Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 goldbären said: açılın uzmanı geldi şişmanlık uzmanlık değil bu konuda iyi yemek yiyen zaten kilo almıyor sen sağlıksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 asdasdsad http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/04/zbam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sokakta gördüğü her çöpü denemiş biri olarak aralarındaki kalite fiyat doyum farkını yorumlayabilecek uzmanlıkta görüyorum kendimi. susun şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ankaraya gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yedim çok kötü. Hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 lan carls jr ve türevlerini yemeli yıl olmuş ya :( 76'dan 88'e çıkarsan olacağı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hepsini mi yedin 20 tane çeşit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 1-2 sini yesen zaten fikir verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 o içinde peynir olandan yemiştim ben mesela ilk yediğimde, nefret etmiştim, sonra çakma bacon lı, jaleponu lu falan denerken fena değilmiş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 low carb double western bbq mmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 en son western bbq yedim yeniden ama ilk zaman yediğim tadı yakalayamadım, bir iki ay sonra yiyeyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ben gitmeyi bıraktım bayağıdır kötüleşti diye de giden arkadaşlar son zamanlarda toparlanma var diyor. bir tanesi yine gitmeye başladı düzenli vs. öyle mi harbi? ziyaret etmeye değer mi tekrardan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 1.5 senedir falan gitmiyodum, geçende gittim çok pahalanmış görmeyeli. 20 küsür liralık menüler yoktu önceden, şimdi 20den aaşğı menü kalmamış. bi famous star var, onuda almaa utandım grupta herkes pahalı bişey alınca asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ankara'ya geldiyse süper valla sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 tüm fasfoodlar aşırı pahalandı bazıları hem kuculdu hem menüleri ufalttı caktırmadan bk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ankara'da nereye açılmış diye baktım da... Ankamall ne amk, açacak başka avm bulamamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yahu fast food burger yiyeceğime o fiyata, gider adam gibi burger yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 evet aynen bu, butik hamburgerci fiyatı çekiyorlar bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 çoğu butik burgercıdan iyi ya tadı. lezzet çok farklı zaten. butik burgercıya iyi ete gidiyorsun, bu daha soslu moslu böyle vıcık vıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hard rock nasıl o konuda, amsterdam daki baya başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 altunizade de ora burger açıldı yeni sayılır tavsiye ederim, 3-4 kişi giderseniz şatobiryan, mükemmel sunum + lezzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 carl's jr yediğim üç yerden sadece içerenköy carrefour'dakini beğendim, bağdat caddesinde ve akasya'da yediklerim baya vasattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 zorludaki iyiydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Arkadaşlar Arby's e ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar