Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
24change ne durumda ?

aslında tam yeni para atıp olayı katlama zamanı, zaten 36-38 aralıgında ltc aldı cogu kişi satmayı yemiyordur su durumda.

elbet yine 40lara gidicek almak için güzel zaman.
Mesaj tarihi:
alternocoinler için ne kullanıyosunuz ya cryptsy var ama çok çok yavaş bi alt yapısı var sık sık 502 gateway error veriyo 1 saat önce walletımdan yaptığım 100 wdc yi görmedi hal vs vs

coins-e de de hacim o kadar düşük ki wdc alış ,0004333 satış ,0008333 gibi abuk farklar var bi de yine withdraw ederken sorunlu mu anlayamadım 1 saatte gelmedi bundan da
Mesaj tarihi:
Korax said:

ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd

ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı.

veee ltc strikes back
Mesaj tarihi:
dünde aynı terane döndü. çin direk 25'ten 38'e getirdi yarım saatte. bunu görüp hala panikle 30'da aşağı satmayın. 34-35 gibi stabilleşicek sanırım bi süreliğine. pazartesi 38'leri görürüz gibi geliyor en azından
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Korax said:

ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd

ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı.

veee ltc strikes back

ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam
Mesaj tarihi:
Korax said:

applev0dka said:

Korax said:

veee ltc strikes back

ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam

abi benim korkum su, tam çıkış yapcam panic sell olmayacak yükselicek kalıcam ortada diye 2 gündür bu korku ile cıkmıyorum :D sen cıakrken bi pm cak D:
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Korax said:

applev0dka said:

Korax said:

veee ltc strikes back

abi benim korkum su, tam çıkış yapcam panic sell olmayacak yükselicek kalıcam ortada diye 2 gündür bu korku ile cıkmıyorum :D sen cıakrken bi pm cak D:

işte tam bu oluyor sakın yapma bana patladı böyle çok fena
Mesaj tarihi:
jacabo said:

bende keske 2 gun once zararina bozdursaydim
inis cikislardan cikartirdim zararimi diyorum

applev0dka said:

2 gündür cimrilikten şu fırsatı kaciriyorm net

ahaha aynen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...