Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Real Madrid - G.Saray 27.11.2013 21:45 D-Smart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amrabat, dany, şeju direk fatih terim'in bize kazıkları

4.golden sonra maçı izlemeyi bıraktım. sneijder'ı ikinci yarı almalıydı iyi bok yedi mancini. zaten bu maçı kazanmayı aklından geçirmiyordu. juventus çantada keklik zaten..

bruma, amrabat inanılmaz top ezdiler ah hamit ah diyorum. adamlar 10 biz, 9 kişi oynuyorduk resmen. bruma'ı kiralamak lazım ingiliz bir kulübe. oyun bilinci oluşmadan avrupa'da oynuyor. yazık olacak bu gidişle verilen ona verilen paralara da

eray tam bir kova zaten. iki maç top gelmedi diye iyi kaleci deniliyordu lol. rakip öne geçince, defans bilincimiz peste X'e basılı tutma seviyesine düşüyor
Mesaj tarihi:
Abi tandem fena değildi bence ama kanat futbolu oynayan bir takıma Dany Amrabat kanadıyla az bile attılar bana kalırsa. Ya Dany ve Amrabat cidden inanılmazlar ya bi ara evde Sabri girsin diyordum kendime inanamadım.
Mesaj tarihi:
gs
real madrid ile evinde geçen seneden kalma öcünü alır 3 puan
deplasmanda 1 puan
juve ile evde 3 deplasmanda 1
kopenhaga kaybetmez 6 puan
veeee gs 14 puan alarak gruptan lider çıkar
  • Admin
Mesaj tarihi:
kondisyoner de herhalde her gun baklava abaniyor. dk 70 dedin mi takimin iflahi kesiliyor zaten. 10 kisi rakibe karsi bile yorgunluktan kosamayan bir hale geldik. real 4. golu atmis 5 icin yardiriyor sahada bizimkilerin solugu kesik.
Mesaj tarihi:
kermit said:

gs
real madrid ile evinde geçen seneden kalma öcünü alır 3 puan
deplasmanda 1 puan
juve ile evde 3 deplasmanda 1
kopenhaga kaybetmez 6 puan
veeee gs 14 puan alarak gruptan lider çıkar
kim dedi la onu
  • Yeni Oluştur...