Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bollywood

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Simdiye kadar Bollywood ile ilgisi olan izledigim tek film Slumdog Millionaire'di, pek Bollywood sayilmaz o da bence. Bugun Chennai Express diye birsey izledim, apayri bir sey ve epey guzel. Cok sey kacirmis bunlarin hic bir filmini izlemeyerek.

Tavsiye alayim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

slumdog ingiliz filmi, holivud değil. ama dans bile ediyorlar sdfsd. bolivud sayalım.

life of pie var ama o da bollywood değil ama hintliler yapmış gibi hissetiriyor. yönetmenin ismi lee olmasa anlamazsın yani o derece sdfsdf.

böyle bir an bollywood'dan 1-2 film sayarım gibi geldi ama sonra onların youtube klibi olduğunu hatırladım sdfsdf. bilmiyormuşum hiç, abandon thread!
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

GERGE said:

Bu cidden iyyidi: https://en.wikipedia.org/wiki/Chennai_Express

Ama ogrendigime gore en iyilerdenmis, simdi otekiler kotu gelir diye izlemeye cekiniyorum.

panpa highest-grossing Bollywood film of all time'ı izlemişin, diğerleri kötü gelir diyosun. gelcek tabii

çok bollywood izledim, evet bu en güzeliydi.

3 idiots un da hakkını vermek lazım, 2. gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
GERGE said:

Simdiye kadar Bollywood ile ilgisi olan izledigim tek film Slumdog Millionaire'di, pek Bollywood sayilmaz o da bence. Bugun Chennai Express diye birsey izledim, apayri bir sey ve epey guzel. Cok sey kacirmis bunlarin hic bir filmini izlemeyerek.

Tavsiye alayim yani.

Bir chrono trigger olurmu dedim ama pek kotuymus film :( uymadi bize hic..

5/10 benden..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...