Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yalnız amma çok bot var ya. gece çok belli oluyor hele küsüratlı order koyup duruyorlar. $32.527461, $32.527462, $32.527463 diye mesela. 0.149999 LTC'den. sell/buy order listesini, walları vs gizlemeye mi çalışıyorlar anlamadım. yada ben uyuyorum fazla aşağı oynamasın diye öh adam 3m'lik baraj koydu sell order listesine. resmen you shall not pass çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bot olmayabilir bilemezsin. küsüratı bilerek giriyor da olabilir, çakal çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi yok mesela belli bir degerde stabilleşince daha iyi görüyorsun bunu. değer yükselirse mesela, o buy orderların hepsi birden aynı anda kayboluyor direk yükselen degerden küçük çaplı tekrar koyuluyor bunu saniyeler içinde yapıyorlar hep aynı sayıda, mesela küsüratı 0.000001 arttırıp 2 ltc yazıyor adam küsüratlı dedigim gibi çin o kadar düştü ki direk 32.5'tan 3m'lik baraj çekti. adamlar daha yükselmesin diye ehehe. ama millet yemedi şu barajı kaldırsa kopup gidecek gibi bu kadarlık sell wall çekiyorsa adam LTC uçar çok net, milletin elindekini ucuza sattırmaya çalışıyor ama saygı duydum 90k coin nedir ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Xenus said: öh adam 3m'lik baraj koydu sell order listesine. resmen you shall not pass çekti fantazidir abi o fantazi.hani deniyorya fantazi diye bikaç sayfa öncesinde. odur o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Somon said: Goering said: 11-13 arasindan NMC aldiysaniz, maliyet dusurmek icin buralardan saldirin. sabaha +$10 olur gibi gozukuyor İNŞALLAH KARDEŞ 7 dolardan bastım kar alırsam tantuni ısmarlarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Günaydın kızlar hadi bakalım LTC gogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ayaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yarin aksama kadar netlesir nmc sanirsam. Bellide olmaz akaama bi pump gelmis 20deyiz :p ben hala satmadim, cimriligime ve sabrima gercekten sasiyorum ahah. Zararina sataydim 50 kere ltc den profit yapmistim, neyse artik :) Xenua buarada yazan eleman 98 yerine 89 yazmis olabilir okudugum yerde ehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 koinim'in davetiyesi gelmiş bana. Site arayüzü filan çok güzel ama hareket yok hacim 0 neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 suni orası, kendileri koymuşlar fiyatları da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Davetiye olayı saçma oluyor. Adamların onaylı hesaplara aylık limiti 500bin mesela. Burayı halka açsalar çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Parayı gömdük diye neler kaçırdık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 6 saate kadar usa uyanır, alış bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 interkassa'dan btc-e'de kapalı şu an. okpayin limiti çok az, var mı alternatif yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 OKPAY ne kadar sürede verification'ı tamamlıyor? Para aktardım ama transfer'i beklemeye aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 okpay 3 güne kadar uzuyor, benim faturayı kabul etmemişler ingilizce değil diye. nereden buldunuz da verdiğiniz abi ingilizce fatura veya adres belirten döküman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben türkçe gönderdim fail olacak o zaman %90. Ama asıl soracağımı yanlış sormuşum. OKPAY ile ödeme yaptım hem alfacashier hem btc-e'ye. Bu ödemeleri ne kadar sürede onaylayacak onu sormuştum. Şimdi hold'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben OKpaye türkçe döküman gönderdim sorun çıkmadı. İlkinde sorun çıktı daha doğrusu ama e-fatura göndermiştim. Daha sonra o e-faturayı Fistan'ın dediği gibi renkli çıktı alıp katlayıp filan fotosunu çektim yolladım. :D Bu arada OKpay verification yaptıracaksanız verin 5-10 dolar express yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 of onu yapmak icin okpay'e 24change üzerinden para yatırayım dedim, o yatmıyo bu sefer de hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 iyi ki ltc aldık. ya ne bahtsızlıktır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 keep calm, hold onto your ltc http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-ltc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ibretlik paylasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi bu piyasaların lokomitifi amerika mı? 15 dk'da 24 btc'lik işlem olmuş lan. bildiğin tahta boş. paticik olarak toplu satışa girsek 800 u görecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 LTC mining pool kurma planımız var, kursak kimler katılır el kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 zorluk nedir? 650 mhash la ne kadar kazancım olur? bunlara cevaba göre bakarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar