Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Real Madrid - G.Saray 27.11.2013 21:45 D-Smart

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

amrabat, dany, şeju direk fatih terim'in bize kazıkları

4.golden sonra maçı izlemeyi bıraktım. sneijder'ı ikinci yarı almalıydı iyi bok yedi mancini. zaten bu maçı kazanmayı aklından geçirmiyordu. juventus çantada keklik zaten..

bruma, amrabat inanılmaz top ezdiler ah hamit ah diyorum. adamlar 10 biz, 9 kişi oynuyorduk resmen. bruma'ı kiralamak lazım ingiliz bir kulübe. oyun bilinci oluşmadan avrupa'da oynuyor. yazık olacak bu gidişle verilen ona verilen paralara da

eray tam bir kova zaten. iki maç top gelmedi diye iyi kaleci deniliyordu lol. rakip öne geçince, defans bilincimiz peste X'e basılı tutma seviyesine düşüyor

9 değil panpa direk 8 oynadık.

eray tamamen yoktu, amrabat ve dany zeka belirtisi gösteremedi. chedjoyu da kat ettimi sana7 kişi.

fatih terimciler nerdesiniz? yüce imparator nerde?

amrabat , dany nedir abi dayanamadım macı ızlemedım 70 den sonra. bu takımda niye yedek kaleci yok birde? kaleci yok. eray kim? kim getirdi bu takıma, marcelonun golü ne hele ya. adam kendi bile inanamadı. bırakın ya. şu adamların acilen gönderilmesi lazım acilen.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam beyin mancıklaması geçiriyor napsın yani sen koysdana kendini onun yerine. erayla mı uğraşsın, amrabatla mı. amrabata 8 milyon verilmiş abi, bu takıma birileri iyi giydiriyor. halı sahada oynatmazsın bunu .

abi 2. golden sonramı ne drogba nın öyle bir bakışı vardıki direk " ben nereye düştüm hacı bunlar futbolcu mu" bakışıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

ufuk veya çekirdekçi aykut neden oynamıyor ?

riera madem 2. yarı oyuna girecek neden sol bek olarak başlatılmıyor maça ?

ne zaman her şeyin tam olduğu bi kadromuz olucak lan. maça iyi başlıyorsun. rakip 10 kişi kalmış. bi tane topu içeri alıyorsun. hadi eyvallah. neyseki takım toparlıyor 1-1 yapıyor. sonra gelen 2. topta yine içeri alıyorsun topu. galatasaray'ın kalesinde bugun kim olsa o 2 golü yemezdi. ciddi söylüyorum. eray hariç kim olsa. ister 15 yaş takım kalecisi olsun ister melo ister pancu. hiçbiri yemezdi. nasıl kaleci lan bu ?

dany. ulan neden bu adam sol bek başlıyor devamlı. maçın anasını ağlattı.

karşındaki takım da sivas değil. böyle mallık yaparsan kazanabileceğin maçta 4 leyip gönderirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...