Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gloria Victis (medieval sandbox mmo)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=hICRzBgx6SI

dev ve writing ekibinde the witcher'ı yapmış adamlar var. setting zaten baya andırıyor ama combat meh çıkabilir. mount & blade tarzı bir gameplay amaçlamışlar

şuan oyuna paypaldan $10 donation yapıp sahip olunabiliyor, pre-alpha girip oynanabiliniyormuş. bütün alpha, beta, release versiyonları dahil. ama zaten oyun f2p olarak çıkacakmış, 2014 Q2 diyorlar.

http://forum.gloriavictisgame.com/showthread.php?tid=2174

belki deneyebilirim yoklukta, şu tarz mmo hiç çıkmıyor. şuan anca open world deathmatch falan olur herhalde. oyun release olmadan patlarsa benden değil ama. no budget demişler videonun başında çok büyük bir artı sanki haha

kickstaterı da patlamış lel

http://www.kickstarter.com/projects/1688404825/gloria-victis-dark-medieval-mmorpg

çok erken açmışlar ama şu video ile açsalardı rahat toplanırdı herhalde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

darkfall varken şu oyun bana hiç akıl karı gelmedi. bu adamların yapmaya çalıştığı* featlere sahip bir oyun budgetsız olarak inşa edilmesi yıllar ama yıllar sürer. yani oyun 2014 q2'de çıksın, çıkmasına çıkar da ama oyunun adam olması yıllar sürer. DF bunun en büyük örneklerinden biri. bu tarz projelerin iş yükü inanılmaz ağır. adamlar bırak F2P yapmayı, subs ile 15 dolar topluyor yıllardır, yıllardır geliştiriyorlar HALA OLMADI. DF'nin yola çıktığı nokta UO'dan farksızdı aslında ama yıllar sonra vardıkları nokta çok farklı - yapılamıyor çünkü ellerindeki imkanlarla.

ben ne kadar inanmak istesem de kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. böyle bir projenin budgetsız sadece 10 dolar toplayarak bir yere gelmesine hiç ihtimal vermiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Ben almıştım ara ara girip bakıyorum. Oyun çok güzel ilerliyor. İlk aldığımda oynanabilir durumda değildi kesinlikle ki oynamak içinde almadım. Early access için 10 dolar gibi mütevazi bir ücret talep ettiklerini görüp destek olmak istedim. Sürekli olarak development sürecini takip etmek güzel bir duygu. Hele ki böyle çalışkan bir ekip yapıyorsa oyunu. Oyun inanılmaz yol katetti ben aldığımdan beri. İlk girdiğimde ufak bir bölgede 2 tarafa ait 2 farklı base ve ortada ele geçirilmek üzere konulmuş başka bir base vardı sadece. Npc, şu bu hak getire hiçbirşey yoktu. Tek yaptığımız bi kaç parça armor ve silah bulup conquer modunda ufak ufak aramızda kapışmaktı. İlk gün haricinde pekte oynamadım zaten. Şuan craft dahil birçok şey eklenmiş durumda ve her geçen gün dahada iyiye gidiyor oyun. Oyunla ilgili an be an bütün gelişmeleri buradan takip edip istediğin soruyu sorabilirsin: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/896/view/forums/forum/1432/General-Discussion.html
Anında cevaplıyorlar. Dediğim gibi oyunun arkasındaki ekibi baya beğeniyorum. Çok ilgililer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu mantığı anlamıyorum işte. Yahu kimse sizi zorlamıyor para verin bize diye. Neden QQ yapma ihtiyacı güdüyorsunuz? Eksiden nasıl oynuyorsanız oyununuzu öyle oynamaya devam edin memnun değilseniz bu sistemden. Bekleyin release olana kadar sonra alın oynayın. Eskiden beleşe veriyorlardı da şimdi para mı alıyorlar oyunlar için sizden?

Bu sistem sayesinde açgözlü yayıncıların eline düşmeden insan gibi release olmayı başaran bir ton indie oyun var ki çok da kaliteli oyunlar oynadık bu şekilde. Ben sadece güvendiğim ve samimi buldğum yapımcıları destekliyorum. Eğer bir şüpheniz varsa bulaşmayın sizin yerinize destekleyecek bir ton para babası var zaten. Star Citizen'in yaptığı işleri beğenmiyorum, bana açgözlülük gibi geliyor ki kuruşta para yatırmadım bu yüzden. İzliyorum uzaktan ilerde ne olacağını görecem nasıl olsa.

Dediğim gibi zor değil. 3-5 yıl önce nasıl çıkmasını bekleyip öyle satın alıyorsanız oyunları, şimdide aynı şekilde devam edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu tip oyunların melee sıkıntısı var. archery'de bi skill gerekiyor çünkü aim alıyorsun, mesafeyi hesaplaman gerek ona göre yukarı nişan alman gerek, magery de epey skill işi, bir sürü büyü var vs. aim almaca. Ama melee'de yok abi. Left click spam, right click blok bitti. melee combatı akıcı ve yetenek gerektiren bi şekilde yapabilseler keşke. 10 dolar da azmış aslında, muhtemelen patlar ama destekleyesim var yine de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu targetsız kombat olayı gerçekten biraz sıkıntılı oluyor. çok iyi oyuna eklenmiş olsa bile estetik açıdan güzel sonuç verenini görmedim.

3-5 melee'nin kombatında ortada deli tavuk gibi birbirinin içine girip çıkan abuk sabuk kılıç sallayan tipler oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

aslında şu targetsız kombat olayı gerçekten biraz sıkıntılı oluyor. çok iyi oyuna eklenmiş olsa bile estetik açıdan güzel sonuç verenini görmedim.

3-5 melee'nin kombatında ortada deli tavuk gibi birbirinin içine girip çıkan abuk sabuk kılıç sallayan tipler oluyor.


skill check pvp hedefliyosan target ile olmuyor ne yazık ki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu oyunda pvp denilen sistem, gecikme süresi düşük ve en iyi tuş ezmeyi başaran kişinin kazandığı olaylar bütünü oluyor. bu sebepten dolayı smite isimli oyun eğlenceli çünkü orada da buton olmasına rağmen hedef sistemi kalktığı için yetenek çok fark ettiriyor, takımın geri kalmış olsa bile kuracağın iyi taktik ve anlık kararlar tüm oyunun akışını değiştiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ilk videodaki combat felaket kötü ama ya

hani o combatı 1 sene sonra bambaşka bir hale getirememişlerdir diye düşünüyorum eğer temeli oysa :)

bu arada mount & blade combatı net ya gerçekten çok net.

yani senden üstün skilli bir adamla 10 kere duello yap herif seni 10 seferinde yenebiliyordu bazen 1-2 tanesini şansa bala aliodun

ve itemdan vs. den bağımsız. Net skill işiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Combatı kalas gibi..adamın kafasına odunla vuruyo hissi var..elastikiyet zayıf..atmosfer etkilesim ortam guzel..acık dunya hissi guzel verilmis..df1 in ilk zamanlarının tadını verdi..cok saglam buglar var..10 dolar edermi suan..bence eder..repopulation gibi cöp degil en azından..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun aksam aldim 2 gundur oynuyorum...lvl yapıcam biraz..sonra karsı factionun oraya raidlere katılıcam..vikingler dizisinin ortami gibi geldi lan oyunun havası..hava ucusan fireball vs olmamasi harika..combat 3 cesit armor etrafına kurulmus..light medium heavy..birde archery olabiliyorsun..vandal olucam ben..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...