serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Btc-e'nin sunucuları kaldırmıyor muhtemelen. Cok agır site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: ltc giricem ben bu arada btc çekmedi hiç canım asdadsads http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25223882.asp hürriyet anasayfada. bırak dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi ltc de inanılmaz uçmuş btc'de market hantallaşacak. ltc btc'nin yaşadığını yaşayacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.coined.com/ paylaşıldı mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ya BTCye hic giresim yok. Yani yüzde olarak ne kadar kar getirebilir ki diye düsünüyorum sanki en en fazla ikiye katlar gibi geliyor. Ama bir yandan da cok dillendi sagda solda ve btc ile ödeme almaya baslayanlar ve baslayacaklar filan var. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc-e den btcturke bitcoin gönderdiydim ddos yyince patlamamıştır yolda heralde sisteme güveniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ha bu arada ltc'i nasıl satıyoruz tl'e geçirmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc doyuyor gibi sanki ya ltc ye kayabilir ilgi bence tam zamanı şu sıralar düşeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lan ben de prepaid mastercard aldım şimdi 24change de btce kapalı olduğu için aktaramıyorum dsfsdfds 400 dolarlık prepaid mastercard isteyen var mı heuh nerden aktarırım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ulan o hiç aklıma gelmedi, btc türk ltc alıyor mu satıyor mu asadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fizban said: Dworgian said: bugün eft saatini geçirdim gaantiye para aktaramadım. yarın yandex, btc-e, 24change vs hepsinde şansımı denicem bakim sanal parakart ilegaranti bonus visa veya sanal calismadi bende hic. denicem işte abi umut fakirin ekmeği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Todesengel said: Garanti sanal kart ile 24change'ten yapıştırdım btc-e'ye. Saldırın garanticiler. fizban said: Oha giriyorum. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: ben telefonla aradım benim garanti mastercard sanal kart açıyorum visa oluyor dedim sanal kartlarımız visa dedi kadın dedim mastercard olsun istiyorum yapmadı :( diğerinde de olmuyo yok CIS ulkeleri falan diyor yalanlarını yiyeyim. sanal paracard direk mc çıkıyor benim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: o 904 ü patlatırlar 200btc ile 905 koyar feleği şaşar grafiğin baya bi adamda 2000-3000btc var 200 btc sini koysa diğerlerini o ivmeyle 970 den falan satar sdfds hakkaten şu an dedigin oldu gfsd ama nereye kadar fırlar bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Todesengel said: Benim sanal kartta PARACARDWEB yazıyor. Master yada visa yazmıyor. Şimdi btctürk'e attım satıp profit yapıcam. Bakalım kar edicek miyim böyle böyle. Ediyorsam yüklü miktarda giriyorum. senin sanal kart kredi kartı değil. benimki gibi hesaba bağlı. süper ben yarın direk denerim bunu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 914 oldu 24change den mi işlem yapıyoruz en temiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24exchange 5$ kesiyor o kadar, direk btc-e'ye düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Tabi düşürme kısmı dertli, her kartı kabul etmiyor biraz tripli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc e vuracaklra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 olm gece gece heyecan yaptım yarın o kart kabul olmazsa seni bulurum todes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 herif 30 bin dolarlık satış geçti gelene gidene veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc gece yarısı 30$'ı geçer bence. alt sat yapmayacaksanız btc'i boşverin ltc'nin 50$'a kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change btc-e kodunu kaldırdımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 herkes burdayken sorayım aahahha msi gtx560 ekran kartına enaz kaç watt psu lazım lan. anakartı işlemcisi vs bunlarıda dahil edin. bide kaç paraya gider bunun 2. eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc zor ltc sakin en azından daha rahat işlem yapılır zatne allahın emri boostlarlar yalnız ltc tık tık yürüyor yukarı ulan şimdi yatırsam diyorum da denizbank hesabından başka bok yok edit: LTC 30 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar