Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 saatlik orda limit var abi, o asilmistir. Buarada ben yandex ile girdim caresiz bide kredi kartindan cektim. Mal gibi 3 gundur debeleniyorum 3 gundur yandexle girmis olsaydim 1000 dolarlik simdiye enaz 3-4 bin dolar yapmistim. 451 dolar icin 416 dolar gecti btc-e'ye. Yandexin limiti var yalniz, max 15 bin ruble yukleniyo oda iste 450 dolar falan ediyo. 2 kere 15 bin gunluk surda yaziyo iste. Gunluk max 900 dolar alabiliyosunuz aylikta 2800 dolar falan. Enazindan giris icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 RaidenXelRu said: litecoin son bir hafta , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: garanti sanal kart sizin visa mı mastercard mı? mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fizban said: Todesengel said: Garanti sanal kart ile 24change'ten yapıştırdım btc-e'ye. Saldırın garanticiler.of olmadı yine ahahah. Exceeded the limit of the number of transactions per hour diyo ama ben hiç birşey yapmadım ki. Bende hiç hata vermedi sanal kart ile. Direk ekledim 3D secure geldi ve çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben telefonla aradım benim garanti mastercard sanal kart açıyorum visa oluyor dedim sanal kartlarımız visa dedi kadın dedim mastercard olsun istiyorum yapmadı :( diğerinde de olmuyo yok CIS ulkeleri falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bi yardımsever bir arkadaştan, tuto şeklinde, akşamın bu saatinde, kredi kartım ile btc-e ye nasıl para aktarabilirim yardımı alabilirmiyim ? dün 6.8 ltc vardı bugün 2 katından fazlaya yükselmiş lan çok sevdim bu işi ben asjhdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben de çekemiyorum merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Benim sanal kartta PARACARDWEB yazıyor. Master yada visa yazmıyor. Şimdi btctürk'e attım satıp profit yapıcam. Bakalım kar edicek miyim böyle böyle. Ediyorsam yüklü miktarda giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 min %30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btcturkte çat diye satma fiyatı düşürürsün işe yaramaz az bekle sabret yüksekten satmaya calıs 20-30 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 PARACARD WEB MC yaziyor bende. Ben bu arada Garanti'den swift yapabilmek icin ticket actim BTC-E'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc düşüşlerde alın alabiliyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Swift sonuçlarını bekliyoruz, swiftlerden ring yapabilirim eğer biraz para biriktirebilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 said: There's no stopping #litecoin over the past 48 hours. $50 target set by @maxkeiser looks easily achievable now. Long term hold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 para yok ki basalım 3-5 coin 100 dolar olsa nolcak fakirlik kötü şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fizban said: PARACARD WEB MC yaziyor bende. Ben bu arada Garanti'den swift yapabilmek icin ticket actim BTC-E'de. abi sunu yaparsan haber verirmisin topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 eğer zamanınız ve imkanınız (teknik olarak) varsa 10-20-30tl girişin işe bi yerden, kartopundan hızlı yuvarlanıp büyüyor para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: saatlik orda limit var abi, o asilmistir. Buarada ben yandex ile girdim caresiz bide kredi kartindan cektim. Mal gibi 3 gundur debeleniyorum 3 gundur yandexle girmis olsaydim 1000 dolarlik simdiye enaz 3-4 bin dolar yapmistim. 451 dolar icin 416 dolar gecti btc-e'ye. Yandexin limiti var yalniz, max 15 bin ruble yukleniyo oda iste 450 dolar falan ediyo. 2 kere 15 bin gunluk surda yaziyo iste. Gunluk max 900 dolar alabiliyosunuz aylikta 2800 dolar falan. Enazindan giris icin.. kermit said: mastercardin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 açıkcası bekleyip düşüp kalkması bana riskli geliyor yarın ne olacagi belli değil panik halinde herkes bi hata yapabilir ben o yuzden al sat yapıyorum eger bi gün patlarsa, o patlama benim aktarımım sırasına denk gelmesi gerekir ki riski azalttım diye düşünüyorum tabi yapılan karın da bi kısmını ltc de bırakırım ama cok değil. risk var ve cok sevmem ben riski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: btcturkte çat diye satma fiyatı düşürürsün işe yaramaz az bekle sabret yüksekten satmaya calıs 20-30 tl 20-30da az abi 50-100 yapmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tamam beyler ben yöntemi buldum cayır cayır akıyor anında paralar yatıyor ama komisyon ne durumda henüz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 e yaz da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tutorial nerede abi bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fizban said: PARACARD WEB MC yaziyor bende. Ben bu arada Garanti'den swift yapabilmek icin ticket actim BTC-E'de. ben de haber istiyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yardım edin lan ibneler yedirtmem o paraları tek başınıza !! bu saatte kredi kartı ile nerden para yatırabilirim. anlatarak tabi askjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar