mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 FATAL ERROR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 24change ne durumda ? aslında tam yeni para atıp olayı katlama zamanı, zaten 36-38 aralıgında ltc aldı cogu kişi satmayı yemiyordur su durumda. elbet yine 40lara gidicek almak için güzel zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 birileri fena para kaldirdi 1 sn yede eausdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 alternocoinler için ne kullanıyosunuz ya cryptsy var ama çok çok yavaş bi alt yapısı var sık sık 502 gateway error veriyo 1 saat önce walletımdan yaptığım 100 wdc yi görmedi hal vs vs coins-e de de hacim o kadar düşük ki wdc alış ,0004333 satış ,0008333 gibi abuk farklar var bi de yine withdraw ederken sorunlu mu anlayamadım 1 saatte gelmedi bundan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Korax said: ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı. veee ltc strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aHAHAHAHAHAHA abi sesli güldüm Korax said: ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dünde aynı terane döndü. çin direk 25'ten 38'e getirdi yarım saatte. bunu görüp hala panikle 30'da aşağı satmayın. 34-35 gibi stabilleşicek sanırım bi süreliğine. pazartesi 38'leri görürüz gibi geliyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bende keske 2 gun once zararina bozdursaydim inis cikislardan cikartirdim zararimi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 2 gündür cimrilikten şu fırsatı kaciriyorm net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ppc nolur ya hiçbi fikriniz yokmu bütün parayı bastım ona 7.6dan kaldım orda zarardan çıkıp ltcye geçsemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 applev0dka said: Korax said: ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı. veee ltc strikes back ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Korax said: applev0dka said: Korax said: ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı. veee ltc strikes back ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam abi benim korkum su, tam çıkış yapcam panic sell olmayacak yükselicek kalıcam ortada diye 2 gündür bu korku ile cıkmıyorum :D sen cıakrken bi pm cak D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 SNA1L said: ppc nolur ya hiçbi fikriniz yokmu bütün parayı bastım ona 7.6dan kaldım orda zarardan çıkıp ltcye geçsemmi? Ben yerinde olsam, 5,95'ten şu an çıkarım, LTC alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 applev0dka said: Korax said: applev0dka said: Korax said: ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı. veee ltc strikes back ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam abi benim korkum su, tam çıkış yapcam panic sell olmayacak yükselicek kalıcam ortada diye 2 gündür bu korku ile cıkmıyorum :D sen cıakrken bi pm cak D: işte tam bu oluyor sakın yapma bana patladı böyle çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi iste orda satsan yukselsede kar ettin sonuc olarak saplanip kalmak daha kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 zarardaysanız al sat işine girmeyin bekleyin yükselmesini her türlü içerde kaybedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 jacabo said: bende keske 2 gun once zararina bozdursaydim inis cikislardan cikartirdim zararimi diyorum applev0dka said: 2 gündür cimrilikten şu fırsatı kaciriyorm net ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bugun 36yi görurse satabilirim, görmezse, birakicam yarini beklicem. Illaki canlanicak oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ne diyosunuz artar mı haftaiçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Cuma günü, geçen haftaki cumaya döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 genç yatırımcılar gergin asddsads 818'den btc aldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Artar, gecen hafta pazarda böyle muthis inis cikislar var. Ha fiyat farkli tabi ama illaki artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 acıkta para olsa su an alırım hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben 10% komisyonu gözden çıkarıp soktum valla geçen gün 25'den alamdım ertesi gün 35'di bugün karartım gözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar