Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
para usd/eur olarak sitelere yüklüyor oradan wallet ile mi alıp/satıyorsunuz? yoksa direkt bir bitcoin veya litecoin alarak mı giriyorsunuz?

eğer uğraşamam yanıtlamaya, tutorial'ı oku göt derseniz anlarım, uğraşamadım.
Mesaj tarihi:
şu an çalışan bi sistem yok bingildak. yani kimi kart için çalışıyor, kimisi için çalışmıyor. bu gün çalışan yarın provizyonda 2 gün bekleyip dönüyor. o yüzden herkes öyle şaşkın şaşkın bakınıyor.
Mesaj tarihi:
yok abi soruyu yanlış sordum:

sistem şöyle mi :

siteye kredi kartı ile para gönder deposit yap gibi mi (atıyorum 100 euro gönder, o websitesinin walletında 100 euro olsun gibi)

yoksa "0.5 bitcoin al = karşılığı X" şeklinde mi? direkt bitcoin veya litecoin birimine mi giriş yapıyorsunuz paranızla yoksa bir wallet'a mı geçiyorsunuz ilk
Mesaj tarihi:
kedi fare gibi oynuyo ipneler ya, dususe gecer gecmez hemen yarim dolar alttan destek veriyolar 50 60 bin dolar ile yukselmeye devam. Yukselise gecince cekiyo destegi direk :D
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yok abi soruyu yanlış sordum:

sistem şöyle mi :

siteye kredi kartı ile para gönder deposit yap gibi mi (atıyorum 100 euro gönder, o websitesinin walletında 100 euro olsun gibi)

yoksa "0.5 bitcoin al = karşılığı X" şeklinde mi? direkt bitcoin veya litecoin birimine mi giriş yapıyorsunuz paranızla yoksa bir wallet'a mı geçiyorsunuz ilk

orada dolar euro olarak durabiliyor paran. sonra işte sitedeki hesabındaki parayla diğer currencylerden alıyorsun satıyorsun. millet denediği deposit kısmı işte. kredi kartından x dolar karşılığını sisteme yüklemek.
Mesaj tarihi:
anladım btc-e'ye bende deneyeceğim gece iş bankasıyla dolar hesabım var zaten direkt. olursa olur, olmazsa

KISMET DEĞİLMİŞ

http://mcdn01.gittigidiyor.net/1836/ALLAHIN-DEDIGI-OLUR-KONULU-KARTPOSTAL__18367236_0.jpg
Mesaj tarihi:
abi litecoin mine'a başlamak lazım böyle giderse 100$'ı bile görecek gibi. ATI karta geçicem bu iş için sanırım daha yüksek kh/s değerleri. biri tuto falan hazırlasa ne güzel olur
Mesaj tarihi:
4790dolar(9750tl) çektim karttan komisyonlar falan filan derken btc-e den 5.2 btc aldım
btcturkte 5.2x2580=13400tl

3500 tl profit gibi duruyor bakalım cok karıştı benim hesaplar sdfsdffds
Mesaj tarihi:
Fistan said:

4790dolar(9750tl) çektim karttan komisyonlar falan filan derken btc-e den 5.2 btc aldım
btcturkte 5.2x2580=13400tl

3500 tl profit gibi duruyor bakalım cok karıştı benim hesaplar sdfsdffds

hangi kart hangi yontem? 24change->okpay->btc-e mi?
Mesaj tarihi:
geçen hafta yaptığım calculator şuanki rate'lere göre 2600 falan kazancağını söylüyor, komisyonlar seninkinden farklı muhtemelen

hangi yolu izledin?
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

ılımlıda kar yok ya.7$ken 3.7 ltc almıştım.ona buna çevirirken 3.4 kaldı sdf.yinede %200 kar.ama 3.7 yerine 100 tane fln alsaydım mk

tersi olunca ne olacak peki? 200% zarar etseydin? yine 3.7 yerine 100 tane alaydım mı diyecektin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...