yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kim bu adam, neden sevilmiyor, ne yapıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sorospu çocukluğu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Küfür var bann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 komik değil çünkü. bu ne şimdi allasen? http://i.imgur.com/lHifOXn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 asdadsadsadsadsadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Saeros neden sevilmez diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 saerosu sevmeyen salaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 said: Yugoslavya, Ukrayna gibi doğu Avrupa ülkelerine yaptığı yardımın tutarı, bu ülkelere Birleşmiş Milletler tarafından yapılan yardım miktarını aşmıştır. Bu yüzden kimi çevreler onu "hayırsever" olarak tanımlamaktadır. Ancak bu yardımların siyasi amaçla yapıldığını savunanlar da vardır. Soros'un yardımlarının "sosyal" olmaktan çok "siyasal" özellik taşıdığını iddia edenler, onu, parasal gücünü kullanarak ülkelerin iç işlerine karışmak ve o ülke siyasetine yön vermekle suçlamaktadır. Soros bu konuda http://tr.wikipedia.org/wiki/George_Soros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 başıma bir iş gelmeyecekse sorosu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sorosa gelene kadar daha kimler var kimler. Bu eleman esas Turuncu devrimi ile tanınıyor. Bir ara bizde de Şehitlik makamı kaldırılmalı falan gibi laflar etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Saeros'u sevmeyenin serçe parmağı sehpaya çarpmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Soros kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fenn düşüncelerimi kelimelere dökmüş, who the heck is soros? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sayın Soros Aşıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği (SAKYAD)çatısına davet ediyorum hepinizi dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Theridone said: Saeros'u sevmeyenin serçe parmağı sehpaya çarpmalı this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Spekülasyonla global sermaye adına hamleler yapan biri olduğu için sevilmiyordu. Tabi enerji kriziyle globalizasyon güme gittiği için şimdi kendini kurtarmaya bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ingiltere merkez bankasını bir gecede iflasın eşiğine getirdi adam, bu sebepten saygı duyarım; ama kendisine biçmeye çalıştığı entelektüel ve duyarlı milletler üstü bilge rolünün altını dolduramıyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 onu nasıl başardı iflasa getirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yani tam olarak gayesini çözemedim bu herifin. rüştü fazla geçtiği için devletlerle piyasalarla oyuncak gibi oynuyor eyvallah, karşılığında kendi gücüne güç katıyor ama bu gücü sömürüden veya zorbalıktan değil akıl ve becerisinden (hadi parasından diyelim, ama ilk büyük parası miras mıydı yoksa ufaktan başlayıp sistem deliklerinden sıza sıza mı elde etti her şeyini?) alıp yine sömürü veya zorbalığa değil insaniyet namına iyi gibi gözüken şeylere yöneltyor gibi geldi bana. doğru mu yanlış mı bu düşünce şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Global Sermaye "adına" hamleler yapıyor işte. Ona o para o amaçlarla veriliyor o da kullanıyor. Kendi özsermayesiyle değil yani. Zaten kendi parasıyla o risklere girecek kadar saf biri değil. Global sermayenin amacı yeni pazarları tüketime açmak. Tabi enerji krizi çıkınca G8 ülkeleri tarafından tasviye edilmeye başladılar. Bu da bir siteden alıntı. "2001 ekonomik krizi ise aslinda bir ekonomik kriz degildi Sayin Ecevit ve Bahcelinin manevra imkanlarini tikamak onlari kibrista tavize zorlamak icin duzenlenmis basarili bir ekonomik operasyondu. Bu Operasyonun bir benzeri gene siyasi nedenlerden dolayi 90 li yillarda Ingiltere ye karsi yapilmis ve cok basarili olmustu,Ingiltere ye karsi yapilan operasyon kagit uzerinde bay Soros tarafindan yapilmisti ama bay Sorosun arkasindaki gizli dev guc Bundesbank tan baskasi degildi. Ama sayin Ecevit ve Bahceli oyunu gorduler ve siyasi intiharlari pahasina da olsa bu oyuna ortak olmadilar,takdir edilmeleri gerekir. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 eeee ben anlamadım soros yokmu forumda peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar