jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandex e kredikartindan aktariyorsun 24changeden yandex to btc-e yapiyorsun sana kod veriyor btc-e ye yapistiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kayıp % kaç oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandexe karttan aktarırken komisyon alıyor mu? ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o değil de btce gitti ya la 24change de sorunlu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya yok alfcashier mı oyle bi bokum var onla yapmıyrolarmıydı yandexle? oyle yazdıalr sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 jacabo said: kermit said: internetten alışverş yapabildiğim steamden vs oyun alabildiğim kartta hata verdi yandex bu ne lan bankayı arıyorum hemen kavga etmek için... olm bets10 da seni sevmiyordu bosver abi betson durduk yere kriz masası kararı ile hesabımı iptal etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hmm ruble olarak yapabiliyoruz sadece? kur ne oluyor peki belli mi? sonuçta kartta ruble hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 İnternet gg şu an ne oluoz ? Sadece paticik çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 349 ruble yaptim abi ben denemek icin 25 tl aldi kredikartindan btc-e de hesabima gecen 7,49 $ miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Skyfire said: kayıp % kaç oluyor? yeminle döverim git arka sayfaya bak yüzde olarak verdim be ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hmm kartta 2 hesap var abi, hem tl hem usd. gidip mal gibi tl hesabından çekerse kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ha gördüm eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btcturk binali yıldırımın sitesiymiş beyler paralar gg interneti kapattı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tam 18 dkdır sıra bekliyorum telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 çat diye ekledi 7500 ruble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yildirimokur said: İnternet gg şu an ne oluoz ? Sadece paticik çalışıo etrafımız sarıldı. ben teslim oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi her sayfada sormayin lan "nasil yapyoz anaa 2 tikla para" diye. 4 gundur uyku uyumadim oku yap et kas diye, okuyun azcik 50 kere yazdik her sayfada bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi operatör çekip gidiyo veya kimse olmuyor, seni sıraya koyuyor. bekliyosun sen de.. yarın ararsın geçen bi arkadaş saatlerce bekledi bi yerde aynı şekilde, önümdekiler azalıyor diyor bi de.. azalır tabi, herkes bi yere kadar dayanıyo, kapıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 cakiliyo suan ltc24,5 btc 850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 genclik parayı döndürecekseniz btcturkte sabredin 2-3 gün güzel artıyor hemen satmayın döndürmeyecekseniz LTC alıp bekleyin 50$ olacak temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Counter kurun da oynayak. ( Landan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 We recieved your payment! Thank you! 24transfer order mail'i geldi ama ayrıca bir de kodun maili gelecek değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sell order 90k'dan 220k'ya fırladı bi anda.. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abiii teb kumar oynuyorum diye kısıtlamış sanırım fsasfafdsafsagshgd adam kontrol ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar