Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Lind3r0th said: İspanya şuan aynı Fransa durumda. Hatta direk örnek. O jenerasyon bitti artık sadece turnuvalara katılırlar adlarını kimse duymaz :D devir bitti. Devir hollanda almanya devri brezilyada birşey yapamaz o futbolla anca gruptan çıkarlar. Sen Fransanın son halini görmedin sanırım, taş gibi takım Fransa yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 brezilya yavaş oynasın final sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Lind3r0th said: İspanya şuan aynı Fransa durumda. Hatta direk örnek. O jenerasyon bitti artık sadece turnuvalara katılırlar adlarını kimse duymaz :D devir bitti. Devir hollanda almanya devri brezilyada birşey yapamaz o futbolla anca gruptan çıkarlar. Sen Fransanın son halini görmedin sanırım, taş gibi takım Fransa yine post 98 fransayı diyodur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Taş gibi takım mı? :D Kırma benzema ile mi başaracaklar hehe bu arada evet cons dediği gibi o zamanları diyorum şuan ki ispanyanın hali gibi olmuşlardı. Sonra fransanın adını duyan olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 hollandayı gördük bugun almanyada 60dk 10 kişi rakibe oynadı penaltı ile öne geçti falan meh fransa taş gibi, benzema da akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ilk maçlardan sonra favorim almanya ya. brezilya da hollanda da final zor gibi ama hangi rakipler gelecek ona bakmak lazım. gerçi almanya'dan başka hiçbir takım çok iyi gözükmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Helal olsun Şili'ye valla hiç sevmem İspanya'yı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 2000de de bi avrupa kupası almadımı fransa? 2002deki dünya kupasında sıçtılar sonra sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 gündüz maçı yaramıyor holndaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Tam anımsamıyorum yılı ama gruplarda elendikleri zamanı diyorum işte. Yanlış anımsamıyorsam. Neyse her jenerasyonun bir ömrü var ispanyanın ki de buraya kadarmış. Almanya ile hollanda fena değil hoş onlarda da robben ile van persie gitti mi onlarda çökerler. Almanya daha genç bir takım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Linderoth, Fransa 98 ve 2000'de şampiyon olup 2002'de gol atamadan elendi. ama sonra 2006'da tekrar final oynadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 işte güney koredeki,bizim 3. olduğumuz kupa olması lazım onun. gerçi adamlarda zidanelar,djorkaeffler,petitler,henryler gitti. süpriz değildi o patlayış. ispanyada olay jenerasyonun bitmesi değilde oynadıkları oyunun bitmesi bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Kolombiya jenerasyonu geliyor. Ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Zaa ne koydular bogalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 serjuhan said: Helal olsun Şili'ye valla hiç sevmem İspanya'yı iyi oldu. temiz 8.5 oran ahahsudh ne güldüm tutunca hırvatistan maçı hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada? son maçlarında izledim kadroları efektif gibi baya aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 of çok güzelmiş lan oran.hiç yoktan çifte şans bile oynanırmış o orana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://i.imgur.com/AnthTvb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 _Rave said: of çok güzelmiş lan oran.hiç yoktan çifte şans bile oynanırmış o orana. 2/2 gittim işte. baya emindimde nedense. neyse yapmayalım tekrar banlanmak istemiyorum hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 uruguay-ingiltere ve hırvatistan-meksika maçları çok güzel olacak ya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Çecu'nun çıkıp Dany'nin girdiği takımın Dünya Kupası'nda oynuyor olmasının kabul edilebilir bir yanı yok. Bi de Itanje yerine daş koysak daha çok işe yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Kemırın laf olsun diye gelmiş işte, bi Eto vardı yüz yaşında o da skatlandı, zaten prim isyanı yapmışlar kupa öncesi, gereksiz bir takım kupa için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 hırvatlar 1 gol daha bulursa meksikaya karşı beraberlik yetiyor. edt: ha yetmiyo pardon teki 4 teki 3 puanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 İkinci yarının başından beri sıradaki gol Hırvatistan alıyorum. İhya oldum lan resmen ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 https://vine.co/v/MTWUnIO3XJj Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Red said: uruguay-ingiltere ve hırvatistan-meksika maçları çok güzel olacak ya sdfds uruguay maçı berabere diğeri hırvatistan işte :) yaz bir kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar