resmen dhalsim gibi kolunu uzatıp 1-1de golü önlemişti.

eray'ın ya psikolojik olarak yardıma ihtiyacı var, yada bu adama kaleciliği öğretememişler.

öğretememişler kısmı olasılık dahilinde olmasına rağmen, eğitmen ve önündeki kalecilerin neler yapabildiğini bildiğimiz için ben bunun eray'ın kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

adamın kendine güveni yok, sezon başı röportajını vermişti bi yerlerde önümde nando var kaleye geçmem imkansız gibilerinden bir lafı vardı... ben teknik direktör olsam o gün alt yapıya geri postalar gerekiyorsa yeni yedek kaleci arardım.

kendine güvensin azcık onu da ben öğretecek değilim ya.

bu sebeple casillas real madrid'de eray da galatasaray'da dostum
Sosyal ağlarda paylaş

Eray çok kötü oynadı ama kurtlar sofrasında bütün ihalenin ona kalması da haksızlık olur.

GS nin şuan ki durumu bir kaleci performansından daha ciddi.

Aysal FT ve ekibinin inanılmaz transfer politikası hatası var.

Gelen 2 şampiyonlukta FB BJK nin kötü durumları hiç düşünülmemiş.

Terim takımı resmen dev aynasında gördü. Geçen sene bu defans hattı bağırıyordu resmen takımı yakacağım diye.

Aysalın en büyük hatası ben bu ligde nasıl olsa yabancı sınırlamasını kaldırırım oldu. Başaramayınca B planı da yok kaldık ortada.

Defansı geçtim MELO-SELÇUK ikilisinin gözünün içine bakıyoruz koca sezon 1 maç bile kaçırmasınlar diye. Var mı bu iki adam yerine koyacak bir kişi ?

Hamit belki o da sezonu kapattı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...