Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

alternocoinler için ne kullanıyosunuz ya cryptsy var ama çok çok yavaş bi alt yapısı var sık sık 502 gateway error veriyo 1 saat önce walletımdan yaptığım 100 wdc yi görmedi hal vs vs

coins-e de de hacim o kadar düşük ki wdc alış ,0004333 satış ,0008333 gibi abuk farklar var bi de yine withdraw ederken sorunlu mu anlayamadım 1 saatte gelmedi bundan da
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Korax said:

ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd

ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı.

veee ltc strikes back

ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

applev0dka said:

Korax said:

ben hala satmadim bekliyorum eahuah ulan ne inat ettim 2 gundur islem yapmadim zarar edicem diye asd

ahaha aynen su durumdayim abi, ekrana baktıkca içim gidiyor inat etmeyip 38de falan cıksaydım deli para kalkıcaktı.

veee ltc strikes back

ehueh bosver aslinda 2 gundur sadece izliyorum, daha iyi oldu. Enazindan kirilma noktalarini, al satlari panicleri falan gözlemledim. Simdi ciktiktan sonra daha mantikli giris cikis yapicam

abi benim korkum su, tam çıkış yapcam panic sell olmayacak yükselicek kalıcam ortada diye 2 gündür bu korku ile cıkmıyorum :D sen cıakrken bi pm cak D:
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Korax said:

applev0dka said:

Korax said:

veee ltc strikes back

abi benim korkum su, tam çıkış yapcam panic sell olmayacak yükselicek kalıcam ortada diye 2 gündür bu korku ile cıkmıyorum :D sen cıakrken bi pm cak D:

işte tam bu oluyor sakın yapma bana patladı böyle çok fena
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...